Şimdi Ara

KENDİ BESTELERİM (YENİ EKLENDİ)13/05/2008

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ ŞARKILAR EKLENDİ.........GÜNCELLEME 13/05/2008
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,DEVAMI YOLDA
    Arkadaşlar aşağıdaki şarkıların sözleride müzikleride bana ait ve söyliyende benim (yanımdaki eşim).Ne düşünürseniz düşünün ama bir kelimede olsa bişiler yazın lütfen,iyi deyin,kötü deyin,berbat deyin,beğenmedim deyin,git simit sat deyin ama bişiler deyin lütfen,ki bende gerçekten devam edeyimmi etmeyimmi diye düşünmeyeyim.

ŞimdideN teşekkürler

DELİRİRİZ BİZ (EŞİM İLE)
    İZLEMEK İÇİN TIKLA

KARANLIK GECELERDE
    İZLEMEK İÇİN TIKLA

BUGÜN
    İZLEMEK İÇİN TIKLA

KUŞ OLUPTA UÇSAYDIM
    İZLEMEK İÇİN TIKLA

MuCk Öperiz
    İZLEMEK İÇİN TIKLA

DELİRİRİZ BİZ İNTROSUZ

İZLEMEK İÇİN TIKLA

TOZPEMBE

İZLEMEK İÇİN TIKLA

SEN GİDİNCE (YENİ) EŞİMLE

İZLEMEK İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giutarist -- 13 Mayıs 2008; 20:48:35 >

• Karanlık Gecelerde isimli şarkı oldukça güzel olmuş hocam.
    Diğer ikisini pek beğenmedim. Yapay ve sıradan duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Karanlık Gecelerde isimli şarkı oldukça güzel olmuş hocam.
    Diğer ikisini pek beğenmedim. Yapay ve sıradan duruyorlar.
    Karanlık geceleri daha güzel olmuş.Ama bugün parçasıda güzel sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:RocKCI:.

Karanlık geceleri daha güzel olmuş.Ama bugün parçasıda güzel sayılır.

Alıntıları Göster
    bestelerin güzel olmuş. en güzelide arkadaşların dediği gibi KARANLIK GECELERİ ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: intoxicbabe

bestelerin güzel olmuş. en güzelide arkadaşların dediği gibi KARANLIK GECELERİ ..

Alıntıları Göster
    Başarılarının devamını bekleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Başarılarının devamını bekleriz...

Alıntıları Göster
    cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Goblin

cok iyi

Alıntıları Göster
    bukadarmı arkadaşlar ya? başka yorum yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Anket (02.02.25)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: giutarist

bukadarmı arkadaşlar ya? başka yorum yokmu?

Alıntıları Göster
    Karanlık gecelerde çok güzel olmuş hocam tekrar tekrar dinliyorum eline yüreğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

Karanlık gecelerde çok güzel olmuş hocam tekrar tekrar dinliyorum eline yüreğine sağlık

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler yüzbaşım:)
  • quote:

çok teşekkürler yüzbaşım:)

Alıntıları Göster
    YENİ ŞARKI EKLENDİ

Lütfen yorum yapın LÜTFENN :)
  • quote:

YENİ ŞARKI EKLENDİ

Lütfen yorum yapın LÜTFENN :)

Alıntıları Göster
    deliririz biz ve karanlık gecelerde bu sarkı mükemmel arkadaslara dinlemesini tavsiye ediyorum pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitam

deliririz biz ve karanlık gecelerde bu sarkı mükemmel arkadaslara dinlemesini tavsiye ediyorum pişman olmazsınız

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    amac tabiki hem zevk hem mumkunse ticarete dokmek.ben suan fransada yaıyorum ama bir imkan olsada keske turkiyeye donsem diye careler arıyorum tabi maddi yonden cok zor,tabiki cok isterim bişiler yapmak ve tekrar turkiyede yaşamak ve sevdigim seyi yaparak para kazanmak.bu arada esimle yaptıgımız diğer bir şarkıyı 2-3 içinde eklicem.
  • quote:

amac tabiki hem zevk hem mumkunse ticarete dokmek.ben suan fransada yaıyorum ama bir imkan olsada keske turkiyeye donsem diye careler arıyorum tabi maddi yonden cok zor,tabiki cok isterim bişiler yapmak ve tekrar turkiyede yaşamak ve sevdigim seyi yaparak para kazanmak.bu arada esimle yaptıgımız diğer bir şarkıyı 2-3 içinde eklicem.

