Şimdi Ara

kekry ring ile priest impact neyden çıkıo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keküri ring bütün kecoon türevlerinden ve bossundan cıkıor ayrıca bossdan keküri belt de düşebiliyor, priest impact dm ve türevlerinden düşüyor benim bildiğim.
  • kekuri ring kecoon ve bossu kekurikekukakadan düşer bu kecoonları rahat kesersin ama kekuıri çıkması için çoooook uğraşman lazım moradonda 8 saatte bir kekurikekukaka düşer sende hemen kesersen içinden kesinlikle kekuri ring ya da kekuri belt düşer.Bu arada Priest impact parasıyla bulursun yada bi partydeyken düşer dm vs. kesemicen yaratıklardan düşer bu arada int isen bişey yapamazsın str isende neden priest impact ariosun anlamış deilim
  • bisi sorcam beramusta moradonda hangi pazara baksam kekuri ring satıolar hemde çifter çifter bu kadar kolay nsl buluolar tamam bossdan cıkıor ama 8saatte anca 1kisiye 1 item düsüor? kolay kekurinin cıkartıldıgı bir yol olmalı
  • a1 de pazarda priest impact satıyorum su anda 40m ilgileniyosan gel yaparız bişeyler

nick: throan orta merdivenlerdeyim
  • 1-2m olsun düşünürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknorütbe

1-2m olsun düşünürüm

ne 1 2m mu uunt sen priest impacti rüyanda görürsün o parayla bide 1-2m olcakta düşüncen
  • quote:

Orjinalden alıntı: PolynicE

keküri ring bütün kecoon türevlerinden ve bossundan cıkıor ayrıca bossdan keküri belt de düşebiliyor, priest impact dm ve türevlerinden düşüyor benim bildiğim.

ya bi kere pelerinde lycandan cıkıo bilmiomusun önce git bi clan al 5 kişi olun clanda ama herkesin 100 np si olması lazım sonra lycan kesin partyle pelerin cıkacak bazen 2 tane kesersin cıkar bazen 200 tane sabır işi
  • strciyim 207 str varrrrr
  • quote:

1-2m olsun düşünürüm

sen gel 1- 2 myede güzel itemlar var fp ler falan
  • priest impack bana abyss den cıktı gülmekten sandalyeden düştüm +8 basarken yatım
    bikerede bone collector mudur nedir öle bişey vardı onu kestim cıktı onu +7 yaptım +8 yapmam bu sefer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

dm den 3 kere priest impact cıktı lvl 50 imkansız kesmek

zamanlamanın böylesi aynı şeyi aynı saniyede yazdık helal olsun bize

şimdi farkettim

• La olm aklını böle şeylere ne yoruon gir bi deru party sine kasıl paşa gbi!
  • Kekry ring kecoonlardan çıkıyo priest impact hakkında bilgim yok
  • ben çıkaramadım
    ya deeruya girerim girmesinde bugün troll kestik varya +8 glave çıktı arkadaşa
  • quote:

bazı canavarları bilmimorum
    yarın ares 1de 51lwl pirest yani ben heal buf gelin kesmeye çalışalım mı yardım 2tane +7priest impact lazımmmmmmmm

• quote:

ben çıkaramadım

ya bari en azından yalan söleme +8 glave hiç çıkarmı ya +1 çıktı desen neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

dm den 3 kere priest impact cıktı lvl 50 imkansız kesmek
  • quote:

ben çıkaramadım

+8 cıkmaz ne cıkıyo maul +8 mi
  • bakirra'dan da priest impack çıkmaktadır.
  • quote:

onu nasıl çıkartıcam ortaya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.