Şimdi Ara

kenan2028 YALANCIDIR DIKKAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

in uzaklaştırılmasını Yönetimden istiyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_116916355//tm.htm#116916355

Bu ilanda belirttiği Telefonu alıp bir bakmak istedim , sonra vazgeçtim... Sonra Epey bir yazdı bu arkadaş , paraya çok ihtiyacı olduğunu telefonu gerçekten iyi olduğunu , alırsam işinin görüleceğini falan yazdı, bende önce almak istemediğimi söyledim sonra 10 sayfa falan anlattı , video çekip yollamış ama video da sağlam gözüküyordu... Telefonun sadece ön kapağında birazcık esneme olduğunu yazmış...

Ama bana bugün telefon geldiğinde telefonun ön-arka kapaklarının bırakın esnemeyi , en ufak bir sıcaklıkta attığını gördüm....Ve batarya değiştirilmiş , ön kamera buğulu
    , Sim kart Slotu yok , sim girmiyor....

10 Sayfa konuştuk , bana bunu söylemedi ayrıca iletişim bilgileri yanlış....

Soruşturma yapılmasını Mod'lardan talep ediyorum... PM lerime ulaşabilirsiniz....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 30 Haziran 2016; 22:31:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sendede kabahat var 200 e dusmus , birdunya kurcalanmis , satana kadar 40 takla atmis. Uyan iste cihaz alanin elinde patlar.

Neyse gecmis olsun, umarim iade alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim ben sorunlarini soyledim video yolladim batarya degismesi vs benim haberim yok zaten 200 tl ye alinan bu model telefonun dedigim sorunlarda oldugunu biliyodunuz 1000 tl lik urun alip bos kutu yollamisim gibi dolandiricilikla sucluyorsunuz ben dolandirmak istesem sorunlarini anlatmazdim video yollamazdim .

• http://forum.donanimhaber.com/m_116916355//tm.htm#118177990

Senin ilan burda ,

Ekran esnemesi var diyorsun başkada soranlara birşey yok diyorsun...

Evet hocam ekran degistirilmis ama takilirken yapiskani tam oturmamis sanirim o yuzden bu sekilde ama kullanim sorunu yok

Demişsin....

Şimdi bana bahsetmediğin şey var, Telefonun arka kapağı oynuyor , oda gidik.... Hatta düştü kendiliğinden...

Bundan neden bahsetmedin? ekran yapılmıyor. Telefonun arka kapagı değişmesi gerek...Yapışır ise anakarta kadar gider diyorlar bu sıcakta

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Sendede kabahat var 200 e dusmus , birdunya kurcalanmis , satana kadar 40 takla atmis. Uyan iste cihaz alanin elinde patlar.

Neyse gecmis olsun, umarim iade alir.

240 a aldım ,

Evet Ama ilanda açıklamış sadece ekran esniyor diye...PM den de 10 sayfa yazıştık ... Anlattı da anlattı... Ben almayacaktım , En onunda çok paraya ihtiyacı olduğunu , falan söyleyince...işim görülsün bari falan diyince alayım bari dedim....

• manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Ben de zamanında alıcı olmuştum, 300 TL'ye,ama başka tel almıştım , tekrar mesajlara baktım yanlışlık olmasın diye epey övmüş bana telefonu hatta 350 TL verdiler yazmış (:

Ama arkadaşın dolandırıcı olduğu anlamına gelmez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 30 Haziran 2016; 20:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Ben de zamanında alıcı olmuştum, 300 TL'ye,ama başka tel almıştım , tekrar mesajlara baktım yanlışlık olmasın diye epey övmüş bana telefonu hatta 350 TL verdiler yazmış (:

Doğru... Çok övdü telefonu 10 sayfa övdü , acil paraya ihtiyacım var dedi,
    Dolandırıcı demeyelim de Ağır YALANCI diyelim

Sonuçta bahsetmediği çok şey var.... Telefon hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Doğru... Çok övdü telefonu 10 sayfa övdü , acil paraya ihtiyacım var dedi,
    Dolandırıcı demeyelim de Ağır YALANCI diyelim

Sonuçta bahsetmediği çok şey var.... Telefon hakkında

Hocam sonuçta bende almış olabilirdim pek sevmem ama böyle şeyleri yinede eklemek istedim (GÖRSEL)