Alıntıları Göster
    Bence Türkiye'ye sadece müzik yapmak için dönecekseniz;dönmeyin derim.Çünkü bende burada uzun zamandır müzik piyasasının içindeyim ve insanın karşı karşıya kaldığı durumlar çok güç oluyor.Yani eğer kimseye mecbur kalmadan,sadece kendi maddi gücünüzle bu işi yapmayacaksanız;bence biraz daha bekleyin ve o maddii gücünüzü oluşturun.

Bestelere gelince;bence sözler ve şarkıların ana temaları güzel..Ancak şöyle bir durum var:
    Örneğin Deliririz Biz'de idi sanırsam,şarkının introsu bence şarkının güzelliğini yok ediyor,yok etmeklede kalmıyor,şarkıya bir "düğün şarkısı" havası veriyor.

Size önerim,kendinize bu işle uğraşan ve herhangi bir maddiyat beklemeden yapan birkaç arkadaş bulmanız.Bunlar Türkiye'den bile olabilir;sonuçta kayıtlarınızı internet üzerinden birbirinize yollayıp birleştirebilirsiniz.

Umarım yararlı bir kaç yorum yapmışımdır.
    Başarılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bitirenadam

Bence Türkiye'ye sadece müzik yapmak için dönecekseniz;dönmeyin derim.Çünkü bende burada uzun zamandır müzik piyasasının içindeyim ve insanın karşı karşıya kaldığı durumlar çok güç oluyor.Yani eğer kimseye mecbur kalmadan,sadece kendi maddi gücünüzle bu işi yapmayacaksanız;bence biraz daha bekleyin ve o maddii gücünüzü oluşturun.

Bestelere gelince;bence sözler ve şarkıların ana temaları güzel..Ancak şöyle bir durum var:
    Örneğin Deliririz Biz'de idi sanırsam,şarkının introsu bence şarkının güzelliğini yok ediyor,yok etmeklede kalmıyor,şarkıya bir "düğün şarkısı" havası veriyor.

Size önerim,kendinize bu işle uğraşan ve herhangi bir maddiyat beklemeden yapan birkaç arkadaş bulmanız.Bunlar Türkiye'den bile olabilir;sonuçta kayıtlarınızı internet üzerinden birbirinize yollayıp birleştirebilirsiniz.

Umarım yararlı bir kaç yorum yapmışımdır.
    Başarılar...

Alıntıları Göster
    bitirenadam arkadaşın dediği gibi Türkiye'ye hiç dönmeyin...Gerekli maddi gücüm oLmasına rağmen 2 aydır stüdyo için maLzeme arıyorum...Gayet güzeL üretiyorsunuz, orda kaLıp üretmeye devam edin...İşi profesyoneLe dökmeLisiniz bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

bitirenadam arkadaşın dediği gibi Türkiye'ye hiç dönmeyin...Gerekli maddi gücüm oLmasına rağmen 2 aydır stüdyo için maLzeme arıyorum...Gayet güzeL üretiyorsunuz, orda kaLıp üretmeye devam edin...İşi profesyoneLe dökmeLisiniz bence...

Alıntıları Göster
    Hocam karanlık gecelerde çok güzel olmuş.Tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Puppeto

Aynı zamanda birde böyle bir örnekte var gördüğümüz gibi.Bazen insanların maddi gücü olması bile yetmiyor.Türkiye'de bu işi yapacaksanız eğer,zekanız ( burda sana gerzek diyorum sanma lütfen ) , çevreniz , ortamınız ve en önemliside "ŞANS"ınız olmak zorunda..

