EqArTiN KuzuXx Sana Kapakmı Yapmış Ne.Heryerde Mor Olmak Zorundamısın EqArTiN
Estafurullah Öyle Bir Amacım Yoktu Vallahi..Sadece Bende Vardı Dedim O Kadar Kapakla Felan İşim Olmaz Benim Öyle Bir Kaygımda Yok Baktım Orda Yok Demişte 1 78 Pedal Bende Var Dedim
nasıl bir pk videosu pk = people kill demek ama senin kestiğin kaç adam var video gördüğümüz tek şey ardreamın turu +kenan paso vursalarda vurmasalarda minnore basa basa topuk
Charın güzel , oynayış stilin her ne kadar da dikkat çeksede iyi mi iyi? sen istersen ayak parmaklarınla minor , burnunla skill vur , eğer adam kesiyorsan , müthiş oynuyorsan , bu kimseyi ilgilendirmez nasıl oynadığın . videoda güzel de bir kötü yanı videonun başında ortasına doğru hep kaçmakla geçiyor. videonun yarısı kaçmakla geçmiş ve birara sıkıldım kapatacaktım ama neyseki videonun ortasından itibaren çok güzel pvp lerin olmuş. burdan kazandın işte.
Sonuç olarak çok güzel ve kimsenin eleştirilerinide kafana takma. onlar öle oynuyor diye herkesin öyle oynamasını istiyorlar , oynamayınca da sanki bir ezikmiş gibi görüyorlar..
quote:
Orjinalden alıntı: K3N6N
quote:
Orjinalden alıntı: EqArTiN
Kendisini iyi player zannediyor.Çıkar iron seti.Çıkar daggerları al cleaver +8 2 tane.Bakalım nasıl playersin.
Daha pedalın nasıl olduğunu bilmiyor.1 soul 7,8 minor şeklinde bir pedal türü yok.Pedal olmadığını belli ettin.
Donuda Cıkarayım Abi Bişi Kalmadı ?
Keşke her aldığına noob falan demesen.Hadi speed hackleri alıyorumda
Hala iyi player zannediyorsun kendini.Combo yapamıyorsun minor basamıyorsun.Neren iyi player.Adamlar en fazla 400 vuruyor doğal olarak canını indiremiyorlar.Sende kendini bi ... zannediyon.Oyun zekanda yok.O itemleri bebelere versen senden daha iyi oynayanlar çıkar.
ya bişi dicem o skiLL bar ortada oLunCa rahatSız oLmuoMusun ben çok oLurdm ŞahSeb
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
ya bişi dicem o skiLL bar ortada oLunCa rahatSız oLmuoMusun ben çok oLurdm ŞahSeb
Alkoç öyle oynuyor diye öyle oynuyormuş.
quote:
Orjinalden alıntı: Nusher
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
Alkoç öyle oynuyor diye öyle oynuyormuş.
Alkoc'un stiliyle bu arkadaşınkinin alakası yok önce alkoc un videolarını izleyin derim. Char: 15/10 Player: 2/10
L.J Alkoc Nasıl Basıyor Skillere ?
YaBen Böyle ÇoK Mutluyum Sizi Takan YOK İster Kötü Diyin İster Berbat Diyin Umrumda Değilsiniz CÜnki Cekememekden Başka Sıkıntınız YOK.Beni Bilen Biliyo Tanıyan Tanıyo..
quote:
Orjinalden alıntı: KEENAN
YaBen Böyle ÇoK Mutluyum Sizi Takan YOK İster Kötü Diyin İster Berbat Diyin Umrumda Değilsiniz CÜnki Cekememekden Başka Sıkıntınız YOK.Beni Bilen Biliyo Tanıyan Tanıyo..
Yedin banları rahatlarsın.Bu forumda kimse sevmiyo seni galiba
quote:
Orjinalden alıntı: Romst3r
quote:
SSen Rahat Ol..
quote:
Orjinalden alıntı: Romst3r
quote:
kimseler genellikle gereksiz mesaj atanlar sewmiyo diyo:S tanısanız hayatınızdaki en iyi kişilik kenan abi oldugunu anlarsınıs(yalakalık diil sen öle algılıyosan algıla) sahsen hiç sorunum olmadı:)
burda playerliğine laf eden ezikler sıkıyorsa vs yapsın nedir bu çekemezliğiniz kardeşim bende 6-7 ay sonra kurayım güzel bir çarda koyacam buraya çatlayacaksınızbu arkadaş gibi alçak gönüllüde olmam
gzl video çekemeyenlerin çokmuş :S
Tek Kelimeyle Playerlığın I-G-R-E-N-Ç hic np kasamıosun ve herkese ezik diyorsun kenan..herkes senin gbi oyuna bu kadar para yatırmıyor
K3N6N....
Çekemeyenler cok senı takma kafana nasıl hoşuna gıdıyorsa öyle oyna.
S.H kulanmıyorusun koxp kulanmıyorsun. seni cekemyenler kanı bozuk bebeler.