Şimdi Ara

Kendi 1.6 cs videomlarım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana kim ban attı yalan söleme ben asla kimseye wall olmadıgı sürede ban atmam bi kişiye attım oda durmadan duwar atıyordu izledim duwardan adamları wurup wurup duruyor o sensen bas git işine eziqlerle işim olmaz benim wallcıalrha hiç serwerde wall istemiyorum kardesim banada adminlik ögretme serwere giren bilir ben ban atmayı sewmem wall acanı bile zor atarım ban sana ya baskası attı sen attın dersen o wall sensin işim olmaz bb
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiNg19_1919

sana kim ban attı yalan söleme ben asla kimseye wall olmadıgı sürede ban atmam bi kişiye attım oda durmadan duwar atıyordu izledim duwardan adamları wurup wurup duruyor o sensen bas git işine eziqlerle işim olmaz benim wallcıalrha hiç serwerde wall istemiyorum kardesim banada adminlik ögretme serwere giren bilir ben ban atmayı sewmem wall acanı bile zor atarım ban sana ya baskası attı sen attın dersen o wall sensin işim olmaz bb

kimdi bilmiyorum servera girdim ilk adamı aldığım gibi ban attı bi denyo böyle server mı böyle adminlik mi olur.gelmiş bide artistlik yapıon
  • walla kardesim bana neden adminlik öen diyorsun benim attıgımdan bile emin deilsin ben ban atmAM AMA ADMİNLERDEN BİRİSİ SANA SEBEBSİZ BAN ATTIYSA BEN O ADMİNİN ADMİNLİGİNİ BİLE SİLERİM SERWERE TAKILMAYA DEWAM ET NP BİRİS BAN ATARSA SEBEBSİZ YERE MSN NEM WAR YUKARDA EKLE SÖLE KİM ATARSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiNg19_1919

walla kardesim bana neden adminlik öen diyorsun benim attıgımdan bile emin deilsin ben ban atmAM AMA ADMİNLERDEN BİRİSİ SANA SEBEBSİZ BAN ATTIYSA BEN O ADMİNİN ADMİNLİGİNİ BİLE SİLERİM SERWERE TAKILMAYA DEWAM ET NP BİRİS BAN ATARSA SEBEBSİZ YERE MSN NEM WAR YUKARDA EKLE SÖLE KİM ATARSA

admin kimdi bilmiyorum işte girdim ilk adamı aldığım gibi birisi banlayın dedi durduk yerde banladır...daha tab bile basamamıştım kimler var diye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.