Şimdi Ara

kekry ring ile priest impact neyden çıkıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt neyden çıkıo 51lwl priest kesebilirmi pirest impact çıkan yaratığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknorütbe -- 26 Ağustos 2006; 15:41:21 >

• kekury ring kekurykekikikakakakikaka'dan çıkıyor. Yanılmıyorsam moradonda kecoon'un bossu
  • onu nasıl çıkartıcam ortaya
  • kekuri ring Kecoonların tum turlerinden ve bossundan cıkar bana orc bandit turlerinden cıktı ayrıca sanırım Dm,trolking,troll captain.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magomez

kekury ring kekurykekikikakakakikaka'dan çıkıyor. Yanılmıyorsam moradonda kecoon'un bossu

priest impact dio sen ne diosun arkadaşım priest impact neyin drobu bilmiorum ama sanırım dark mare ve türevlerinden düşer die tahmin ediorum
  • dm den 3 kere priest impact cıktı lvl 50 imkansız kesmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogue_man_forever -- 26 Ağustos 2006; 15:25:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

dm den 3 kere priest impact cıktı lvl 50 imkansız kesmek

zamanlamanın böylesi aynı şeyi aynı saniyede yazdık helal olsun bize
  • bazı canavarları bilmimorum
    yarın ares 1de 51lwl pirest yani ben heal buf gelin kesmeye çalışalım mı yardım 2tane +7priest impact lazımmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknorütbe -- 26 Ağustos 2006; 15:29:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

quote:

kekury ring kekurykekikikakakakikaka'dan çıkıyor. Yanılmıyorsam moradonda kecoon'un bossu

priest impact dio sen ne diosun arkadaşım priest impact neyin drobu bilmiorum ama sanırım dark mare ve türevlerinden düşer die tahmin ediorum

KEKURY RİNG VE İMPACTI SORUYOR!!
    OKURSAN İYİ OLUR

• hehehe lwlımda msjım gibi 51 şimdi 52 oldu o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknorütbe -- 26 Ağustos 2006; 15:33:27 >
  • dm bi çok canavara uyuyo dark mare, dread mare.. daha varmı bunlardan başka ??
  • bence hemen ruyanda kesersin sen dm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEyed

quote:

quote:

KEKURY RİNG VE İMPACTI SORUYOR!!
    OKURSAN İYİ OLUR

başlığı görmedim kusura bakma

• quote:

dm bi çok canavara uyuyo dark mare, dread mare.. daha varmı bunlardan başka ??

DM zaten dark mare ayrıca shade mare da var.
  • Dm Yi Sen Kesemessin O Levelde bide Senle Kesicek Kilşi Bulmazsın Çünkü 1500 Buff 300 ac 1920 Heal Açman
    Lazım Bunu İçinde İİ Cene Kasman lazım
  • priest impact hydeden cıkarmıstım 48 lwldim sanırım priest ..
  • ya dar mare larla hyde ler nerdeeeee
  • GÖkten iniyor
  • ya lütfen areste olan pelerin clanı clanına alsınnnnnnnnnnnnnnnnn gerisi öenmli değil onları çıkartırım arkadaşlarım sonraaaaaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.