Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlu gibi yarışçı olabilmek için ne yapmalıyız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • OMM den ileri sürüş teknikleri eğitimi al. Orda belli olur yarışcı olup olamıyacağın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ns

4t ler yormuyor diyorsunda , tamam 2t dertlidir biraz benzini yagı karıstır koy vs. Hadi ömrüde 4t ye göre kısadır.(kaliteli motorlardan bahsetmiyorum) Ama ben 2t nin farkını cok defa gördüm. Scooterinda da gördüm crossunda da , yorulmak cok normal bir şey, ben zamanla seninde performansının artacagını düşünüyorum, sonucta 1 hafta 2 hafta yatıp (bedenen) bir anda bir hafta sonu direk abanıyorsun. Bu işin standartı seninde bildigin gibi en az günde 4 saat antremandır.(prof için) ama sen her gün düzenli olarak 20 dakika kullansan bedenen alısacagına inanıyorum.

Demek istediğim şu, kondisyon olarak hiçbir problemim yok, mesela saatlerce bisiklette çok ağır şekilde çalışsam da birşey olmuyor. Sadece motocross pistinde özellikle KX125'le 15dk dolanıyorum, ve sadece ellerim gidiyor. Evde powerball da aldım çevir çevir baya bi çalıştım ancak yine de motorun etkisini yapamadı. Alacağım makul bi motorun da o etkiyi yapamayacağını düşünüyorum çünkü pistte sadece 1-2-3. viteslerde sürüyorum ve o motorun o viteslerde verdiği etkiyi 250cc 2t'den başka hiçbir motorun verebileceğini düşünmüyorum. Verecek olsa bile trafikte süremem ki o şekilde. Yani tek yol orada bol bol çalışmak, ama bende de bunu yapacak vakit yok malesef..

Antreman konusunda haklısın, orta seviye yarışçılar bile 4 sa değil haftada en az 10 saat sürmek zorundalar seviyelerini korumak için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 8 Ocak 2008; 8:35:43 >

• I think you know english and i dont wanna write this Turkish, if you have economic possibility (i think you have it because of college) you can change it easly? at least you can choose one 4t.?
  • Yes you are partially right about economic situation but I wanna say that I have scholarship from college But it's all about family issue, they don't want to buy me a 4-stroke because if they do, I can ride it on street and they think that it's dangerous in Turkey you know.. If I supress them I can get it, but when I finish college I'll go to germany or usa for master, I don't want to get an expansive bike for only 2 years which I can ride only in weekends for a short time.. I'm planning to get lessons on tracks in usa, that is the best and easiest way to learn motocross because you have somebody to tell what you need to hear. Then I can get a bike there because it's less risky than riding in Turkey..

Yani forumda hiç ingilizce yazacağım da aklıma gelmedi ama içimden geldi alışmışız derslerden tutamadım kendimi

• lol. Yes they re right. I know how is the parents. So just wait, and time ll come :)

Gercekten dikkat yetmiyor bazen, trafikte ki diger araclar motorsikletlere karsı asırı ilgisizler; O zaman bekle kısıtlı zamanları degerlendirip pratik yap, yurt dısına cıktıgın zaman zaten kimse karısmaz sana. Ve orada ki araclar cok daha dikkatliler motorsikletlere karsı. Benim 3 senem daha var Tr ye dönmek için, hersey bittikten sonra bir gün beraber bişiler yaparız, Yada states e gelirsen ben sık sık gidiyorum, orada da bişiler yapabiliriz.
    Karayiplerdeyim ben bu arada,
  • Karayipler aklımın ucundan geçmezdi vallaha Dediğin gibi 2 yıl daha KX125 ile takılır ufak upgrade'ler yaparaktan(fren gidon vs gibi). Sonra da dışarda gider hem bike park'larda bisikletle coşarım, hem pistte motorla coşarım, geçinip gideriz
  • Eger boyum biraz daha kısa olsaydı bisiklet tutkum da olurdu ama gercekten ben bisiklete binince cok belim agrıyor (1.94) Ama sende bu tutkuda var maşallah :) 2 tekerleklileri seviyorsun, Benim sadece motorsiklet ve scuba dır. Daha 3. sü için ne vaktim var ne istegim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.