Şimdi Ara

Kendi el emeğim trikem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim yaptığım uzatmada ne kaynak var nede kötü bişey geçme ve mükemmel oldu ,o ustalar yapamıyacakları için demişler ben eğitim almadım kursda görmedim ama yaptım hiçbir yardımda almadım ama 25 senedir böyle şeylerle uğraşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRİKESAN

Ekmek parası
    Benim yaptığım uzatmada ne kaynak var nede kötü bişey geçme ve mükemmel oldu ,o ustalar yapamıyacakları için demişler ben eğitim almadım kursda görmedim ama yaptım hiçbir yardımda almadım ama 25 senedir böyle şeylerle uğraşıyorum.

kurs falan bende almadım ama elde malzeme de olmayınca bi yere kadar hocam siz yine ii çalışmışsınız 25 sene

ben örneklerle gösteriim mesela meshur easyrider chopperi
    bende motorun ön maşayı uzatıp bu halde bişi yapmak istiyorum zaten trafik için çok belli olmayacak bişi

Kendi el emeğim trikem

Kendi el emeğim trikem

• quote:

Orjinalden alıntı: ekmekparası

quote:

Orjinalden alıntı: TRİKESAN

Ekmek parası

kurs falan bende almadım ama elde malzeme de olmayınca bi yere kadar hocam siz yine ii çalışmışsınız 25 sene

ben örneklerle gösteriim mesela meshur easyrider chopperi
    bende motorun ön maşayı uzatıp bu halde bişi yapmak istiyorum zaten trafik için çok belli olmayacak bişi

Kendi el emeğim trikem

Kendi el emeğim trikem

Resim açılmıyor arkadaşım...

• Evet resmi bende açamadım.
  • güzel olmuşş
  •  Kendi el emeğim trikem
  • alla alla niye göstermiyo ki fotoları bu linkte bi örnek var arkadaşlar

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/ZweiRadMuseumNSU_EasyRider.JPG

Kendi el emeğim trikem

• hız denemesi yaptınız mı?
  • Allah Kazadan ßeladan Gözlerden Korusun Emeğe Saygı..
  • Allah kaza bela vermesin, helal olsun, keşke 2 teker olsaymış... Ama herkesin zevki tabii..
  • arkayı atv motorlardanmı aldınız çok hoş durmuş gördüğüm trikelerden farklı bir hava kazndırmış
  • Dehşet Olmuş Hocam Emeğinize Sağlık
  • guzel yurdumum muciti
  • ilginç ve güzel
  • Çok güzel olmuş eline sağlık hocam..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.