Çok şükür ki benim bu işten anlayan bir çok yakınım var,çevrem var,bende anlıyorum piyasaya nasıl girileceğinden.Ancak maddi imkanlar geciktiriyor.

Herkes Türkiye'de ünlü olmak çok kolay diyor; ancak aslında hiçte kolay bir iş değil.Sonuçta bundan bir sene önce dillerden düşmeyen gruplar şimdi ortalarda yok.

Sonuç olarak ben yine diyorum ki;Türkiye'ye hiç dönmeyin.Sonuçta orada yapacağınız profesyonel işleri internet yolu ile Türkiye'de de yayınlayabilirsiniz.

Kolay gelsin...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Puppeto

Aynı zamanda birde böyle bir örnekte var gördüğümüz gibi.Bazen insanların maddi gücü olması bile yetmiyor.Türkiye'de bu işi yapacaksanız eğer,zekanız ( burda sana gerzek diyorum sanma lütfen ) , çevreniz , ortamınız ve en önemliside "ŞANS"ınız olmak zorunda..

Çok şükür ki benim bu işten anlayan bir çok yakınım var,çevrem var,bende anlıyorum piyasaya nasıl girileceğinden.Ancak maddi imkanlar geciktiriyor.

Herkes Türkiye'de ünlü olmak çok kolay diyor; ancak aslında hiçte kolay bir iş değil.Sonuçta bundan bir sene önce dillerden düşmeyen gruplar şimdi ortalarda yok.

Sonuç olarak ben yine diyorum ki;Türkiye'ye hiç dönmeyin.Sonuçta orada yapacağınız profesyonel işleri internet yolu ile Türkiye'de de yayınlayabilirsiniz.

Kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    yardımlarınız ve yorumlarınız için hepinize tesekkurler.Zaten ole hadi şarkıları beğendiler atlayalım gidelim diye bir durum yok.Ama işi tutturan tutturuyo, eğer bende bölyle bişi sezersem atlar gelirim kise tutamaz beni buralarda 2 yıldır burdayım ama yeter:)bakalım zaten şarkıları koyalı daha bir hafta diğer şarkılarımıda yavaş yavaş koycam kayıtları evde bi mikrofonla evde yapıyoruz zaten.yalnız su intro muzigini niye kimse beğenmior anlamadım ben o müzikten cok umutluydum şahsen benim çok hoşuma gidiyor.

• quote:

yardımlarınız ve yorumlarınız için hepinize tesekkurler.Zaten ole hadi şarkıları beğendiler atlayalım gidelim diye bir durum yok.Ama işi tutturan tutturuyo, eğer bende bölyle bişi sezersem atlar gelirim kise tutamaz beni buralarda 2 yıldır burdayım ama yeter:)bakalım zaten şarkıları koyalı daha bir hafta diğer şarkılarımıda yavaş yavaş koycam kayıtları evde bi mikrofonla evde yapıyoruz zaten.yalnız su intro muzigini niye kimse beğenmior anlamadım ben o müzikten cok umutluydum şahsen benim çok hoşuma gidiyor.

Alıntıları Göster
    Beğenilmeme nedeni ya da en azından benim beğenmeme nedenim müziğin melodisi değil,kalitesizliği..Yani çok yapay ve şarkının doğallığını öldürüyor.Bence o introyu gitar ile çalarsanız daha hoş durur.Belki de hafif bir distortion tonu ekleyerek biraz daha hareketlendirebilirsiniz.

Eğer elinizde böyle bir imkan yok ise;bende yardımcı olabilirim.

• quote:

Beğenilmeme nedeni ya da en azından benim beğenmeme nedenim müziğin melodisi değil,kalitesizliği..Yani çok yapay ve şarkının doğallığını öldürüyor.Bence o introyu gitar ile çalarsanız daha hoş durur.Belki de hafif bir distortion tonu ekleyerek biraz daha hareketlendirebilirsiniz.

Eğer elinizde böyle bir imkan yok ise;bende yardımcı olabilirim.

Alıntıları Göster
    Karanlık gecelerde daha güzel tebrikler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.