Şimdi Ara

Kendi 1.6 cs videomlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 e 1 vs youtube den KiNg19 yazarsaniz dier videolarım da görebilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: KiNg19_1919

http://youtube.com/watch?v=rJp4ivt10fI

cok serisinne kdr zamandır oynuosun cs yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetoo

quote:

cok serisinne kdr zamandır oynuosun cs yi ?
    ii oynuyorsun baya uzun süredir oynadığın belli

• quote:

cok serisin cidden ...

HeLaL oLsn...

uzun süredir oynadığın beLLi
  • 8 yılı aştı 1.6 ya yeni basladım ama daha önce 1.5 oynuyordum o 1.6 video su 5 aylık bi oynamamın ürünü dierleri 8 yılın :Dserwerimede beklerim beyler hepinizi genelde serwrimde kasmama fazla top15 de 1. olursam millet diyor kimseye wermemek için adinligi kendisi 1. oluyor doyor bende kasmıyorum fazla yani oynuyorum da iyi oynamıyorum :D adminlikte biraz başa bela biri awp diyor biri fun biri diyor wall biri diyor adam base admınlık zormus :D hehe bana yardımcı olucak adminler lazım serweri bi kac gun sonrada 32 kişilik yapıcaz beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNg19_1919

8 yılı aştı 1.6 ya yeni basladım ama daha önce 1.5 oynuyordum o 1.6 video su 5 aylık bi oynamamın ürünü dierleri 8 yılın :Dserwerimede beklerim beyler hepinizi genelde serwrimde kasmama fazla top15 de 1. olursam millet diyor kimseye wermemek için adinligi kendisi 1. oluyor doyor bende kasmıyorum fazla yani oynuyorum da iyi oynamıyorum :D adminlikte biraz başa bela biri awp diyor biri fun biri diyor wall biri diyor adam base admınlık zormus :D hehe bana yardımcı olucak adminler lazım serweri bi kac gun sonrada 32 kişilik yapıcaz beyler
    Sağlam oynuyosn diğer videolarınıda izledim Güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Father

Sağlam oynuyosn diğer videolarınıda izledim Güzel

Alıntıları Göster
    Sağlam Gerçekten....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 LAN KURULUMU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhobos

Sağlam Gerçekten....

Alıntıları Göster
    tsk arkadaslar saol serwerimede beklerim hepnizi yardımcı olurum serwerimde 1.6 oynuyorsanız 1.5 serwer de kurucam :D
  • quote:

tsk arkadaslar saol serwerimede beklerim hepnizi yardımcı olurum serwerimde 1.6 oynuyorsanız 1.5 serwer de kurucam :D

Alıntıları Göster
    Süper seri oynuyorsun. Oynayışına hasta kaldım.
    Tebrik ederim. Bende 1.5 ciyim. 1.5 Server Kurarsan Haberim olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: M®t

Süper seri oynuyorsun. Oynayışına hasta kaldım.
    Tebrik ederim. Bende 1.5 ciyim. 1.5 Server Kurarsan Haberim olsun.

Alıntıları Göster
    süper bir oyuncusun tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

süper bir oyuncusun tebrik ederim

Alıntıları Göster
    saolun arkadaslar
  • quote:

saolun arkadaslar

Alıntıları Göster
    çok iyisin,tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

çok iyisin,tebrikler.

Alıntıları Göster
    serhat@torumtayfm.com 1.5 yakında geliyor acıyorum istersen ekle ama 1.6 war su anda :S 1.6 da saglam oyuncular lazım birde :S
  • quote:

serhat@torumtayfm.com 1.5 yakında geliyor acıyorum istersen ekle ama 1.6 war su anda :S 1.6 da saglam oyuncular lazım birde :S

Alıntıları Göster
    senin olduğun serverda oynamak istemem gzl oynuyorsun klavye mouse ve sensivity ayarlarınıda yazabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

senin olduğun serverda oynamak istemem gzl oynuyorsun klavye mouse ve sensivity ayarlarınıda yazabilir misin

