Şimdi Ara

KENDİ BESTELERİM (YENİ EKLENDİ)13/05/2008 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Helal olsun kardeş....Bende davul ve piyano calıyorum eger bir gün yolun eskisehire düşerse,seninle kayıt yapmak isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

quote:

Orjinalden alıntı: giutarist

Bir yeni şarkı ve deliririz biz şarkısını introsuz olarak ekledim.Ayrıyetten album veya klip yapacak kadar maddi durum yok,güçlü bir destek olmadan o işlere kalkışamam henüz ve zannedersem şarkıları kayıt edip bir kliple bitmiyo olay.yani hiç bir bilgim yok ama,bir alum için binlerce ytl para harcamak gerekiyo sanırsam, keşke okadar param olsa
    yeni şarkılarada yorumlarınızı bekliyom teşekkürler.

Kimi zaman sadece binlerce değil, onbinlerce YTL para harcamak gerekiyor.Zaten ben bu zamandan sonra Türkiye'de bir albüm çıkarıp albümün CD olarak basılmasına karşıyım. En kârlı iş albümü internet üzerinden bedava indirilebilir halde dinleyicilere sunmak; çünkü Türkiye'de albüm satışlarından gelen bir gelir yoktur.Bu işten para kazanmak istiyorsanız eğer; sık sık canlı performanslar yapmalı,kendinizi iyi reklam etmeli ve seyirciye ve ya dinleyiciye kendinizi kolay bir şekilde beğendirebilmelisiniz.

Güzel sölüyosunda türkiyede daha herkezin evinde iternet yok malesef.En önemli iş tanıtım en pahalısıda o sanırsam:)ayrıca cd satma işinide küçümseme bence yani tabiki öle çok bilgim yok bu konularda ama cok büyük paralar dönüyor bu işte. Türkiyede 80 milyon isan var bunların hepsi internetten indirmiyor.cd satın alanda çok var sanırsam.

• quote:

Orjinalden alıntı: gorkemm13

Helal olsun kardeş....Bende davul ve piyano calıyorum eger bir gün yolun eskisehire düşerse,seninle kayıt yapmak isterim

Süpersin sağolll inşallah birgün,dünya küçük
    Ya ben bu konunun yukarı taşınmasını taleb etsem saçmalışmı olurum?
    Kuralları bilmiyorumda.

• Gercekten cok güzel olmus basarılarının devamını dilerim
  • quote:

quote:

Helal olsun kardeş....Bende davul ve piyano calıyorum eger bir gün yolun eskisehire düşerse,seninle kayıt yapmak isterim

Kuralları bilmiyorumda.

yok artık sabahat akkiraz....

• quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

quote:

Kuralları bilmiyorumda.

Anlamadım..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

quote:

Kuralları bilmiyorumda.

Anlamadım..

diyorum ki , üst konu olmaz bu konu ; günde 1.000.000 hit alsın yinede konu konsepti olarak üst konu olmaya uygun değil...

• Okey anladım.
    Okadar girmişin cvp yazmışın bide izleyip yorum yazsaydın bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giutarist -- 1 Nisan 2008; 21:35:48 >
  • dinlemediğim tarzlarda oldukları için , daha iyi anlayan arkadaşlar yorum yapsın ama millet güzel demiş güzeldir o zaman , hep böyle devam edersin inşallah
  • Çok sıradan geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

Çok sıradan geldi bana

İlk negatif yorum geldi.Başka yokmu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

quote:

Bir yeni şarkı ve deliririz biz şarkısını introsuz olarak ekledim.Ayrıyetten album veya klip yapacak kadar maddi durum yok,güçlü bir destek olmadan o işlere kalkışamam henüz ve zannedersem şarkıları kayıt edip bir kliple bitmiyo olay.yani hiç bir bilgim yok ama,bir alum için binlerce ytl para harcamak gerekiyo sanırsam, keşke okadar param olsa
    yeni şarkılarada yorumlarınızı bekliyom teşekkürler.

Kimi zaman sadece binlerce değil, onbinlerce YTL para harcamak gerekiyor.Zaten ben bu zamandan sonra Türkiye'de bir albüm çıkarıp albümün CD olarak basılmasına karşıyım. En kârlı iş albümü internet üzerinden bedava indirilebilir halde dinleyicilere sunmak; çünkü Türkiye'de albüm satışlarından gelen bir gelir yoktur.Bu işten para kazanmak istiyorsanız eğer; sık sık canlı performanslar yapmalı,kendinizi iyi reklam etmeli ve seyirciye ve ya dinleyiciye kendinizi kolay bir şekilde beğendirebilmelisiniz.

Güzel sölüyosunda türkiyede daha herkezin evinde iternet yok malesef.En önemli iş tanıtım en pahalısıda o sanırsam:)ayrıca cd satma işinide küçümseme bence yani tabiki öle çok bilgim yok bu konularda ama cok büyük paralar dönüyor bu işte. Türkiyede 80 milyon isan var bunların hepsi internetten indirmiyor.cd satın alanda çok var sanırsam.

