Bildirim
kendi çizdiğim bir resmi nsl programa aktarabilirim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaw bişi yazın ayrdım edin -
Ben basit 3d çizimleri için Rhinoceros Evaluation kullanıyorum. 3dmax göre, daha kolay öğrenilebilinir bir programdır bir süre alıştırma yapman şart. Umutmadan programda sadece 25 adet dosya saveleme hakkın var. Kolay gelsin. -
bu prog linkini verebilirmisin yada upload edebilirmisin -
programı indirdim de nsl fotoları aktarcam programa yardım edin plsss -
Rhinoceros Evaluation (30mb - 25 farklı kaydet sınırlı full demo)
http://ftp2.mcneel.com/pub/rhino/3.0/eval/rh30eval_en_20060331.exe
File menüsünden İmport seçeneğiyle programın izin verdiği formattaki imajları çalışma sahnene ekliyebilirsin.
@michaelschumacher anladığım kadarıyla 2 boyutlu araba çizimini Rhinoceros Evaluation programına atarak otomakiman 3d haline getimek istiyorsun işte bu imkansız. Tasarımını 3. Boyut kazandırmak istiyorsan Rhinoceros Evaluation da yeni bir dosya açıp tasarımını sıfırdan yapmalısın. -
ben programı indirdim önden arkadan yandan çizdiğim bir araba resmini aktaramazmıyım -
Hayır..... cizimi Rhinoceros Evaluation araçlarını kullanarak sıfırdan yapman gerekir. -
ama ben bazılarında görüom aktarıolar -
Aktardıkları programın adını verirmisin. -
adını bilmiom bi site var galiba 3ds max
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X