Şimdi Ara

Kendi Çekimim Ankara Trafiği 7 Aralık Saat 3 Suları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu adam zaten Ankara da trafik çok yoğun,İstanbul da böyle trafik yok falan dememiş ki, ama her 2 mesajdan bir İstanbul trafiği ile alakalı , biri de çıkıp İstanbul başkent gibi zaten falan demiş,tamam en çok trafik sizde kimsenin bir şey dediği yok zaten, Ankara da belli saatler dışında genellikle yoğun ama akıcı trafik var , ancak sabah 8 ve akşam 5 gibi iyice yoğunlaşınca tıkanmalar yaşanıyor.Arkadaşta sanırım biraz da deneme amaçlı bir video çekmiş bizim trafiğimiz daha yoğun olduğu için değil yani.Hava İstanbul da soğuk deyince , Erzurum daha soğuk İstanbul soğuk değil aslında demek ne kadar mantıklıysa sürekli her trafik kelimesi geçen yere "Bu ne ki İstanbul'u görün." demekte o kadar saçma geliyor bana ne yapayım şimdi İstanbul da trafik daha yoğun diye trafik yok mu diyelim Ankara da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

hakkaten ankara bu kadar gelişmiş bi yermiymiş şaşırdım doğrusu???

Ne bekliyordunuz?

80 milyonluk bir ülkenin "başkentinin" gelişememiş olabileceğini varsaymakta nasıl bir kafaysa artık düşünmek bile istemiyorum.

80 milyonluk ülkenin başkentinin vatandaşlarının 20 senedir aynı adamı belediye başkanını seçmeleri nasıl bir kafa?

• neden izledim bilmiyorum ama videonun tamamını izledim

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Yahu adam zaten Ankara da trafik çok yoğun,İstanbul da böyle trafik yok falan dememiş ki, ama her 2 mesajdan bir İstanbul trafiği ile alakalı , biri de çıkıp İstanbul başkent gibi zaten falan demiş,tamam en çok trafik sizde kimsenin bir şey dediği yok zaten, Ankara da belli saatler dışında genellikle yoğun ama akıcı trafik var , ancak sabah 8 ve akşam 5 gibi iyice yoğunlaşınca tıkanmalar yaşanıyor.Arkadaşta sanırım biraz da deneme amaçlı bir video çekmiş bizim trafiğimiz daha yoğun olduğu için değil yani.Hava İstanbul da soğuk deyince , Erzurum daha soğuk İstanbul soğuk değil aslında demek ne kadar mantıklıysa sürekli her trafik kelimesi geçen yere "Bu ne ki İstanbul'u görün." demekte o kadar saçma geliyor bana ne yapayım şimdi İstanbul da trafik daha yoğun diye trafik yok mu diyelim Ankara da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 15 Aralık 2012; 19:35:38 >

• 2010 yılının ocak ayından beri gitmiyorum Ankaraya. Videoyu izleyince özlediğimi farkettim üniversite okurken hiç sevmediğim Ankarayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Buyurun bu da benim İstanbul çekimim 3 suları

yapdıgın cok yanlış bişey önde giden arabanın o anlık tepkimesine sağa sola kayıyosun hiç bir zaman o önde giden aracın ne bok yiyeceğini kesitiremiyebilirsin o nedenle felaket kazalara yol açıyo bu yapdıgın bende yaparım böle arada ama gereksiz

İstanbul trafiğini dünyanın hiçbir yerine değişmem.Şöförleri sonuna kadar pişiriyor.Burada 5 yıl araba sürmüş şöför her yerde çok rahat eder.Burada hergün yaptığım 10 kmlik kısacık yolda bile istisnasız hergün yola fırlayan mı dersin,sıkıştıran ticariler mi dersin,ışıkta 1 salise gecikince kornaya basan formulacılar mı dersin... daha neler var.İşin garip tarafı bu durumu seviyorum da.
    Şöförleri iyi pişiriyor diyosun ama yola fırlayanlar,ışıkta korna çalanlar,sıkıştıranlar istanbul dışından geliyor heralde.İstanbulun en iyi tarafı sürekli kitlenen trafiğe rağmen sabırlı şöförleri,adamların sinirleri alınmış sanki küfretsen sesleri çıkmayacak Sinyal verdiğin gibi yol senin,önüne kırmak zorunda kalırsın sesi çıkmaz,bunlar iyi şeyler tabi.İzmitte'de durum böyle ama 34 plakalı şirket araçlarına illet oluyorum,çok artistler. 2-3 ay önce İzmit kuruçeşme E-5'de bağlantı yolundan ana yola çıkmaya çalışan 34 plakalı Fluence'i(şirket aracı) yine 34 plakalı symbol sıkıştırdı.Sonuç;Fluence daralan yolda bariyerlere vurdu.Neyse kurtarıcı falan çağırdık,şöförü biraz sakinleştirdik sıkıştıran adamın plakasını alabildinizmi dedi.34 plaka olduğunu gördüm dedim,dediki kesin şirket arabasıdır o..... .....u Sanki kendi kullandığı şirket arabası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

quote:

quote:

quote:

Ne bekliyordunuz?

