Şimdi Ara

Kendi film değerlendirme platformumuzu oluşturalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Uzun zamandır düşündüğüm bir fikir var. IMDb türevi daha küçük çaplı, filmden anlayan kişilerle birlikte bir film değerlendirme grubu oluşturmak istiyorum. Aslında sene içinde bunu birkaç arkadaşımla birlikte test ettik. Oldukça güzel sonuç aldık. Bunu büyütmek istiyoruz. Aslında temelde bir film kulübü gibi işliyor. Haftalık olarak ortak bir film izleyip onun hakkında istersek kısa bir değerlendirme yazıp 100 üzerinden oyluyoruz. Oyların ortalamasını alıp listemize geçiriyoruz. Oldukça acemi bir fikir aslında ama oldukça keyifli sohbetler oluyor. Filmler de haftalık olarak üyelerimiz tarafında sırayla seçiliyor. Katılım için kıstasımız ortalama bir film kültürüne sahip olmak, ve süreklilik. Grubu da muhtemelen discorda taşımayı düşünüyoruz. Eğer sorusu olsan varsa seve seve cevaplarım. :)

• Hocam düşünce çok güzelde kişisel yorumum şöyle;
    Şimdi site küçük çaplı başlayacak gerçekten film sever,eleştiri kabileyeti yüksek insanlar gelecek sonra site büyüdükçe herkes doluşacak öyle olunca da kavgalar,hakaretler çıkacak sen buna nasıl kötü dersin böyle dersin onun neresi iyi vs.

En sonunda buradaki ortama döner.

Ama bu seni caydırmasın,başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 23 Temmuz 2019; 13:32:1 >
  • Hocam merhaba,
    film önerileri adında filmleri yalnızca okuyabileceğiniz bir sitem var.
    Geliştirilmeli elbette. Ama bu kabiliyet ve ekonomi işi...

Filmlere puan da verilebiliyor. Keşke bir şekilde adını duyurup genele yayabilsem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1903K -- 1 Eylül 2019; 2:9:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G1903K kullanıcısına yanıt
    hocam bu fikir benimde hep aklımdaydı ne zamandır.çok fazla film izler ve yorum okurum bazen malesef yabancı yorumlardan yararlanmak zorunda kalıyorum fakat oda Bizim film yorum ve eleştrileri gibi olmuyor bayıya bayıla anlattıkları şeyler tırt yada tırt dedikleri çok efsane çıkaniliyor kültür farkı çok fazla hissediliyor özellikle bu konuda bilhassada şavaş ve biografi tarzı filmlerde tabi bu daha fazla oluyor.
    sizlere katılmayıda ayrıca çok isterim.
    başarılar
  • Merhaba,
    Katılım fikriniz çok hoşuma gitti. Çok memnun olurum ancak nasıl olur onu bilemedim. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • null

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 2 Eylül 2019; 23:7:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • null

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 2 Eylül 2019; 23:7:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Film Tavsiyeleri isimli internet sitemde editör olarak yazıp çizmek ister misiniz?

Kendimebir uğraş olması için açmıştım. Dilerseniz birlikte yazabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1903K -- 1 Eylül 2019; 2:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1903K

Film Tavsiyeleri isimli internet sitemde editör olarak yazıp çizmek ister misiniz?

Kendimebir uğraş olması için açmıştım. Dilerseniz birlikte yazabiliriz...
    null

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 2 Eylül 2019; 23:6:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.