Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Kena'yı yapanlar daha önce animasyon yapmış insanlar bildiğim.. Kafalarının, inceleme merkezinde "tadil arayan" şekilde çalışması ihtimal.. :) Dediğiniz gibi de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 19 Eylül 2021; 13:53:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    hocam oyun kötü çıkarsa para verip alan gerçek oyuncular fena bombalar ama buda büyük risk 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    benim asil merak ettigim.kac saat oynanis sunar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 19 Eylül 2021; 17:3:4 >
  • O papatya
    Yüzümün haline bak
    Seninle kim kalacak
    Işıklar kapanınca
    Buradan çok uzaktaaaa
    Uvaua uvaua vauauaaa

İndirme tamam. Geri sayım başladı.

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |

• fazla şirin duruyor ama bakalım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: toprak12345

benim asil merak ettigim.kac saat oynanis sunar :)

Ciddi misin, patlamış mı oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    yok o anlamda demedim incelemeye gonderilmemis, oyun kotu olsa oyuncular da inceleme puan verenlerde oyunu gomer anlamindaydi, ordaki yorumu degistirsem iyi olacak

• PS4'te kaç fps hala bilinmiyor mu?

• Oyun da Türkçe dil desteği var mı

• fearless_king kullanıcısına yanıt
    Son günlerde birkaç dil daha eklendi hocam. Ama aralarında maalesef Türkçe yok

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    900p - 1080p kıvamında 30 FPS olur muhtemelen.

• Yarın çıkıyor uzun bekleyiş sonunda bitiyor. 🙏

• Almadım. Çok direndim ama inat ettim, almadım Cyberpunk faciasından sonra. Bu saatten sonra sadece Ragnarok'u pre-order yaparım.

Çıksın, bi' incelensin. İçimde ufacık bir kötü hissiyat var bu oyun için. Ya inanılmaz başarılı olup Sony bünyesine falan katılacaklar (belki de öylelerdir, bilmiyorum) ya da senaryosu güzel ama oynanışı keyifsiz ve tekrar eden bir yapım olup hype'ı çabuk sönecek.

Bekleyeceğim.

• Konsol sahibi olmama rağmen pc de 69₺ gibi komik bir rakama aldım kötü çıksa bile koymaz 284₺ verseydim aman aman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 20 Eylül 2021; 14:48:55 >
  • 17 küsur gb ön yüklemeyi dün yaptım. Gece açılınca deneyeceğim kesinlikle. Beklentiyi düşük tutuyorum umarım yanılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Konsol sahibi olmama rağmen pc de 69₺ gibi komik bir rakama aldım kötü çıksa bile koymaz 284₺ verseydim aman aman.

pc de 69 lira olan versiyon ps de 284 lira hocam 359 lira değil. Ek olarakta fiyat farkı çok gibi dursada 3 kişi alıp oynayıp satma avantajı ile ps tarafı çok önde 10-15 liraya gelicek oyun kişi başı pc fiyatının nerdeyse 5de1i yani keşke size ps tarafından alsaydınız 69 lira pahalı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

pc de 69 lira olan versiyon ps de 284 lira hocam 359 lira değil. Ek olarakta fiyat farkı çok gibi dursada 3 kişi alıp oynayıp satma avantajı ile ps tarafı çok önde 10-15 liraya gelicek oyun kişi başı pc fiyatının nerdeyse 5de1i yani keşke size ps tarafından alsaydınız 69 lira pahalı bence

Alıntıları Göster
    Haklısınız hocam fiyati farklı yazmışım düzelttim. Ben tek tabancayim öyle güvenip oyun alacağım arkadaşım yok zaten çoğu Multi oyun manyağı yine de tek başına alanabilir bir fiyat 69₺ tek çalışan için 284₺ yine çok alternatifi olduğu için PC yi tercih ettim üzerine yama yapılır anlayarak oynarım kafam rahat olur

• Bu oyun kutulu olarak çıkmıyordu değil mi? Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | 

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Bende epic den aldım senin gibi tek tabancayım hocam. Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | 

• Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |

son 15 saat

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.