Şimdi Ara

Kendi işini kendin yap vol.1 PARK SENSÖRÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
23
Favori
27.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu hafta içi bir yıkamacıya arabayı bırakıp (normalde asla yıkatmam kendim yıkarım ) bir yandan araba yıkanırken, bir yandan da film çeken arkadaşı dikizlemeyi düşünüyorum açıkçası

İzlediğim videolara göre kolay bir işlem ama canlı canlı bir izlesem iyi olacak anlayamazsamda olayı deneyip göreceğim artık :D. 25-30 lira gibi bir ücreti var zaten filmin olmazsa film çöp olur. Ama Nasreddin Hoca misali ya tutarsa deyip girişcem sanırım önümüzdeki haftasonu :)

Hocam yalnız olduğum için video zor olabilir. Ama fotoğraf mutluka çekerim. 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Fotograflari bekliyoruz hocam. Simdiden kolay gelsin.

• Mertolozzi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam :) uygulama yaptığımda mutlaka konu açacağım 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

https://urun.n11.com/park-sensoru/dijital-ekranli-arac-park-sensoru-ses-ikazli-4-sensorlu-P224064069

Buyrun hocam :)
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık.Bende kendim taktım.Bende ibiza var 2016 model.2016 da aldığım araca 2016 da satın aldığım sensörü 2018 de kendim taktım.Kendim takacağıma söz vermiştim ama bu kadar gecikme beklemiyordum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea için kumandadan camları otomatik kaldırma işini yapabilir miyiz acaba? Birde kayan sinyal uygulaması zor mu olur?

• Plakanıza istinaden söylüyorum bu şehirde sanayiye uğramamak en mantıklısı zaten motorunuzun elinde kalacağını da bilseniz kendiniz bozun en azından usta görünümlüler aptal aptal suratınıza bakıpta yalan söylediğinde sinirleriniz bozulmaz.
  • albaycortez kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerime tercüman oldunuz resmen hocam. Sonuna kadar haklısınız...

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırayım biraz yarın akşam dönüş yaparım ama çok zor olacağını sanmıyorum. Öyle uygulamalar için modüller kullanıyor sanırım. Modülün uygulamasıda park sensörü gibi olduğunu sanıyorum.

Özellikle kayan sinyal hemen hemen aynı bile olabilir.
    Sinyalden alınan elektrik modüle verilip modüldende şerit lede elektrik gider. Park sensöründen tek fark olarakta bunda tek geri lambasıdan elektrik aldık ve işlem bitti. Kayan sinyalde şase tek alınıp 2 tarafından sinyalinden kablo çekilecek sanırım. Sadece fikir yürüttüm detatlı araştırıp bilgi veririm hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 24 Eylül 2018; 0:45:46 >
  • ICES NMB kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sizinde elinize sağlık :) boşverin geç olsun güç olmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Hocam araştırayım biraz yarın akşam dönüş yaparım ama çok zor olacağını sanmıyorum. Öyle uygulamalar için modüller kullanıyor sanırım. Modülün uygulamasıda park sensörü gibi olduğunu sanıyorum.

Özellikle kayan sinyal hemen hemen aynı bile olabilir.
    Sinyalden alınan elektrik modüle verilip modüldende şerit lede elektrik gider. Park sensöründen tek fark olarakta bunda tek geri lambasıdan elektrik aldık ve işlem bitti. Kayan sinyalde şase tek alınıp 2 tarafından sinyalinden kablo çekilecek sanırım. Sadece fikir yürüttüm detatlı araştırıp bilgi veririm hocam :)
    Bu iki konudaki detaylı ilginden dolayı teşekkür ederim dostum, konunun takipçisiyim.

• Park sensörü görmek istemiyorum. Aksesuarcı 150 liraya takarken daha ucuza mal etmek için gittigidiyordan 40 liraya sensör aldım. 50 liraya taktırdım. Buraya kadar sorun yok. Sonra baktım ki sensör bozuk satıcıya iade etmek için araçtan 20 liraya demonte ettirdim. Yenisi geldi. Tekrar 50 liraya taktırdım. :)
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Yok artık hocam sensör neyse de filmi nasıl uygulayacaksınız

• DH Garaj bölümü ölü bende bikaç kere oraya açtım. Konuyu buraya açmakla çok iyi yapmışssınız.

Konuya gelincede elinize sağlık. Gayet güzel tertemiz iş olmuş. Cam filminide kesinlikle kendiniz yapın salak salak baloncuk yapıyorlar kendiniz emin olun daha düzgün yaparsınız gerekli zımbırtılarıda alırsanız o ne diyolar ismine reckle mı bişey. Araca onla folyoda hertürlü şeye kullanırsnız kısaca tornavida gibi al dursun herşeye lazım.
  • alamancı bir eniştemin sözü geldi aklıma: almanlar tamirciye gitmez arabasını kendi tamir eder, yağını suyunu kendi koyar, evini kendi boyar, tamiratı, tadilatı kendi yapar diye...

valla helal olsun hocam iyi iş çıkarmışsınız
  • Manisanın neresindensiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Şehzadeler hocam.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Hocam enişteniz haklı sanayi esnafı insanı hayattan soğutuyor.

Eyvallah hocam teşekkür ederim.

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Çok basit bir işlem hocam tek sıkıtı kapalı tozsuz bir mekan lazım. :)

• Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.