80 milyonluk bir ülkenin "başkentinin" gelişememiş olabileceğini varsaymakta nasıl bir kafaysa artık düşünmek bile istemiyorum.

Son 12 yıldır İstanbul fiilen başkent artık.Bütün hükümet İstanbuldan yürütüyor işleri bir tek meclis kaldı onunda İstanbula geri gelmesi 20 bilemedin 30 sene...

Bu arada videoda gördüğüm şeye siz ankaralılar trafik diyorsanız ankaraya haksızlık ediyorsunuz.Kıymetini bilin...

Ankara'da sadece meclis yok tüm bakanlıklar burada. Ayrıca tüm yabancı ülkelerinde muhatabı Ankara.
    İstanbul'dan ticaretin ve kültür sanatın başkenti olur ülkenin olmaz!

Senin mantığınla New York'u da başkent yapalım olur mu?

Videoda gördüğümüz şey trafik değil çünkü trafik değil. O yol video çekildikten 2 saat sonra yani 5-7 iş çıkışında kalabalık olur birde sabah 8-10 arası.

@AMETBİXİ06

ben seçmedim. onu seçenlere soracaksın. ayrıca gelişmişlikten anladığın nedir? yüksek binalar, altgeçitler, çok şeritli yollar mı?
    Ankara Türkiye'nin en kötü yollarına sahip.Hatta dünyanın en kötü yollarına sahip başkenti olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne bekliyordunuz?

Son 12 yıldır İstanbul fiilen başkent artık.Bütün hükümet İstanbuldan yürütüyor işleri bir tek meclis kaldı onunda İstanbula geri gelmesi 20 bilemedin 30 sene...

Bu arada videoda gördüğüm şeye siz ankaralılar trafik diyorsanız ankaraya haksızlık ediyorsunuz.Kıymetini bilin...

Ankara'da sadece meclis yok tüm bakanlıklar burada. Ayrıca tüm yabancı ülkelerinde muhatabı Ankara.

Videoda gördüğümüz şey trafik değil çünkü trafik değil. O yol video çekildikten 2 saat sonra yani 5-7 iş çıkışında kalabalık olur birde sabah 8-10 arası.

@AMETBİXİ06

ben seçmedim. onu seçenlere soracaksın. ayrıca gelişmişlikten anladığın nedir? yüksek binalar, altgeçitler, çok şeritli yollar mı?
    Ankara Türkiye'nin en kötü yollarına sahip.Hatta dünyanın en kötü yollarına sahip başkenti olabilir.

aynı şeyi söylüyoruz işte ankaradaki belediye çalışmıyor hiçbiriş yapmıyor ama buna rağmen özel sektörün yatırımlarıyla baya bi gelişmiş şehir modern görünüme kavuşmuş belediyeye kalsa bu kadar gelişmezdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne bekliyordunuz?

@AMETBİXİ06

aynı şeyi söylüyoruz işte ankaradaki belediye çalışmıyor hiçbiriş yapmıyor ama buna rağmen özel sektörün yatırımlarıyla baya bi gelişmiş şehir modern görünüme kavuşmuş belediyeye kalsa bu kadar gelişmezdi

belediye sayesinde gelişiyor aslında çünkü belediye kendi adamlarına ruhsat veriyor.

ankara'da yükselen çoğu gökdelen ya da avm'nin önce belediyeden bir şekilde izin alması gerekiyor alamazsa zaten yapılamıyor. tabi bunun halkçılık ilkesiyle hiçbir alakası yok. tamamen para yeme yedirme mevzusu. iş halka icraate gelince fos.

gerçekten ankara'da düzgün yol yok. sadece eskişehir-konya-istanbul yolu düzgün. şehrin içindeki yollardan iğrenirsiniz. arabanızın 1 saniye bile sallanmadan duramaz. sıfır araba alın 3 aya bir yerinden ses gelmeye başlar. mercedes bmw hiç farketmez...

her yer altgeçit falan ışık sayısı gerçekten az bu olumlu ama işte toplu taşıma sıfır. toplum taşıma sıfır olunca herkes gitti araba aldı. araba alıncada 4-5 şeritli yollar patlıyor.

ben 12 km yolu sabah 10 dakikada alıyorum dönüşte 40 dakika sürüyor.
    geçen armada dan keçiörene tam 1 saatte gittim yaklaşık 25 km yol.

bu istanbul için normal olabilir ama ankara trafiğine göre fazla. bu gidişle istanbula yaklaşacak hızla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne bekliyordunuz?

