|
Bildirim
"Göz kamaştıran" ile "gözü kamaştıran" farklı deyimler. Biri iltifat diğeri olumsuz deneyim. Hemen örnek içinde pekiştirelim: "Göz kamaştıran motorunu sürerken kaskını takmayı unutunca güneşten gözü kamaştı." (Çocuğum ne pis geyiğin varmış)
|
Fantaziden başka birşey değildir. Kullandığım telefon 1600 nit ,güneş tepeden vururken bile %80 yapıyorum yetiyor. Eşeğin kulağına su kaçırma işine döndü.
|
Işık son ayarda eve gelip, uyuyup saat kaç diye gece bakanların vay haline:)
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 26 Mart 2024; 1:13:41 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5000 mah batarya olaya giriş yaparken eşgali barraki tarrakiye: |
5000 mah bile ortalama oldu bazı şartlarda. Eskiden Lenovo p2 vardı bende 5100 mah pilli, 2.5 gün gidiyordu şarjı ki kassam 3 gün bile olabilirdi. Şu an an xiaomi mi 10t pro kullanıyorum, gece yatarken şarja takmazsam ertesi gün öğlen olmadan şarja takmam lazım. ıps 4k ekran, 4k veya 2k video izleme, 144 fps (ben 90 fps ayarladım yetiyor, 144 fps ile arasında harcadığı pile oranla yeterince fark yok benim için) derken 5000 mah pil bile ortalama oldu. |
|
aslında 6000-7000 mah bataryalar yolda gibi, 5000 mah gerçekten sıktı ve eskidi, muhtemelen bu gibi cihazlar ile yeni bataryalar çıkabilir ama bunun fiyata etkisi ne olur bilinmez |
|
|