Alıntıları Göster
    sensivity 2 de oynuyorum zoom_sensivity 1.2 de oynuyorum serwerde top15 1. sine adinlik weriyorum adamlar ben iyi oynayınca kendisi 1. oluyor kimseye wermemek için diyor ondan fazla usta oynamıyorum belli bi süre oyunu takip ediyorum sonrada ben artık baslıyorum diyorum o zamanda el alamıyorlar :D birde adminlikle başım belada adamlara yazı yazmaktan oyun oynanmıyor ama sen gel bana de basla diye ondan sonra ben baslarım :D ama yazı cok yazıyorlar soru cok soruyorlar oynaması gercekten zor ben cok zor şartlar aldına cs oynuyorum dikkat edersen video da solda fps war altta fps 28 - 30 arası en yüksek 40 oluyor opengl yok ona ramen böle oynuyorum ama dedigim gibi :D baslar dersen ucarım ben kendini tanıt ama bana

• quote:

sensivity 2 de oynuyorum zoom_sensivity 1.2 de oynuyorum serwerde top15 1. sine adinlik weriyorum adamlar ben iyi oynayınca kendisi 1. oluyor kimseye wermemek için diyor ondan fazla usta oynamıyorum belli bi süre oyunu takip ediyorum sonrada ben artık baslıyorum diyorum o zamanda el alamıyorlar :D birde adminlikle başım belada adamlara yazı yazmaktan oyun oynanmıyor ama sen gel bana de basla diye ondan sonra ben baslarım :D ama yazı cok yazıyorlar soru cok soruyorlar oynaması gercekten zor ben cok zor şartlar aldına cs oynuyorum dikkat edersen video da solda fps war altta fps 28 - 30 arası en yüksek 40 oluyor opengl yok ona ramen böle oynuyorum ama dedigim gibi :D baslar dersen ucarım ben kendini tanıt ama bana

Alıntıları Göster
    bu arada kardes ben admikten birazda bıktım dier adminlere bu kadar deiller walla king awp battle plss admin sulf plsss d2 plss su wall bu wall sıkıldım top15 2. sinede adminlik wericem en iyisimi en azında benim adminligide werem :D daha iyi bana kaliteli serwer kadar kaliteli admin lazım kim wall kim deil bilicek her wall diyeni atmıcak we isteklere göre hareket edicek admlar lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg19_1919 -- 4 Eylül 2007; 18:40:38 >

• quote:

bu arada kardes ben admikten birazda bıktım dier adminlere bu kadar deiller walla king awp battle plss admin sulf plsss d2 plss su wall bu wall sıkıldım top15 2. sinede adminlik wericem en iyisimi en azında benim adminligide werem :D daha iyi bana kaliteli serwer kadar kaliteli admin lazım kim wall kim deil bilicek her wall diyeni atmıcak we isteklere göre hareket edicek admlar lazım

Alıntıları Göster
    lol ya ne biçim adminsin durduk yerde banladın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

lol ya ne biçim adminsin durduk yerde banladın...

Alıntıları Göster
    Pubda basittir böyle vuruşlar önemli olan maç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freed0mm

Pubda basittir böyle vuruşlar önemli olan maç.

Alıntıları Göster
    mac ta demo cekmem genelde az cekerim donduruyor video oynu zaaten az fps 18 e düsüyor cok kötü oluyor :S mac demosu isterseniz cekerim size mac lardada ben 27 adam la oyun da 1. olurken bana en yakın 11 adamda oluyor :S
  • quote:

mac ta demo cekmem genelde az cekerim donduruyor video oynu zaaten az fps 18 e düsüyor cok kötü oluyor :S mac demosu isterseniz cekerim size mac lardada ben 27 adam la oyun da 1. olurken bana en yakın 11 adamda oluyor :S

Alıntıları Göster
    önce adminlik öğren sen 1kere öldürdüm diye direk banned böyle şey mi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.