Bir insanın evinde internet olmaması onun internetten yararlanamaması demek değil bence.Bir internet kafeye gittiğinizde neredeyse her saat dolu.Aynı zamanda insanlar bu müziği sadece internetten indirmek zorunda da değiller.İndirenler başkalarına verir vesaire...

CD basımında ve bunun ardından satımında büyük paralarının dönmesi aslında büyük bir yalandır.Çünkü burdaki arkadaşımız gibi bir insan,yurtdışından gelerek,şarkılarını bu halleriyle söylerek,bir çevre edinmeden CD basımından asla ve asla bir kâr elde edemez.Bunu kesin ve net bir şekilde söyleyebilirim;çünkü yaşayan çok arkadaşım oldu bende albümlerine çalmıştım.

Son olarakta Türkiye'de 80 milyon insan var fakat bu arkadaşımızın yaptığı bu müzikle hitap edeceği kişi sayısı 1 milyon olsa bile zaten köşeyi döner ki evinde interneti olmayan çoğu insanın bir albüme 12 YTL vermektense;kazandığı parayla alacağı daha önemli şeyler olduğunada eminim..

İyi günler..

• vallah ne diyim,usta sensin,ben bi gitar çalarım öle profesyonel müzisyen falan degilim gitarıda evde dıngırdata dıngırdata kendim ogrendim,ama burda bi gitar kursu almayı düşünüyorum.
    Ama amatör olarak şarkı yapmaya tekrar başladım,bu şekilde beğenileceğini bilseydim daha önce koyardım nete:)fransaya geldiğimen beri(2 yılıdır) elime gitar almamıştım ama şimdi tekrar hergün çalıorum ve amatör olarak şarkı yapıorum.Bir aksilik çıkmadıkça her haftasonu bitane yeni şarkı ekliyecem.Bu aradada yeni yapıcam.

AYRICA GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER.
  • karanlık geceleri sağlam diğerleri de ii sayılır sende ışık gördüm :)
  • quote:

vallah ne diyim,usta sensin,ben bi gitar çalarım öle profesyonel müzisyen falan degilim gitarıda evde dıngırdata dıngırdata kendim ogrendim,ama burda bi gitar kursu almayı düşünüyorum.
    Ama amatör olarak şarkı yapmaya tekrar başladım,bu şekilde beğenileceğini bilseydim daha önce koyardım nete:)fransaya geldiğimen beri(2 yılıdır) elime gitar almamıştım ama şimdi tekrar hergün çalıorum ve amatör olarak şarkı yapıorum.Bir aksilik çıkmadıkça her haftasonu bitane yeni şarkı ekliyecem.Bu aradada yeni yapıcam.

AYRICA GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER.

Ben sizinle bir düet yapmayı isterim internet aracılığı ileEğer bende kendi bestelerimden (Yaklaşık 10-15 tane var) bir kaçına düzgün kayıtlar alabilirsem paylaşırım internet üzerinden..Ayrıca MSN vasıtası ilede ortak bir çalışma ortaya koyabiliriz.

• Düet konusunda eşime ihanet etmem şaka bi yana e mail adresim zaten videolarda yazıo ama kuarAlları bilmedigim için ve yasak oldugunu varsayarak pm attım.
  • arkadaşlar yeni olarak tozpembeyi ekledim ozellikle o şarKı için lütfen bir iki yorum yapın çünkü yayınladığım siteDe gelen ilk eleştiri negatif eğer olmamışsa kaldırıp tekrar yapmak istiyorum veya başka şarkı koymak,
    lütfen iyi kötü bişi deyin LÜTFEN
    teşekkrler.
  • Yanına bir büyük rakı ve biraz beyaz peynir...

Açıkçası , bu tip şarkılar kulağıma sadece yukarıdaki menü ile birlikte , dışarıda , fasıl yapılan bir mekanda v.b atmosferlerde geliyor ve normal hayatta çekilmiyor bana göre.Hafif leyla olarak dinlemek lazım veya kederin biri bin para iken dinlenirse yukarıdaki menü ile birlikte güzel olabilir...
    Neden söyledim , Negatif eleştirileri ciddiye alıyorsun herhalde ama yaptığın şey ile alakalı benden çok daha bilgili arkadaşlar vardır , onları dinlersen daha iyi olur...Yine de güzel fakat bazı yerlerdeki sözler duygusallığı bozmuş gibi..Bu tür şeyler yapılacaksa bana göre daha hüzün dolu sözcükler kullanılabilirdi...
  • yorumun için çok sağol PuRE HaTReD ..

başka yokmu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giutarist -- 15 Nisan 2008; 18:46:11 >
  • sen gidince adlı şarkımızı ekledim arkadaşlar umarım beğenirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.