Bu linkteki arkadaştan almamış olsaydım alacaktım 300 TL'ye, linkteki arkadaştan aldım bana sıfırdan farkı yok dedi gerçekten öyle imiş, sadece suya soktum haporlor bozuldu arkadaşa tekrar ulaştım, servise vereyim abi dedi servise verdi 6 gün sonra sıfırını istemiş sıfır olarak getirdi, keşke herkes malının arkasında olsa.

http://forum.donanimhaber.com/m_117036572//tm.htm#117036572

• Valla bence 500 liralık arızası yok , 240 a geldi bana! 240 ödedim.... max 200 lira daha masrafı vardır....

Genede Bu Satıcının Yalan söylediği gerçeğini değiştirmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 30 Haziran 2016; 20:39:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Valla bende 500 liralık arızası yok , 240 a geldi bana , max 200 lira masrafı vardır....

Genede Bu Satıcının Yalan söylediği gerçeğini değiştirmez

Bende zaten bildiğime yazmadım (: Rastgele bir rakam belirledim yoksa telden hiç anlamam ayarları dahi yapamam desem yeridir (:
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    usta kusura bakma ama hata sende sorunlu bir telefonda ben once teli ister öyle havale yapardım.sonucta bir malda kusur varsa iyice incelenip öyle alınmalı yoksa mide bulandırır soğutur kendinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

usta kusura bakma ama hata sende sorunlu bir telefonda ben once teli ister öyle havale yapardım.sonucta bir malda kusur varsa iyice incelenip öyle alınmalı yoksa mide bulandırır soğutur kendinden.

Tarzım değildir ama arkadaşa o kadar sorduk , o şekilde gönder de dedik ama bakın ...

• 200 - 300 lirayla kimse zengin olmaz, keşke itibar kaybetmek bu kadar ucuz olmasa.

• satıcı dolandırıcı değil ama malın kusurlarını gizlemiş hatta parayı almak için çabalamlş art niyet var nokta
    nerdeyse alıcıyı suçlu çıkaranlar var
    insanlara güvenemeyecek miyiz
    hocam sizde olumsuz referans vermemişssiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maccik

satıcı dolandırıcı değil ama malın kusurlarını gizlemiş hatta parayı almak için çabalamlş art niyet var nokta
    nerdeyse alıcıyı suçlu çıkaranlar var
    insanlara güvenemeyecek miyiz
    hocam sizde olumsuz referans vermemişssiniz

Referans istemiyor ... Nasıl Olumsuz REF verebiliriz? Mod'lar Yardımcı olsun

• REF Gönder Sayın Satıcı... Madem ürünü aldık REF verme hakkımız var....

• Bu ilan kac zamandir var hatirlayamadim. 240tl ye z3 compact alirsaniz olacagi bu hocam. Kaldi ki eleman niyetini apacik belli etmis zaten. Telefonu birine kakalamaya calismis surekli. Gecmis olsun demekten baska care yok

• 100 de olur 1000de , önemli olan sorunun bildirilimden farklı olması, olay şu noktaya geldi, elden kontrol etmeden birşey almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

100 de olur 1000de , önemli olan sorunun bildirilimden farklı olması, olay şu noktaya geldi, elden kontrol etmeden birşey almayın.

240 liram Fitrem olsun , dediğiniz gibi ... Miktar küçük olsada Yapılan insanlık ayıbı var....

insanın 10 Sayfa boyunca ikna edilmesi var, Yalan söylenmesi var....

Ben olayın para boyutunu ve insanlık Boyunutu Allah'a havale ediyorum...

Allah' bilir ... Ve Kimsenin AH'ı kimsede kalmaz...

Olay 240 liraya Z3c almak değil arkadaşlar... Ben o telefonu almayacaktım ama çok seri şekilde 10 sayfa boyunca telefon övüldü , satıcı tarafından ve çoook sıkışık olduğunu söyledi...
    Bende Alayım dedim... inandırıldım.... Önemli olan ; karşı tarafın insani ve vicdani duyguları ile oynanayarak beni enayi yerine koymak... Adama koyan her zaman budur....

• allahından bulsun bu ve bunun gibiler, çoluk çocuğumuzun rızkını çalıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.