arkadaslar baslıkta belırtgım gıbı kemerde güze kafa dinlyecek sahile ve kemer merkeze cokj uzak olmayan en azından dolmus ıle 15 dk da merkeze gıdebılecegım pansıyon tavsiyeniz var mı2 erkek 2 kız seklınde gıdecez ...
quote:
Orijinalden alıntı: bhdrkck
arkadaslar baslıkta belırtgım gıbı kemerde güze kafa dinlyecek sahile ve kemer merkeze cokj uzak olmayan en azından dolmus ıle 15 dk da merkeze gıdebılecegım pansıyon tavsiyeniz var mı2 erkek 2 kız seklınde gıdecez ...
Benim naçizane fikrim pansiyon tutacaksanız bunu işin bir parçası ve eğlencesi haline getirin, gidin oraya, bırakın valizleri bi emanetçiye (tabii en geç öğlen vakti orada olmak lazım), çıkın yürüyüşe, hem ortamı keşfedin, hem de sorun, soruşturun, bakın, fiyat alın, içini gezin, pazarlık yapın, klasik "son fiyat" bilgisi alın, vuruşturun birbirine (abicim şu ilerde var hem üst kat hem sizden ucuz dedinmi her kapı açılır:), tabii yalan olmadan ), bu şekilde rezrvasyona göre çok daha karlı çıkabilirsiniz ve zaten en geç birkaç saate kalmaz bir karar verirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: nokmen
quote:
Benim naçizane fikrim pansiyon tutacaksanız bunu işin bir parçası ve eğlencesi haline getirin, gidin oraya, bırakın valizleri bi emanetçiye (tabii en geç öğlen vakti orada olmak lazım), çıkın yürüyüşe, hem ortamı keşfedin, hem de sorun, soruşturun, bakın, fiyat alın, içini gezin, pazarlık yapın, klasik "son fiyat" bilgisi alın, vuruşturun birbirine (abicim şu ilerde var hem üst kat hem sizden ucuz dedinmi her kapı açılır:), tabii yalan olmadan ), bu şekilde rezrvasyona göre çok daha karlı çıkabilirsiniz ve zaten en geç birkaç saate kalmaz bir karar verirsiniz.
peki hocam bilgilerin için sagol senin önerebielecek oldugun bi yer var mı ?
Kafa en güzel olympos ve ya çıralı da dinlenir kardeşim zaten ikiside kemerin hemen yan tarafında çıralıya gitmek istersen kıyı pansiyon var çok güzel
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nokmen
quote:
peki hocam bilgilerin için sagol senin önerebielecek oldugun bi yer var mı ?
Ben Kemer'de şöyle bir tur attım hiç kalmadım o yüzden bilmiyorum.
Bu arada konu dışı olacak ama ben de butik otel-pansiyon tarzı Kurban Bayramı için bir yer bakıyorum, ancak yakınlarda kapalı bayanların yüzme imkanı olacak. Hesaplı olması açısından Sarmısaklı tarafları iyimidir o dönemlerde... yoksa serin mi olur sizce?
nokmen
kullanıcısına yanıt
Sarımsaklı taraflarına hiç gitmedim malesef bi fikrim yok