arkadaşlar ben kelebek çıkmazı diye bi tabir olduğunu saniyorum ama ne anlama geldiğini unuttum,siz eğer biliyosanız kelebek çıkmazı ne demekti noolur biri yazsın.arama motorunda direk diziden bahsediyoda... şimdiden teşekkürler
sanırım o kelebek etkisi idi.eğer buysa kasteddiğin anlami dünyadaki bütün kelebekler aynı anda kanat cırparsa dünya yörüngesinden mi cıkar kıyamet mi kopar öle bişiydi.yani cok büyük feleket olusuyodu ama bende tam şeyettiremedim.
Hani maç biter sonuç 2-1 dir."Şöyle bir muhabbet geçer,ulen o ilk golü atsaydık 3-1 bitecekti." diye Ama şöyle bir durum söz konusudur.O pozisyonu gole çevirseydiler durum değişecek yenik düşmeyecekler.1-0 ın verdiği rahatlıkla kazanacaklarına belkide yenik düşüp fark yiyeceklerdi. İşin özü,herhangi bir olayın geçmiştekinden bir anı bile farklı olsa olay bambaşka bir hal alır. Örnekler çoğaltılabilir.
teekkür ederim arkadaslar ikisi de cok doyurucuydu benım cın artık su dızının adını gorunce sinir olup durmıycam:)
Bütün kelebekler degil yaw Dünyanın bir ucundan BİR kelebeğin kanat çırpışı etki-tepki ile dünyanın öbür ucunda fırtınaya neden olabilir kuramı Kelebek Etkisi
quote:
Orjinalden alıntı: lordhammer
Hani maç biter sonuç 2-1 dir."Şöyle bir muhabbet geçer,ulen o ilk golü atsaydık 3-1 bitecekti." diye Ama şöyle bir durum söz konusudur.O pozisyonu gole çevirseydiler durum değişecek yenik düşmeyecekler.1-0 ın verdiği rahatlıkla kazanacaklarına belkide yenik düşüp fark yiyeceklerdi. İşin özü,herhangi bir olayın geçmiştekinden bir anı bile farklı olsa olay bambaşka bir hal alır. Örnekler çoğaltılabilir.
güzel bir bilgiymiş teşekkürler
birşey değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme