Şimdi Ara

Kendi Dinamik Avatarımızı Yapmak yada Varolanı Editlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim derdim başlıktan da anlaşılabileceği gibi dinamik avatarlar ile ilgili. Mesela ben bilgisayarımdaki bir .gif uzantılı hareketli resmi avatar olarak kullanmak istiyorum. Ya da mood diye tabir edilen hareketli avatarlardan yapmak istiyorum. Bu konuda bolca kaynak taraması yaptım fakat elle tutulur bir sonuç alamadım. Bu konuda bilgisi olan varmı aceba?

• kardeş dinamik yapamazsın gif resimlerinide avatarına koyamazsın bu forumda yazılı ztn
  • Malesef msn sadece dinamik resim olarak kısıtlı kendi yapımı resimleri ile yetindiriyor. İlerisi için ne olur bilinmez ama şu an öyle bi özellik yok .
  • Arkadaşlar benim sorunumda burda başlıyor. Hadi gifi kullanamıyoruz onu anladım.

Peki bu hazır gelen (yetinmek zorunda kaldığımız) hareketli avatarları editleyemezmiyiz. Mesela çoğunun üzerinde "Blue Mountain" diye birşey yazıyor. Bunları bu adamlar tasarlıyor demekki. Bir yolu olmalı bunları editleyebilmenin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: \GTR\

Arkadaşlar benim sorunumda burda başlıyor. Hadi gifi kullanamıyoruz onu anladım.

Peki bu hazır gelen (yetinmek zorunda kaldığımız) hareketli avatarları editleyemezmiyiz. Mesela çoğunun üzerinde "Blue Mountain" diye birşey yazıyor. Bunları bu adamlar tasarlıyor demekki. Bir yolu olmalı bunları editleyebilmenin.

bence de haklısın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.