@AMETBİXİ06

belediye sayesinde gelişiyor aslında çünkü belediye kendi adamlarına ruhsat veriyor.

ankara'da yükselen çoğu gökdelen ya da avm'nin önce belediyeden bir şekilde izin alması gerekiyor alamazsa zaten yapılamıyor. tabi bunun halkçılık ilkesiyle hiçbir alakası yok. tamamen para yeme yedirme mevzusu. iş halka icraate gelince fos.

gerçekten ankara'da düzgün yol yok. sadece eskişehir-konya-istanbul yolu düzgün. şehrin içindeki yollardan iğrenirsiniz. arabanızın 1 saniye bile sallanmadan duramaz. sıfır araba alın 3 aya bir yerinden ses gelmeye başlar. mercedes bmw hiç farketmez...

her yer altgeçit falan ışık sayısı gerçekten az bu olumlu ama işte toplu taşıma sıfır. toplum taşıma sıfır olunca herkes gitti araba aldı. araba alıncada 4-5 şeritli yollar patlıyor.

bu istanbul için normal olabilir ama ankara trafiğine göre fazla. bu gidişle istanbula yaklaşacak hızla.

yatırımı yapan iş adamına ruhsat vermeyecek bi belediye başkanı olursa o işadamı o belediye başkanını gider başbakana şikayet eder

• Devamlı bir kıyaslama, üstün gelme arzusu neden? Bazıları istanbul'un trafiğinin daha yoğun olduğunu söyleyip, galip gelmiş gibi sevinecek neredeyse.

Ayrıca; trafik demek, arabaların tıklım tıkış ilerlediği yol demek değildir. TDK bunu "Ulaşım yollarının yayalar ve her türlü taşıt
    tarafından kullanılması, gidiş geliş, seyrüsefer" olarak açıklamış.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne bekliyordunuz?

@AMETBİXİ06

yatırımı yapan iş adamına ruhsat vermeyecek bi belediye başkanı olursa o işadamı o belediye başkanını gider başbakana şikayet eder

doğru ama bildiğim kadarıyla Gökçek bu konuda bir istisna.

• Aga o yol ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

o passatın arka stopları ne öyle.apaçiliğin sınırı yok yazık olmuş arabaya.

ilk anda arıza mı acaba dedim ben de..

bunların yasak olması lazım, başkentin göbeğinde böyle geziyor adam yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_brownie

O yandan giden metrobüs dedikleri modern körüklülere bu yola metrobüs yolu yaptıklarını düşünemiyorum. Bunlar iyi günleriz. Melih bey burayada kafayı takmıştı en son metrobüs hattı olacak yollardan biriside burası olacaktı.

Kendi Çekimim Ankara Trafiği 7 Aralık Saat 3 Suları

Polis ilk cezayı kesti

Konya Yolu’nda başlayan sarı şerit uygulamasını ihlal eden sürücülere cezai işlem uygulandı.
    Ankara’da EGO Genel Müdürlüğü tarafından özel metrobüs yolunda “taşımalı sistem” uygulaması başladı. Uygulamanın ardından metrobüsler Mevlana Bulvarı’nda (Konya Yolu) üzerindeki 17 kilometrelik bir güzergahta yolcuları taşımaya başladı. Daha önce sarı şerit ihlali yapan sürücülere ceza yazılacağını belirten Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dün itibariyle uygulamayı hayata geçirdi.

YETERLİ UYARI YAPILDI

Konya Yolu’nda görev yapan trafik polisleri uzun zamandır televizyon ekranlarında, gazetelerde duyurusu yapıldıktan sonra denetime başladıklarını belirterek şunları söyledi: “Yaklaşık 500 metrede bir bulunan levhalarla vatandaşlar uyarıldı. Onun öncesinde medya aracılığıyla da gerekli uyarılar yapıldı. Buna rağmen şerit ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Vatandaşların bir çoğu sarı şerit uygulamasından haberdar ve ona göre davranıyor. Ancak bugün itibariyle gördüğümüz kadarıyla hiç duymayanlar da var.”

