Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun puanları bir açıklansa da şu PS4 hakkını satsak, elimizde kaldı valla muhteşem bir dünyada, dramatik bir hikaye bekliyordum, beklediğimize fazlasıyla değecek. Az kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende merakla bekliyorum kaliteli animasyon oyunu oynamayali uzun zaman oldu gelsin şu oyunsuzluk da ilaç gibi gelecek acaba kaç saat sürecek

• Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spiritstwitter
    “Just four fabulous days until we can explore the world of Kena: Bridge of Spirits! #indiegame #countdown #ps4 #ps5 #epicgames”
    https://twitter.com/emberlab/status/1438895533381361672
  • İncelemecilere Kena: Bridge of Spirits kodları nihayet dağıtılmış! Çok yakında puanlı incelemeler gelecektir!

• 1 yıldır bekliyoruz, umarım beklediğimize değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun 21 eylulde saat kacta oynanir olur 3. kisiyi bulamassak 2 kisi hesabi acip devam ederiz

• İndirme ne zaman başlar. ?

• pazar günü sabah 7 de başlıyacak gözüküyor. oyunda salı gün sabah 7 de açılacak demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 19 Eylül 2021; 0:52:22 >
  • Bu oyun tamamen Ps/pc exclusive mi? Yoksa belli bir zaman sonra xboxa da çıkacak mı time exclusive mi yani?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Timed exc. hocam. PS ve PC'ye çıkıyor. En erken 1 sene sonra xbox'a gelecektir.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ön indirme açıldı..

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Ps5 için mi bu ön indirme? Ben de 8GB da oyun

• evet ps5

Normalde diğer oyun şirketlerinin erkenden "kod gönderdiği bazı insanlara" böyle bir mail gelmiş. "KODU ŞİMDİLİK GÖNDEREMİYORUZ" ibareli bir mail görüyorsunuz yukarıdaki görselde. Geçen zaman da başka bir kaynak, kodların gönderilmeye başlandığını söylemişti. İlginç.. Oyun nasıl olacak bakalım.. Ben hâlâ umutluyum

NOT:/ Normalde "inceleme kodları"nın insanlara gitmeye başladığına dair bir haber paylaşmıştım geçen sefer. O haber bir ihtimal "FAKE" olabilir. Çünkü Kena: Bridge of Spirits için tüm medya o kadar sessiz ki; ya oyun çok mükemmel, sürpriz olsun isteniyor, ya ters giden birşeyler var ya da yapımcı firmanın çalışma sistemi farklı olduğu için yapımcı firma herkesin oyunu çıktığı gün deneyimlemesini istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 19 Eylül 2021; 12:42:33 >

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Çok muallak da kaldım bu oyun için ama gene de güzel bir oyun olacak gibi me geliyor.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt

Hocam başka bir ekleme daha yapayım. İnceleme denince akla gelen sitelerden birisi olan VGC'ye de inceleme kodu gönderilmemiş. Oradan da bir haber aldık. Neler olacak, neler sona erecek acaba.. Umarız oyun kötü değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 19 Eylül 2021; 12:48:3 >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Umuyorum hocam iyi kötü beklenti yaptı oyun ben de ters tepmesin şimdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

ön indirme açıldı..

bende ps4 ve ps5 aynı anda download başladı ps4 iptal edip ps5 indirdim 18 gb boyut az gibi bakalım inş iyi çıkar.

• belki oyunun yorumlarini gercek oyunculara biraktilar :) bende beklenti daha fazla olustu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.