Şimdi Ara

kelebek çıkmazı nedemekti hatırlayan var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kelebek çıkmazı diye bi tabir olduğunu saniyorum ama ne anlama geldiğini unuttum,siz eğer biliyosanız kelebek çıkmazı ne demekti noolur biri yazsın.arama motorunda direk diziden bahsediyoda... şimdiden teşekkürler

• sanırım o kelebek etkisi idi.eğer buysa kasteddiğin anlami dünyadaki bütün kelebekler aynı anda kanat cırparsa dünya yörüngesinden mi cıkar kıyamet mi kopar öle bişiydi.yani cok büyük feleket olusuyodu ama bende tam şeyettiremedim.
  • Hani maç biter sonuç 2-1 dir."Şöyle bir muhabbet geçer,ulen o ilk golü atsaydık 3-1 bitecekti." diye
    Ama şöyle bir durum söz konusudur.O pozisyonu gole çevirseydiler
    durum değişecek yenik düşmeyecekler.1-0 ın verdiği rahatlıkla kazanacaklarına belkide yenik düşüp fark yiyeceklerdi.
    İşin özü,herhangi bir olayın geçmiştekinden bir anı bile farklı olsa olay bambaşka bir hal alır.
    Örnekler çoğaltılabilir.
  • teekkür ederim arkadaslar ikisi de cok doyurucuydu benım cın artık su dızının adını gorunce sinir olup durmıycam:)
  • Bütün kelebekler degil yaw Dünyanın bir ucundan BİR kelebeğin kanat çırpışı etki-tepki ile dünyanın öbür ucunda fırtınaya neden olabilir kuramı Kelebek Etkisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Hani maç biter sonuç 2-1 dir."Şöyle bir muhabbet geçer,ulen o ilk golü atsaydık 3-1 bitecekti." diye
    Ama şöyle bir durum söz konusudur.O pozisyonu gole çevirseydiler
    durum değişecek yenik düşmeyecekler.1-0 ın verdiği rahatlıkla kazanacaklarına belkide yenik düşüp fark yiyeceklerdi.
    İşin özü,herhangi bir olayın geçmiştekinden bir anı bile farklı olsa olay bambaşka bir hal alır.
    Örnekler çoğaltılabilir.

güzel bir bilgiymiş teşekkürler
  • birşey değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.