Şimdi Ara

Kekuri Ring (KEcon Ailesi) soru? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoo bizim ark pre siz yarım saatte kekuri ring cıkardı
  • bikere 15 dk kestim düştü.şans...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredy_krueger

bana 10 dk da 2 tane çıktı pre yok

bu şans işi 10 saat kesersın bı şey cıkmaz 10 dk ksersın cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elf_Slayer

banada 10 dakkada 2 tane çıkmıştı pre kullanmıyorum bende biri kekondan diğeri kekon wariordan çıktı

tabii banada shard çıktı...
  • Heralde onu söleyen kişi söle şölemiştir.

Pre degilsen fazla ugraşırsın biraz zor cıkar ama pre isen droplar yüksek oldugu için çıkma oranı daha fazladır.
  • benim ark kasılmak icin ezikken kesti kekuri ring cıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

quote:

Orjinalden alıntı: Elf_Slayer

banada 10 dakkada 2 tane çıkmıştı pre kullanmıyorum bende biri kekondan diğeri kekon wariordan çıktı

tabii banada shard çıktı...

Doğru söylüyor. Dün gece bana da O2 de normal Kecoon dan çıktı saat 23:50'de. Ardından server değiştirdim O3 e geçtim, Kecoon raider lerin orada Kekurikekura denk geldi 2nci yi aldım. Hemen alaya almayın. Premium la ilgisi yok tamamen şans

• seni iyi yemiş eleman
  • Ben oyuna ilk basladıgımda lwl 10 felan kecoon kestim kekuri ring çıktı..Arka sordum bısıler cıkıyo fln at cope ıse yaramıyo onlar dedi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

Ben oyuna ilk basladıgımda lwl 10 felan kecoon kestim kekuri ring çıktı..Arka sordum bısıler cıkıyo fln at cope ıse yaramıyo onlar dedi :)

sakın attım çöpe deme
  • Oyuna basladıgımdan beri hic kekuri cıkartamadımBirkere bossunu bile göremedim nedir bu talihsizlik heyy kecoonlar aklınızı basınıza desin tamammı?Ayrıca 10 dkde 2tane kekuri cıkaran arkadas

• şifreyi ilk aldığında garanti çıkar (kendimden biliyorum)
  • burda çok gereksiz konuşanlar var 10 dakkada 2 kekury ring çıkmış :S bende dakkada 1 kekury ring çıkarıyom köşeyi döndüm

pre ile alakası yok upgrade ile de alakası yok droplar aynı upgradeler aynı hiç bi zaman değişmez!
  • alakasi yok prelilerin dusrme sansi kolay olsa herkes yeni acc alir 3 gunluk pre li adamla keser
  • şans şans şans şans şans şans
  • bügün saat 9 sularında (mecburiyetten) kecoonda koxp kurmuştum 5 dk afk oldum döndüğümde Kekurikuraka çıktı ve ben hemen kestim ama
    +3 str ring çıktı ,

http://img286.imageshack.us/img286/2921/muhahahaqc6.jpg

hemen sevinmeyin ondan önce Kekuri ring düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illBeBack -- 10 Kasım 2006; 0:51:46 >

• ya SAllıyo bende pre mre yok 48 lwl adamla 9 saatte 7 tane çıkardım tam 7!
  • sen a.dalmısın 10 dk da çıkar neden çıkmasın ama 10 dk kesersin 2 kekuri çıkar ama hep çıkcak die bi kaide yok tamam mı sen 10 saatte kessen çıkmaz bazen tamamen şanSSSS
  • PRE YOK DİE CIKMAZ DİE Bİ SACMALIKMI OLUR O SALLAMISTIR SENİ
    KANDIRMIS
  • bunlar hurafe sadece arkadaşım koxp ile bir günde 4 tane çıkardı şuanda kekuri +1 dual'e sahip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.