Şimdi Ara

Kendi Cizimlerim..[2 Yeni resim] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çizimlerin gerçekten çok iyi başarılarının devamını dilerim.

Tskler

quote:

Renklendirme adam gibi yapılınca süper işler ortaya çıkıyor deviant art ta Deiviscc'yi tek geçerim adam süper işler yapıyor. Ayrıca renklendirme kendiniz geliştirmek istiyosanız Google'a "coloring tutorial" ve ya "manga coloring tutorial" diye aratmanız iyi olacaktır

Acikcasi tanimyiorum ama birazsonra bakabilirim ona..Vallaha suanda cizime baslayan insanlar daha avantajli.. Benim basladigim dönemde internetim yoktu.. Kendi hayal gücümle calismak zorunda kaliyordum..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sakata Gintoki

Renklendirme adam gibi yapılınca süper işler ortaya çıkıyor deviant art ta Deiviscc'yi tek geçerim adam süper işler yapıyor. Ayrıca renklendirme kendiniz geliştirmek istiyosanız Google'a "coloring tutorial" ve ya "manga coloring tutorial" diye aratmanız iyi olacaktır.

Seni gördümde aklıma geldin Ginpachi sensei çizim derslerine bir bakacam

Önce bir kafa çiz sonra gözlük.İşte shinpachi.

Önce normal bir kafa çiz saçın yanlarını kaldır sonra yukarısını,önler biraz aşağı işte Ginsan.

O yukledigin resim 6 senelik mi ne
  • quote:

Renklendirme adam gibi yapılınca süper işler ortaya çıkıyor deviant art ta Deiviscc'yi tek geçerim adam süper işler yapıyor

Gercekten süper yapiyor adam... DEtaylari cok güzel..Heleki gölgelendirmeyi cok iyi becermis :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Renklendirme adam gibi yapılınca süper işler ortaya çıkıyor deviant art ta Deiviscc'yi tek geçerim adam süper işler yapıyor. Ayrıca renklendirme kendiniz geliştirmek istiyosanız Google'a "coloring tutorial" ve ya "manga coloring tutorial" diye aratmanız iyi olacaktır.

Seni gördümde aklıma geldin Ginpachi sensei çizim derslerine bir bakacam

Önce bir kafa çiz sonra gözlük.İşte shinpachi.

Önce normal bir kafa çiz saçın yanlarını kaldır sonra yukarısını,önler biraz aşağı işte Ginsan.

Yerden yazıyorum anla
  • quote:

Ioshik de baya iyi yapıyor.

Kendi Cizimlerim..[2 Yeni resim]

• quote:

quote:

Gerçekten güzel.http://manga-coloring-world.deviantart.com/ bu grupta da güzel şeyler paylaşılıyor renklendirmeye meraklıysan bakmanı öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

Gerçekten güzel.http://manga-coloring-world.deviantart.com/ bu grupta da güzel şeyler paylaşılıyor renklendirmeye meraklıysan bakmanı öneririm.

İlgili olduğum için biliyorum.
  • quote:

güzel sayfa
  • @_DoReMi_

İmzan süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

@_DoReMi_

İmzan süper

Ama kurallara aykırı
  • quote:

@_DoReMi_

İmzan süper

Süperde kurallara aykırı banlanmasa bari
  • ALLA ALLAAAA ne yapsam kurallara aykiri. bende imza mimza eklemiyorum .. hahhaha
  • Benımde guzelım ımzam vardı 2kb buyuk oldugu ıcın uyarı yedım hatta buydu
    愛のために生き、愛に死ぬ

L.O.V.E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 28 Haziran 2012; 20:16:23 >
  • Biraz küçülttüm fakat, boyut hala 9-10kb fazla. Rica ederse adminlerin 10kb için bir bayan üyeyi kıracaklarını sanmıyorum.

• quote:

Biraz küçülttüm fakat, boyut hala 9-10kb fazla. Rica ederse adminlerin 10kb için bir bayan üyeyi kıracaklarını sanmıyorum.

/>

1kb için kafamızı kırdıkları zamanda oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Benımde guzelım ımzam vardı 2kb buyuk oldugu ıcın uyarı yedım hatta buydu
    愛のために生き、愛に死ぬ

/>

L.O.V.E

Bir resmi çıkardım aradan. Sorun yaşamazsın şimdi.

/>
  • quote:

Biraz küçülttüm fakat, boyut hala 9-10kb fazla. Rica ederse adminlerin 10kb için bir bayan üyeyi kıracaklarını sanmıyorum.

COk cok tsklerrrrrr.. Ben nasil yapildigini pek anlamiyorum :)))

Yükliyeyim.. Sorun olursa suclusu sensin :D
  • quote:

quote:

/>

1kb için kafamızı kırdıkları zamanda oldu.

4 Resim çıkardım bunu kullanabilir.

/>

Buda 3 resim çıkardığım bir kaç bayt geçiyor sadece.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DoReMi_

quote:

COk cok tsklerrrrrr.. Ben nasil yapildigini pek anlamiyorum :)))

Yükliyeyim.. Sorun olursa suclusu sensin :D

Adminlerin sağı solu belli olmaz. Sen en iyisi bunu kullan.

/>
  • quote:

Adminlerin sağı solu belli olmaz. Sen en iyisi bunu kullan.

Hangi proyla bunu yapioyrsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Benımde guzelım ımzam vardı 2kb buyuk oldugu ıcın uyarı yedım hatta buydu
    愛のために生き、愛に死ぬ

/>

L.O.V.E

Bir resmi çıkardım aradan. Sorun yaşamazsın şimdi.

/>

saolasın çok iyiye geçtin hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.