Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun PS5 sürümünde sunacağı çözünürlük ve FPS değerleri;

Quality mode : 30FPS/Native 4K
    Performance mode : 60FPS/Upscaled 4K

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Abim evlendi, saçlar dökülmeye başladı birde çoçuk geliyor şimdi sorumluluk arttı oyun hayatı bitti, biraz yenge yalakası oldu sözünden çıkamıyor abim sayesinde oyun hayatına atıldık o 1 saat bile oynayamıyor artık. ben 26 oldum sayılır gören 20 gibisin diyor benim yaşlarımda arkadaşlarım çok olgun görünüyor tip felan 40 da olsam yaşlanmam her halde dünya yansa umrumda değil öyle birisiyim odamı fulll dizdim oda da 50 bin lik sistem var konsol+pc+tv+baba koltuğu tarzında da bir koltuk aldım istediğim şekilde ayarlıyorum. İşimi de evden yapıyorum son 1 senedir dışarıya sadece spor veya avm den üst baş almak için çıkarım o kadar. En büyük hobim oyundur ilk baş sonra dizi-film ve kitap okumak işte hayat böyle geçiyor benim. Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | 

• ön siparişi verdik bakalım oyun çok güzel duruyor

• O zaman harika

• Ön siparişi yaptık bekliyoruz.Sabah 7 de oynayamasamda artık akşam 7 de oynarım.Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | 

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

native ve upscales arasında çok fark oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne güzel Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | 

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    4K bir TV'm veya monitörüm olmadığı için net bir cevap veremeyeceğim fakat hatrı sayılır derecede az da olsa fark olacaktır. Bu gibi durumlar da genelde 1600p den upscale ediliyor oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Abim evlendi, saçlar dökülmeye başladı birde çoçuk geliyor şimdi sorumluluk arttı oyun hayatı bitti, biraz yenge yalakası oldu sözünden çıkamıyor abim sayesinde oyun hayatına atıldık o 1 saat bile oynayamıyor artık. ben 26 oldum sayılır gören 20 gibisin diyor benim yaşlarımda arkadaşlarım çok olgun görünüyor tip felan 40 da olsam yaşlanmam her halde dünya yansa umrumda değil öyle birisiyim odamı fulll dizdim oda da 50 bin lik sistem var konsol+pc+tv+baba koltuğu tarzında da bir koltuk aldım istediğim şekilde ayarlıyorum. İşimi de evden yapıyorum son 1 senedir dışarıya sadece spor veya avm den üst baş almak için çıkarım o kadar. En büyük hobim oyundur ilk baş sonra dizi-film ve kitap okumak işte hayat böyle geçiyor benim.  

Yaşım 30 evli değilim krallık nedir padişahlık nedir tadiyorum kendi odamı oyun odası yaptım düğüne binler harcamak yerine baldız yüzüğü anne süt hakkı gibi saçma salak adetler yerine horizonu ön siparişle aldım üzerine farcry aldım sorumluluk sadece ev gereksinimleri harici yok. Tek düşüncem çıkacak olan oyunları alma hayali onun dışında asla yok rahatına düşkün adamlar bunu çok iyi bilir kena gelecek aşkla bekliyorum hatunun yolunu bu kadar gözlemledim öyle diyeyim 😁

• Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
  • Oyun yapımcıları bir hafta sonu bitecek şekilde demişlerdi. Yani en fazla 9 10 saattir.

• Ahaahaha aynı hocam bende böyleyim kronik sorunum olmadığı sürece oyun oynamaya devam asla sıkılmıyorum. Ghost of Tsushima oynuyorum saat kaç olmuş etmiş vs hiç anlamıyorum bile öyle kaliteli oyun ki birde Japon kültürüne ilgim alakam olunca oynarken orgazm oluyorum. Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | 

• Photo mode ne güzelmiş.

• İlk yorumlar gelmeye başladı.

- Best Indie game ever made

- Amazing Visuals

- Brutal use of SSD (this is said as a good thing)

- Amazing Soundtrack

- Fluid gameplay

- Game worthy of being compared to Pixar

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Lucas Meneghetitwitter
    “Estou jogando #KenaBridgeofSpirits! Segue minhas primeiras impressões: - Melhor indie já produzido na história (pelo menos pra mim); - Visuais estonteantes; - Uso BRUTAL do SSD; - Trilha sonora fabulosa; - Combate e gameplay super fluídos; - Título nível filme da Pixar”
    https://twitter.com/biganhaofficial/status/1439923747524386820
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

İlk yorumlar gelmeye başladı.

- Best Indie game ever made

- Amazing Visuals

- Brutal use of SSD (this is said as a good thing)

- Amazing Soundtrack

- Fluid gameplay

- Game worthy of being compared to Pixar

Lucas Meneghetitwitter
    “Estou jogando #KenaBridgeofSpirits! Segue minhas primeiras impressões: - Melhor indie já produzido na história (pelo menos pra mim); - Visuais estonteantes; - Uso BRUTAL do SSD; - Trilha sonora fabulosa; - Combate e gameplay super fluídos; - Título nível filme da Pixar”
    https://twitter.com/biganhaofficial/status/1439923747524386820
    "YAPILAN EN İYİ INDIE OYUNU!" HOCAM BU NASIL YORUMDUR BÖYLE?! OHOOOO.. HEYECANLANMAYALIM DA NE YAPALIM ŞİMDİ! :)

• Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
  • Güzel olacağı belliydi.Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | 

İnceleme puanları ne zaman gelir hocam?

• Hocam 'Raising Kratos' hocamın attığı tweetteki kişi, en geç Cuma'ya kadar yayınlanır incelemem yazmış. Kodlar daha yeni gitmiş herhalde. Yani biz deneyimledikten sonra da görebiliriz incelemeleri belki :)

• Eyv hocam anlaşılan sağa solda spoiler gezinmesin diye yapılmış. Yarın akşam bende deneyimlerimi aktarırım. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 20 Eylül 2021; 18:20:17 >
  • Arkadaşlar Playstation'da ne zaman açılacak oyun?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.