Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı otobüs ile işine gidiyormuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fark ettim, kanıtlarla gelince hepsi teker teker dökülmüş.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bu AKP lilere sadece gülüyorum. Kendi destekledikleri adamlar yolsuzluk yapıp milyarları kaldırıyor, bundan utanmıyorlar, tek kelime yok bunlara. Ancak bir adam kızının otobüse bindiğini söyleyince, vay efendim, daha kızına araba alamamış adam ülke mi yönetirmiş?

Bana göre bu insanlar mutsuzlar, AKP ye oy vermek zorunda oldukları için mutsuzlar. Kendi seçtikleri adamlar böyle dürüst ve namuslu olamadığı için mutsuzlar. Herkesi de kendi partileri gibi yolsuzluk yapacağına kendilerini inandırmışlar, çünkü kendi zihniyetleri öyle, kendileri de başa gelse yolsuzluk yapacaklarını biliyor, bu sebeple kendi oy verdikleri adamların hepsi yolsuzluk yapmış. Siz kendiniz neyseniz, hangi düşüncedeyseniz, yani kısa yoldan köşeyi döneyim, rahatıma bakayım, bunun için her şey mübahtır gibi bir düşünceniz varsa, kendi seçtiğiniz adam da sizi yansıtıyor işte. Bundan gocunmayın, sizin gibi düşünmeyenlere de laf atmayın.

Yani bu ülke kötü haldeyse suçlusu sizsiniz. Yıllardır ANAP'a, DYP'ye, AKP'ye oy verenler suçlusunuz. Zira sizin istediğiniz sağcı adamlar 70 senedir bu ülkeyi yönetiyor, bir sürü yolsuzluk yaptılar. Seçmeseydiniz o adamları. Kendinize bir günah keçisi arıyorsanız aynaya bakın. Babanıza, annenize, dedenize, kendinize kızın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehadar

Çok dürüst bir adam ülkeyi de ona verelim sonu Sgk gibi olsun. Sonuçta kızı otobüs kullanıyor.

Akp sayesinde ülke kk'nın sgk olayına benzedi zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kiz imkani varken neden otobüsle ise gitmek isterki?
  • haydar baş ın oğlu otostopla gidiyor.. bütün türkiye ona vermesi gerekiyor, sıra kapmayın şimdi... ben parti kurup çocuğumu sürünerek işe yollayacam ona göre... oylarım garanti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi yardımcısının üzerine 15 tane var o rezidansta, kızının üstüne de 1 tane 73 m2 var... sizi bu işleri yaşınız genelde ufak olduğu için bilmiyorsunuz ... şimdi oy kaptırırsınız , ileride çok para kaptırırsınız bu tip şeylere dikkat edin....

ben mesela çook zenginim ama çok fakir birisi ile evlenecem formalite olarak... bütün malvarlığımı gösterirmiyim, yoksa dairelerimi kardeşimin üzerine mi yaparım .)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezidans kraliçesini tekrar aday yap. Sonrada durustluk nutku at. Guzel iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

Yahu işiniz gücünüz yok mu sizin gece gece.biri kızı 73m2 evde oturur diye konu açar biri işe otobüsle gidip geliyor diye konu açar.yahu ben 150m2 evde oturuyorum.şükür işime modelli bir araçla gidip geliyorum.ne yani kötü mü yapıyorum.yani kk'nın kızı pintiyse yada kk paraları kızına koklatmıyorsa toruna yatırım yapıyorsa napabiliriz.Allah yidirmeyi nasip etsin.

Akp yanlısı olduğundan elinde olanlara şaşırmadık,yoksa niye savunasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 20 Eylül 2015; 16:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Yahu işiniz gücünüz yok mu sizin gece gece.biri kızı 73m2 evde oturur diye konu açar biri işe otobüsle gidip geliyor diye konu açar.yahu ben 150m2 evde oturuyorum.şükür işime modelli bir araçla gidip geliyorum.ne yani kötü mü yapıyorum.yani kk'nın kızı pintiyse yada kk paraları kızına koklatmıyorsa toruna yatırım yapıyorsa napabiliriz.Allah yidirmeyi nasip etsin.

Allaha şükür işlerim iyi.ama şundan emin ol ak partiyle gönül bağım hariç hiç bir çıkar ilişkim yok.2001 krizinde babama ait iş yeri battı.yeni yeni işleri yoluna koyduk.borçlar ödendi v.s şimdi ben ak partinin nesine kızıp destek olmayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Allaha şükür işlerim iyi.ama şundan emin ol ak partiyle gönül bağım hariç hiç bir çıkar ilişkim yok.2001 krizinde babama ait iş yeri battı.yeni yeni işleri yoluna koyduk.borçlar ödendi v.s şimdi ben ak partinin nesine kızıp destek olmayayım.

Ülkenin %40 ı aç statüsüne giriyor. Sence neyine kızabilirsin. Akpnin en iyi yaptığı iş zenginleri daha zengin etmek. E tabi seninde işine geliyor demek ki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.