Bildirim
Kendi Çekimim Ankara Trafiği 7 Aralık Saat 3 Suları (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Bu eylülde Ankara'daydım, bir ay kadar. Ankara'nın metro çalışmasından dolayı Kızılay trafiği hariç, trafik denilen hiçbir şey İstanbul trafiği ile mukayese edilemez. Evet bir yoğunluk oluyor, araçlar duruyorda ama bir şekilde trafik akıyor ve İstanbul'da köprü ve çevre yollarında olduğu gibi kilometrelerce sürmüyor.
Diğer taraftan Ankara'daki şahin, doğan tayfasının hızla zamana yenik düştüğünü görmek çok acı.
Piyasada artık fazla kuş serisi yok. Taksiler bile Accent olmuş durumda.
Belediye otobüsleri ise tam gaz kasaplığa devam ediyorlar. -
4:15deki konvoy harici pek aksiyonu yoktu. Saat 6'da yapacağınız çekimi bekliyorum :) -
Biz Ankaralılar yıllarca rahata alıştığımız için en ufak trafik bile rahatsızlık veriyor.Yoksa İstanbul trafiği ile mukayese falan edilmez hala.Zaten trafik İstanbulda hayatın bir parçası olmuş insanlar alışık, Ankarada öyle bir hafıza yok şu anda, en ufak trafikte insanlar sabredemiyor. -
istanbul trafiği özellikle köprü trafiği metrobüs yapımı sonucu şerit azalmasından kaynaklanan nedenden dolayı içinden çıkılmaz hale geldi.saat 22,30 da cumartesi günü köprü trafiği mecidiyeköy den bile önce başlıyor.kabataslak köprüye yaklaşık 3,4 km öncesinden başlayan bir trafik.tahminime göre kgs gişelerinden kaynaklanıyor.oradaki birikim ogs den gececekleri engelliyor.hgs devreye girince biraz daha rahatlıyacaktır.oysa 4,5 sene önce saat 21,21-30 dan sonra trafik akışı normal olurdu -
quote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
4:15deki konvoy harici pek aksiyonu yoktu. Saat 6'da yapacağınız çekimi bekliyorum :)
Bugün Çekimi Yaptım, Youtube ekler eklemez koyarım artık :) -
hakkaten ankara bu kadar gelişmiş bi yermiymiş şaşırdım doğrusu??? -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Buyurun bu da benim İstanbul çekimim 3 suları
yapdıgın cok yanlış bişey önde giden arabanın o anlık tepkimesine sağa sola kayıyosun hiç bir zaman o önde giden aracın ne bok yiyeceğini kesitiremiyebilirsin o nedenle felaket kazalara yol açıyo bu yapdıgın bende yaparım böle arada ama gereksiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Buyurun bu da benim İstanbul çekimim 3 suları
yapdıgın cok yanlış bişey önde giden arabanın o anlık tepkimesine sağa sola kayıyosun hiç bir zaman o önde giden aracın ne bok yiyeceğini kesitiremiyebilirsin o nedenle felaket kazalara yol açıyo bu yapdıgın bende yaparım böle arada ama gereksiz
İstanbul trafiğini dünyanın hiçbir yerine değişmem.Şöförleri sonuna kadar pişiriyor.Burada 5 yıl araba sürmüş şöför her yerde çok rahat eder.Burada hergün yaptığım 10 kmlik kısacık yolda bile istisnasız hergün yola fırlayan mı dersin,sıkıştıran ticariler mi dersin,ışıkta 1 salise gecikince kornaya basan formulacılar mı dersin... daha neler var.İşin garip tarafı bu durumu seviyorum da.
-
Eskisehir yolu sabahlari ozellikle cok yogun,yogunlugun sebebide kizilaya yaklastikca yollarin daralmasi.Siz yine bos sayilan bir zamanda cikmissiniz yola
Sakin sakin giderken araya biri girince genelde tum Ankaralilar sinir olur bu duruma Sonra seyredin o arkadakini o da basmaya baslar bu sefer.Trafik yogun olsada bazi zamanlarda, genelde saygi var.Ama bazi kendini cok akilli sananlar,taksiler,dolmuslar ve minibusler kufurun alasini yiyiyor.Birde yolun ortasindan ve solundan miymiy gidenler,kameralara gelince 50lere dusenler insani sinir ediyor. -
istanbul trafiği adamı delirtir,en son bomontiden sultanbeyli gişelere 3 saat 45 dakikada gittim,ben 3 saatte gişeden gişeye gidiyorum,en son delirdim artık,sol ayağım gitti kendimi mirkelam tesislerine zor attım..
bir ankaralı olarak ankara trafiğinin gözünü seveyim,son zamanlarda buradada trafik artmaya başlasa bile istanbulun eline su dökemez..
ankaralılar istanbul trafiğini bilmediğinden 15 dakika yoğunluk bize (bana değil) amannn ankarada ne çok trafik var dedirtiyor...
istanbula her gidişimde 15 dakikada bir ibb trafiğe bakıyorum bütün işlerimi ona göre planlıyorum,böyle bir uygulama keşke ankaradada olsa...
hiçbirşey cuma-cumartesi köprü trafiği gibi olamaz,hele birde haliç kapalıyken taaa merterden ataşehire kadar trafik..
bu arada en sinir eden trafikte köprüyü geçince ataşehirin oradaki tıkanma,ya arkadaş yolda hiçbirşey yok yinede ataşehir yenisahra tıkanıyor adamı gıcık ediyor...
-
-
Yalnız dikkatinizi çekerim. Bu videodakinden bile daha rahattı bir kaç sene öncesine kadar trafik. Sonra, "Aa Ankara trafiği çok rahat" diye akına uğramıştır şehir Git gide bekleme süreleri uzuyor Ankara'da. Yakındır daha kötü olma durumu bana göre.. -
quote:
Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06
hakkaten ankara bu kadar gelişmiş bi yermiymiş şaşırdım doğrusu???
Ne bekliyordunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
quote:
Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06
hakkaten ankara bu kadar gelişmiş bi yermiymiş şaşırdım doğrusu???
Ne bekliyordunuz?
80 milyonluk bir ülkenin "başkentinin" gelişememiş olabileceğini varsaymakta nasıl bir kafaysa artık düşünmek bile istemiyorum. -
güzel bi çekim olmuş,müzikler falan ;) -
10 ile 20. sn arası önünde bıraktığın boşluğu istanbul trafiğinde bırakırsan önüne sağında giden şerit komple atlar -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X