Bildirim
Termal otel tavsiyesi ?
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikbal otele bakın hocam
korelde var ama ben sevmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 1 Ocak 2014; 23:11:52 > -
Hocam didim akbük koyunda eşin termal otel var gayet güzel bir arastirin isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ikiside bütçemizi aşıyor.
daha uygun fiyatlı,mütevazi otel bulmam lazım. -
-
makul görünüyor hocam.tşk.
tavsiye eder misiniz ? -
kesinlikle tavsiye ederim -
Merhaba Lidya Sardes Hotel var tavsiye ederim kurşunlu kaplıcalarına 2-3 km uzaklıkta otelin 1 bayan birde karışık termal havuzu var. 4 yıldızlıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: eg90
Merhaba Lidya Sardes Hotel var tavsiye ederim kurşunlu kaplıcalarına 2-3 km uzaklıkta otelin 1 bayan birde karışık termal havuzu var. 4 yıldızlıdır.
Teşekkürler hocam.
Yer olarak çok uygun ama bütçeyi aşar burası. -
Hocam birde kurşunlu kaplıcaları var istersen sanırsam günlük 30-40 tl gibi meblağlara kalınıyor oda kiralıyorsun havuzlardan vs yararlanıyordun diye biliyorum bi araştırmanı tavsiye ederim, iyi tatiller şimdidden. -
quote:
Orijinalden alıntı: eg90
Hocam birde kurşunlu kaplıcaları var istersen sanırsam günlük 30-40 tl gibi meblağlara kalınıyor oda kiralıyorsun havuzlardan vs yararlanıyordun diye biliyorum bi araştırmanı tavsiye ederim, iyi tatiller şimdidden.
biliyorum hocam , 4-5 defa gittim.
otel tarzı uygun fiyatlı yer arıyorum.
tam yada yarım pansiyonlu. -
merhaba dostum fiyat aralığına uygun olacak demişsin sanırım burası uygundur. Ege bölgesinde İzmir Çeşme'de bulunan bu termal otele turizm firması aracılığı ile oldukça uygun fiyatlara ulaşabilirsin. çeşme altınyunus resort termal otel -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazruzgar
merhaba dostum fiyat aralığına uygun olacak demişsin sanırım burası uygundur. Ege bölgesinde İzmir Çeşme'de bulunan bu termal otele turizm firması aracılığı ile oldukça uygun fiyatlara ulaşabilirsin. çeşme altınyunus resort termal otel
hocam çok teşekkürler.
kişi başı 155 lira diyo :D
zaten doluymuş ocak-şubay.
ben kişi başı 70 i geçmeyen yer arıyorum.
-
dilerseniz bir de burası var Balçova Termal Otel -
tşk. biliyorum eve yakın ama fiyat uygun değil. -
balıkesir-edremitte güre termal var...o bölgede çok otel var ve en ucuz yerlerden...bi bakmanı tavsiye ederim -
Balıkesir yalova hattında bana da uygun bi yer lazım arkadaşlar var mı tavsiyeleriniz ? -
yakın zamanda afyon'da dündar termal otele gittik. Villa tarzında ve her villa da havuz mevcut. eğer iyi bir alternatif bulamazsanız gitmenizi öneririm.
http://www.dundartermal.com/ -
Yıl oldu 2017 halen popülerliğini kaybetmiyor termal oteller bence. 1 ay içinde bizde gitmeyi düşünüyoruz ve istanbula yakın yerleri tercih ediyoruz özellikle yalovadaki termal otelleri seçmeyi düşünüyoruz hayırlısı artık.https://www.sehrikeyif.com/termal-oteller/ -
Afyon gazlıgöldeki termal apart ve villalar var oralarada bakabilirsiniz
Benzer içerikler
- sana karşı birşey hissetmiyorum diyen kadın
- gss borcumu ödedim ama borç görünüyor
- krediyi erken kapatmak avantajlı mi
- 1 gün çalışıp işten ayrılmak
- roaccutane ne zaman etki eder
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X