Şimdi Ara

Kendi Cizimlerim..[2 Yeni resim] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yararlanacak bir kaynak bulamadım daha doğrusu.

Yukarıdakiler sence nasıl?
  • Renklerin tonu güzel ama daha koyu gölgeler yapabilirsin. senin renklendirmen tipik bir anime sekli. ama manga sekline uyum saglamak istiyorsan ozaman renkler daha koyu olmasi lazim ve daha detayli
  • Burada anime veya manga üzerinde başarılı olabileceğini düşünmüyorum, önünde iki seçenek var ya grafik t. okuyup dergilere veya gastelerde illüstrasyon yaparsın yada dövmeci olursun.
  • quote:

Burada anime veya manga üzerinde başarılı olabileceğini düşünmüyorum, önünde iki seçenek var ya grafik t. okuyup dergilere veya gastelerde illüstrasyon yaparsın yada dövmeci olursun.

Grafik tasarimi filan yaparim ama dövmeci olmak istemem sahsen... Ben eserlerimi Kagit ustunde istiyorum Insan üzerinde degil
  • Thaiminh

Arada gelip senden renklendirme üzerine danışsam sorun olurmu?Özel mesaj mi atiyim?Yoksa burda sorsam olurmu?
  • quote:

Thaiminh

Arada gelip senden renklendirme üzerine danışsam sorun olurmu?Özel mesaj mi atiyim?Yoksa burda sorsam olurmu?

Burdan soru sorabilirsin.. Vaktim oldukca bakiyorum bu sayfaya :)
  • Son eklediklerin inanılmaz. Mangalardan farkı yok. Böyle bir yeteneğim olsa, tüm sevdiğim karakterleri tek bir sayfada çizerdim.

@Madao

Hocam senin de renklendirmeler süper. Forumda ne cevherler varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 27 Haziran 2012; 19:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thaiminh

quote:

Thaiminh

Gölgelendirmelerde sorun var nasıl yaparım hiç bilmiyorum brush mu kullansam yoksa çizgi şeklindemi yapsam karar veremedim.Senin elin yatkındır şu 1.resimdeki adamı 2dk gölgelendirebilirmisin.Ayrıca nasıl gölgelendirdiğini hangi programı kullandığını özetle anlatırsan sevinirim.

Kendi Cizimlerim..[2 Yeni resim]
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thaiminh

quote:

Thaiminh

Gölgelendirmelerde sorun var nasıl yaparım hiç bilmiyorum brush mu kullansam yoksa çizgi şeklindemi yapsam karar veremedim.Senin elin yatkındır şu 1.resimdeki adamı 2dk gölgelendirebilirmisin.Ayrıca nasıl gölgelendirdiğini hangi programı kullandığını özetle anlatırsan sevinirim.

Gölge isi pek kisa sürmez biraz emek ister... Ben renklendirmeyi Paint tool SAI da yapiyorum... Outline dedigimiz siyah cizimin üstüne bir katman aciyorum.. Ve bu katmani carpiyorum.. Böyle yapinca renkle boyadiginda siyah cizgiin üstüne gecmiyor boya.. Simdi istedigim yeri boyuyorum.. Mesela ben ilk önce cilt boyasindan baslarim.. Sonra ana rengin biraz daha koyusunu aliyorum ve gölge gelebilecegi yerlere o renkle boyuyorum... Normalde bir katman daha yapilir ama ben yapmiyorum.. En son olarak ana rengin biraz daha daha da koyusunu aliyorum ve bundan önce boyadigim gölgenin bira daha gerisini boyuyorum...

Bunlari fircayla yapabilirsin.. Bu konuda secim özgürlügün var
  • quote:

Son eklediklerin inanılmaz. Mangalardan farkı yok. Böyle bir yeteneğim olsa, tüm sevdiğim karakterleri tek bir sayfada çizerdim.

Cok tsk ederim :))) Bu konuma gelebilmek icin cok calistim ve cok kitap okudum
  • Çok guzel olmuş ama turkçe olsaymış daha guzel olurmuş tamamen başlı başına bır manga olmuş
  • Thaiminh Deviantart adresini verirmisin.
  • valla çok iyi. kaç yaşında başladın çizim yapmaya?
  • quote:

Thaiminh Deviantart adresini verirmisin.

Deviantart var ama acikcasi pek kullanmiyorum...Hic anlamiyorum o sayfadan.. Nikim orda : CrystalMaid

quote:

valla çok iyi. kaç yaşında başladın çizim yapmaya?

Cok tskler.. 9 yasinda filan basladim.. Ama manga cizmeye 12 de filan basladim...
  • Çizimlerin gerçekten çok iyi başarılarının devamını dilerim.
  •  Kendi Cizimlerim..[2 Yeni resim]

• Renklendirme tabiki olur ama kendini fazla gelistiremezsin. Googleye "coliration tutorial" yaz birsuru video ve sayfa cikacak karsina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renklendirme adam gibi yapılınca süper işler ortaya çıkıyor deviant art ta Deiviscc'yi tek geçerim adam süper işler yapıyor. Ayrıca renklendirme kendiniz geliştirmek istiyosanız Google'a "coloring tutorial" ve ya "manga coloring tutorial" diye aratmanız iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakata Gintoki

Renklendirme adam gibi yapılınca süper işler ortaya çıkıyor deviant art ta Deiviscc'yi tek geçerim adam süper işler yapıyor. Ayrıca renklendirme kendiniz geliştirmek istiyosanız Google'a "coloring tutorial" ve ya "manga coloring tutorial" diye aratmanız iyi olacaktır.

Seni gördümde aklıma geldin Ginpachi sensei çizim derslerine bir bakacam

Önce bir kafa çiz sonra gözlük.İşte shinpachi.

Önce normal bir kafa çiz saçın yanlarını kaldır sonra yukarısını,önler biraz aşağı işte Ginsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madao -- 28 Haziran 2012; 14:17:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.