çok hoşuma gitti.özellikle power tuşu süper ama reset i unutmuşsun sanırım?
ilk başta emeğe saygı :) şahsi fikrim görür görmez bi iş makinesinin kumanda kutusuna benzettim (acaba neyi çalıştırıyor :P) değişik bi çalışma ama daha ince bi işçilik isteyen bi işe kalkışmıssın ama yinede bi şekilde toparlayabilmek önemli tabiki hiç bir şekilde toparlayamamakta vardı tabiki tebrikler daha iyilerini yapabileceğini düşünüyorum yaratıcılık var birazda ince işçilikle mükemmel e erişebilirsin
Bir yerde çalışıyordum.Ordan ayrıldım.Eğer kalsaydım orda bundan kat kat iyisini yapabilirdim.Ama işten çıktıktan sonra yaptım.Eh orda burda anca bu kadar oldu.Yine imkanım olursa ilerde daha iyisini tabiki yaparım.Yapıncada sizlerle paylaşırım.Dışarda yaptırmak çok zor.Sadece kasayı uygun fiyata, hem bükümünü, hem kesimini, hem kaynağını, hemde galvaniz sac satanını bulana kadar zaten günler geçti.Bursa küçük sanayide girmediğim dükkan kalmadı.En sonunda kasanın hepsini 40 TL ye bir yer yaptı.Oda benle yaşıt çırağını verdi.Birgünde ikimiz birden yaptık.Ne yanlışlıklar oldu.Yamaladık:) Ama usta birine iyi paraya yaptırsaydım çok daha iyi olurdu.Yakında askere gidicem.Dönünce su soğutması yapıcam.Radyatörle bakır blok hazır.Pompa ve tesisat kaldı.Onlarıda yapıcam ileride:) Devamı uzunca bir süre sonra artık:) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)
Hayırlı teskereler şimdiden. Gelince bekleriz yeni çalışma.
O ne be vinç kotrol paneli gibi
quote:
Orijinalden alıntı: exoman
O ne be vinç kotrol paneli gibi
Al bi' de burdan yak.
emegine saglık kardeşim tam bir emek işçiligi olmuş tebrik ediyorum... daha iyilerini yapabilrisn imkan olsa
Kasa büyük ama,güzel olmuş...Emeğine sağlık...
Saolun arkadaşlar.Askerden sonra su soğutma yolda:):):) O zaman imkanlar dahilinde daha iyi bir kasada yapabilirim.Daha özellikli daha kapsamlı ve tabiki daha iyi tasarımı olan:)
güzel olmuş işçilik güzel bilgisayarı açma tuşu acayip bişeymiş
Ahahahahaha bizim işyerindeki comet (1998 yapımı) makinelerin disket takılan bölümlerine benzemiş o anakart küçük ayrıca biraz metal kaynat büyük grünsün
Power tuşu süper valla
Boyasanız daha güzel olurdu:):)
power tuşu müthiş olmuşsanki ilk çıkan pc ler gibi olmuş.acayip büyük olmuş kasa.ama yinede iyi.kullanışlı.
Tasarım güzel.Ateri salonlarındakilere benzemiş fakat o renk ne abim öyle.Siyah veya beyaz olsa daha güzel olur.
Hocam siyah heryerde var.Bu renk sıradışı oldu:):):)
quote:
Orijinalden alıntı: maliiiiii
Rengiyle de boyutuyla da oldukça sıradışı.
hocam sen bilgisayarı kasadan yönetion anladıgım kadarıyla :D kasa o kadar büyükki yan kapaga lcd monitör koysaydın dicektim :D
çok güzel olmuş kasa içi aydınlatmayı bayağı hoş buldum sen bunu biraz daha geliştirirsen seri üretimede geçersin :D
quote:
Orijinalden alıntı: maliiiiii