keküri ring bütün kecoon türevlerinden ve bossundan cıkıor ayrıca bossdan keküri belt de düşebiliyor, priest impact dm ve türevlerinden düşüyor benim bildiğim.
kekuri ring kecoon ve bossu kekurikekukakadan düşer bu kecoonları rahat kesersin ama kekuıri çıkması için çoooook uğraşman lazım moradonda 8 saatte bir kekurikekukaka düşer sende hemen kesersen içinden kesinlikle kekuri ring ya da kekuri belt düşer.Bu arada Priest impact parasıyla bulursun yada bi partydeyken düşer dm vs. kesemicen yaratıklardan düşer bu arada int isen bişey yapamazsın str isende neden priest impact ariosun anlamış deilim
bisi sorcam beramusta moradonda hangi pazara baksam kekuri ring satıolar hemde çifter çifter bu kadar kolay nsl buluolar tamam bossdan cıkıor ama 8saatte anca 1kisiye 1 item düsüor? kolay kekurinin cıkartıldıgı bir yol olmalı
a1 de pazarda priest impact satıyorum su anda 40m ilgileniyosan gel yaparız bişeyler
nick: throan orta merdivenlerdeyim
1-2m olsun düşünürüm
quote:
Orjinalden alıntı: teknorütbe
1-2m olsun düşünürüm
ne 1 2m mu uunt sen priest impacti rüyanda görürsün o parayla bide 1-2m olcakta düşüncen
quote:
Orjinalden alıntı: PolynicE
keküri ring bütün kecoon türevlerinden ve bossundan cıkıor ayrıca bossdan keküri belt de düşebiliyor, priest impact dm ve türevlerinden düşüyor benim bildiğim.
ya bi kere pelerinde lycandan cıkıo bilmiomusun önce git bi clan al 5 kişi olun clanda ama herkesin 100 np si olması lazım sonra lycan kesin partyle pelerin cıkacak bazen 2 tane kesersin cıkar bazen 200 tane sabır işi
strciyim 207 str varrrrr
quote:
1-2m olsun düşünürüm
sen gel 1- 2 myede güzel itemlar var fp ler falan
priest impack bana abyss den cıktı gülmekten sandalyeden düştüm +8 basarken yatım bikerede bone collector mudur nedir öle bişey vardı onu kestim cıktı onu +7 yaptım +8 yapmam bu sefer
quote:
Orjinalden alıntı: ozmocan
quote:
Orjinalden alıntı: rogue_man_forever
dm den 3 kere priest impact cıktı lvl 50 imkansız kesmek
zamanlamanın böylesi aynı şeyi aynı saniyede yazdık helal olsun bize
şimdi farkettim
La olm aklını böle şeylere ne yoruon gir bi deru party sine kasıl paşa gbi!
Kekry ring kecoonlardan çıkıyo priest impact hakkında bilgim yok
ben çıkaramadım ya deeruya girerim girmesinde bugün troll kestik varya +8 glave çıktı arkadaşa
quote:
bazı canavarları bilmimorum yarın ares 1de 51lwl pirest yani ben heal buf gelin kesmeye çalışalım mı yardım 2tane +7priest impact lazımmmmmmmm
quote:
ben çıkaramadım ya deeruya girerim girmesinde bugün troll kestik varya +8 glave çıktı arkadaşa
ya bari en azından yalan söleme +8 glave hiç çıkarmı ya +1 çıktı desen neyse
quote:
Orjinalden alıntı: rogue_man_forever
dm den 3 kere priest impact cıktı lvl 50 imkansız kesmek
quote: