Şimdi Ara

Kelle Paça Kokoreç Sakatat İşkembe Yemedim İçmedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde kapuska dışında her yemeği yerim ayırt etmem ama etin yeri başkadır ya. Dil dışında ne verirseniz yerim valla

Özellikle iyi pişmiş böbrek ve koç yumurtası süperdir. Hiç iğrenç falan demeyin. Deneyin bir kere insanlara koç yumurtası diyince garipsiyor falan ama mükemmel bir tadı var. Yumuşacık ağızda dağılıyor off be sabah sabah acıktım. Bugünde karşıya geçicektim giderken bir kokoreç midye tavuk göğüsü üçlemesi yapayım ne zamandır yemiyodum
  • Kelle-paça, işkembe, tavuksuyu favori çorbalarımdır. Mercimek yiyeceğime lokantada bu 3 ünden birini seçerim. Kokoreç 1 kere yedim, kokusu çok güzel ama çiğnerken verdiği his hoşuma gitmedi.
  • Ben de kokoreç, işkembe, kelle paça, dil, dalak, midye yemedim.

Eksikliğini duymuyorum. Yemeyi de düşünmüyorum.
  • Bu saydıklarının hepsini yedim ve müptelasıyım diyebilirim

paranla bi b*k yiyeceksen en iyisi bunlar
  • Düzgün bir yerde kokoreç güzel olur. Diğerleri bana göre değil
  • Kokoreci yapmasını bilmeyen bir yerde yersen tiksinirsin.. Et böyle ağzında sakız olur bir türlü kopmaz ve miden bulanır..

Ama Büyük şehirdeysen, Kral veya Şampiyon Kokoreç Görürsen Muhakkak Uğra.. Kokoreç,Midye ye.. Offffffffffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

Kokoreç,midye dolma ve midye tava kesinlikle tavsiye ederim. Gerisi iğrenç kelle paça dalak falan...

sensin igrenç
  • havalar soğuyor işkemce çorbası zamanı geliyor..
  • İşkembe Çorbası İçmemiş kişiye Yaşamış Demiyorum Ben O Süper Lezzet'ten İğrenilirmi ya
    Diğerlernini Bende Yemedim Ama En Kısa Zamanda Denicem
  • fotoğraflar sanki sanat harikası
  • Sen niye yaşıyorsun?Hayatta en çok sevdiğim şeylerden sen nefret ediyorsun.Öl öl öl öl öl öl öl öl öl öl öl öl !
  • benim de aksine kokorecin kokusu hoşuma gidiyor, ama hiç yemedim bu güne kadar. temizliğine güvenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

Kokoreç,midye dolma ve midye tava kesinlikle tavsiye ederim. Gerisi iğrenç kelle paça dalak falan...

Dalakçı Cemal duymasın.
  • o dediklerinin hepsi harikadir hepsini yedim hepsi harika sakatat hariç
    ama işkembe,kelle paça,OZELLİİKLE KOKOREÇ YE
  • Kelle Paça harikadır..Tadına doyamazsın..
    Kokoreç muhteşemdir..Yanında ayranla özellikle..
    Sakatat bende sevmezdim, ama şu an bayılıyorum..Özellikle ciğer ve yürek..Alcan lavaşın arasına basacan soğanıııı!!
    İşkembeyi bende çok sevmezdim,hep Kelle paça içerim ben.
  • kokoreç midye ve yengeç bacağı da girer sanırım özellikle yengeç bacağı hayatım boyunca yediğim en lezzetli şeydir işkembe kelle paça yedim ama kokusu beni baylıcak derecede iğrenç geldi yedikten sonra daha beter oldum 2 kaşık içtim devam edemedim

Kelle Paça Kokoreç Sakatat İşkembe Yemedim İçmedim

resimdeki yengeç bacağı
  • İşkembe çorbası mükenmel bir şeydir özellikle bol sarmısaklı of of canım çekti
  • şu dünyada ne kadar sağlıksız şey varsa hepsi de enfes..!
  • Kokareç enfestir,güzel yapılmış bir Kokareç,iskender,döner vb...'den daha lezzetli olabiliyor.
    Şimdi tam ekmek full acılı kokareç ve yanına tuzlu soğuk bir ayran olacak ki...ama bizim burada 1 tane kokareççi var o da yapamıyor zaten.
  • kelllleee paçaaa

çok severim çoook ühü:
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.