VATANDAŞ TEPKİLİ

Konya Yolu’nda ilerlerken Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce durdurularak ilk cezayı yiyen İbrahim Aydemir Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerini deneme tahtasına çevirdiğini öne sürdü. Aydemir, “Kızılay’da kafalarına göre değişiklik yaptılar, vatandaşa ceza kestiler. Şimdi burada da aynı şey yaşanıyor. Haberimiz yok desek olmuyor. Memurlar kendilerine verilen görevi yapıyor. Tek mağdur olan biziz” dedi.

BU METROBÜS DEĞİL

EGO Genel Müdürlüğü tarafından özel metrobüs yolu ihlali yaptığı için durdurulan Hüsnü Özver, yavaş gittiği için en sağ şeriti kullandığını söyledi. Metrobüs ile ilgili olarak, “Ben İstanbul’da metrobüsü gördüm. Kendisi için ayrı şerit değil ayrı yolu var. Bize metrobüs dedikleri bildiğiniz körüklü otobüs. Sarı şeridi çektim dediğin zaman orası metrobüs yolu olmaz. Dünyada örneği var mı bilmiyorum. Ama ben yavaş gittiğim için en sağ şeridi kullandım. Eğer yavaş gitmek suçsa ben artık hep giderim” dedi.

SEN YAPMA BARİ

Uygulama yapan görevli trafik polisleri, yaklaşık 500 metre boyunca ihlal yapan kamyoneti kenara çekti. Duran araçtaki sürücü aracın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı sinyalizasyon işini yaptığını belirtti. Bunun üzerine memur, “Sen yapma bari. İnsanlara örnek ol” diyerek, sürücüyü uyardı.

resmen saçmalık öyle saçmaki bir kaza yada arıza durumunda burda zincirleme kaza olur okadar rezalet...Allah tan fazla o yoldan geçmiyorum sadece 1 km falan gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bombar Dıman

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

o passatın arka stopları ne öyle.apaçiliğin sınırı yok yazık olmuş arabaya.

ilk anda arıza mı acaba dedim ben de..

bunların yasak olması lazım, başkentin göbeğinde böyle geziyor adam yazık.

Adamın Günahını almayalım, Led ışık olduğunda dolayı kamerada yanıp sönüyormuş gib görünüyor. Led lerde değişik bir frekans aralığı olduğundan mütevelli kamera çekiminde yanıp sönüyor gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Devamlı bir kıyaslama, üstün gelme arzusu neden? Bazıları istanbul'un trafiğinin daha yoğun olduğunu söyleyip, galip gelmiş gibi sevinecek neredeyse.

Trafik deyince İstanbulda yaşayanlar ister istemez bu da trafik mi şeklinde video ya yorum yazabilir ki bence bu çok doğal.Gerçi yazmaya gerek yok İstanbulun trafiğini bilmeyen yok.İstanbulu trafiğinden dolayı üstün gören kimmiş bilmiyorum ama övünülecek tarafın bu nüfusla trafiğin olmaması olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Devamlı bir kıyaslama, üstün gelme arzusu neden? Bazıları istanbul'un trafiğinin daha yoğun olduğunu söyleyip, galip gelmiş gibi sevinecek neredeyse.

Trafik deyince İstanbulda yaşayanlar ister istemez bu da trafik mi şeklinde video ya yorum yazabilir ki bence bu çok doğal.Gerçi yazmaya gerek yok İstanbulun trafiğini bilmeyen yok.İstanbulu trafiğinden dolayı üstün gören kimmiş bilmiyorum ama övünülecek tarafın bu nüfusla trafiğin olmaması olurdu.

konya trafiğide son birkaç yıldır iyice çile çektirmeye başladı... ama istanbulun eline kimse su dökemez...

• bu da konya trafiği kendi çekimim :) arada bir tıskırıyorum idare edin hastaydım :)

https://www.youtube.com/watch?v=vIghgSPJjQ4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 18 Aralık 2012; 12:23:23 >

• Ankara'nın trafiği bir kaç yer hariç çok ta kötü durumda değil. 1-2 seneye şu metrolar hizmete girerse hiç sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red bull racing

Ankara'nın trafiği bir kaç yer hariç çok ta kötü durumda değil. 1-2 seneye şu metrolar hizmete girerse hiç sorun kalmaz.

Ankara'nın yoğunlaşan trafiği bile bir nebze ilerliyor.
    Sabah 8:00 akşam 5:00 saatlerinde bazı yerler uzun süre tıkanabiliyor ama.
    Konya yolu akköprüden-aştiye kadar herdaim yoğunlaşıyor.
    Gerek AŞTİ'ye giren çıkanlar.. Gerek eskişehir yoluna giren çıkanlar buna sebep oluyor..Dolmuşlar'da cabası.
    AŞTİ'yi geçiyorsun gaza yükleniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 28 Ocak 2013; 3:02:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.