Şimdi Ara

KEMANIMI SATIYORUM 70 TL (GİTAR GİBİ KOLAY SANDIK OLMADI:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MÜZİKLE ZAMAN BULDUKÇA İLGİLENEN BİRİSİYİM GİTAR DJ MİX FLN VAR
    Bİ HEVES İLE KEMAN ALDIM AMA ÇALAMAYINCA SATMAYA KARAR VERDİM
    TOPLASAN ABARTMIYORUM 1 SAATİ GEÇMEMİŞTİR KULLANMAM ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

FİYATI 70 TL İSTANBULDAYSAN İSTİYORSAN GEL ELDENDE VERİRİM

• satman zor bu ülkede gitar,saz vs den başka çalgı bilen adam az

ama bir önerim pc de müzik yapıyosan dj lik dahil her enstürmanı elektronik al yani ses kartına bağlanabilsin (varsa bu ses kartları ayrı tabi)
    artık her enstürmanın bu türü mevcut

birde tabi bir enstürmanı öğrenmeden alma deliliğine kalkışma aldıysan kursuna yazıl kolay değil bi şey çalmak

en kolayı gitar piyanodur onlar bile kendince zor

piyano misal çocukta bam bam basar ama sağlam yüksek tempolu bi şey çalmak emek ister ama piano ile birlikte müzik öğrenilir nota öğrenilir pianonun o yönleri vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tape Child -- 27 Şubat 2015; 9:34:35 >
  • GİTAR ÇALMAYI HEMEN ÖĞRENDİM FAKAT
    KEMAN CİDDEN ZOR ZAMAN AYIRAMIYORUM
    BENDE SATMAK İTEMEZDİM
  • LAUNCPAD VAR MİX VAR AMA HEPSİ HEVESLE ALINIP Bİ KÖŞEYE ATILANLARDAN
    YAMAHANIN AKUSTİK GİTARINI ALDIM AMA ONU HERKEZE TAVSİYE EDERİM SES BİR FARKLI ÇIKIYO
    ÖPÜCÜKLÜ MİKRAFONU TAKIYORUM.YETERLİ GELİYOR ZATEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyucelsinn

GİTAR ÇALMAYI HEMEN ÖĞRENDİM FAKAT
    KEMAN CİDDEN ZOR ZAMAN AYIRAMIYORUM
    BENDE SATMAK İTEMEZDİM

Keman en zorlarından biri belki saksafon daha kolay
  • ZATEN HERHANGİ BİR ENST.. BAŞLAMADAN ÖNCE KESİNLİKLE PİYANO YADA ORG ÇALMAYI NOTA BİLGİSİ İÇİN ÖĞRENMEK GEREKİYOR KATILIYORUM.
  • quote:

LAUNCPAD VAR MİX VAR AMA HEPSİ HEVESLE ALINIP Bİ KÖŞEYE ATILANLARDAN
    YAMAHANIN AKUSTİK GİTARINI ALDIM AMA ONU HERKEZE TAVSİYE EDERİM SES BİR FARKLI ÇIKIYO
    ÖPÜCÜKLÜ MİKRAFONU TAKIYORUM.YETERLİ GELİYOR ZATEN

reis parayı çarçur edip yazık etme

bi şey yapacaksan önce program öğren tam biliyosundur tam öğren

müziği tam öğren mixi production u tam öğren

sonra yaptımmı sağlam yatırımlara başla ilk iş bi ses kartı al enstürman bağlanan sonra elektro gitar al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KIRMIZI KEMAN FİLMİNİ İZLEDİM ADAM DÖKTÜRÜYOR :) DEDİM DUR UNKAPANI NA:) ALDIM BİTANE KEMAN EVE Bİ GİTTİM ABARTMIYORUM 30DK SES ÇIKARTAMADIM.
  • quote:

KIRMIZI KEMAN FİLMİNİ İZLEDİM ADAM DÖKTÜRÜYOR :) DEDİM DUR UNKAPANI NA:) ALDIM BİTANE KEMAN EVE Bİ GİTTİM ABARTMIYORUM 30DK SES ÇIKARTAMADIM.

Yav bu şekil olmaz reis böyle sevgili kafası olmaz bu iş
    Şu anda en ünlü dj ler skrillex dahil evde 1 yamuk pc 1 midi klavye ile işe başlıyo program kulağın mix bilgin müzik bilgin böyle başlar bu iş
    dr dre misal en ünlü prodüktör rap prodüktörü misal bu adam gibi işi ilerletir iyice zengin olursun o zaman zaten cihaz akıyo
  • Bak misal mozartı çok severim dinleyen aşkla dinliyo belki ama adam zamanında hiç sanmıyorum zıplaya gül saça bunları yapıyodu mozart gibi müzik yapmak misal müziği aşar bilime girer bu adamlar deli psikopat adamlardı duymadan ellerinde bi kalem pergel nota yazıyolardı

Yani bu iş kafa işi prodüksyonda kafa işi duygu olmazsa olmaz ama önce kafa işi
  • VALLA BÜYÜK Bİ İHTİMAL SATILCAK TEKLİF GELDİ DE 150 TL VERMİŞİM ADAM BANA 50 TL DİYO:)
    HEDİYE EDERİM YİNEDE VERMEM.
  • quote:

VALLA BÜYÜK Bİ İHTİMAL SATILCAK TEKLİF GELDİ DE 150 TL VERMİŞİM ADAM BANA 50 TL DİYO:)
    HEDİYE EDERİM YİNEDE VERMEM.

yav 3 5 e satıcağına satma dursun kenarda ilerde işin düşer çalarsın belki aynen hediye edersin 3-5 e satıcağına değmez
    adama bak 150 tl lik şeyi 50 ye alıcak bide parasıyla aldım tribine giricek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tape Child -- 27 Şubat 2015; 9:49:35 >
  • TWİTCH ÜZERİNDEN CANLI YAYIN YAPIYORUM Wİİ PSP FLN VARDI ONLARI SATTIM YAYIN KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN DONANIM ALCAM YOKSA SATMAZDIM
  • Bu kadar kısa sürede olup olmadığına nasıl karar verdin ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.