Şimdi Ara

Kendi Kasamı Yaptım.Yorumlarınızı Bekliyorum:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kasanın yanına lcd fikrini gerçekten çok sevdim. Rengi ileride değiştirmem kolay.Boya sökücü ile yıkıyosunuz.Sonra tekrar boyuyorsunuz:):)
  • Hoş...
  • sanayii tipi cihazlar gibi olmuş
  • gerçekten yaratıcı olmuş ellerine sağlık bütün yorumları okudum bende diyorum power düğmesine bayıldım kasanın büyük olması soğutma açısından da iyi yani

yerden yere çalsan balkondan onuncu kattan aşağı atsan bir şey olmaz o kadar sağlamdır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Nisan 2011; 3:25:00 >
  • Evet o kadar sağlamki yerinden kalkmıyor:) birşey olurda bilgisayarcıya götürmem gerekirse diye korkuyorum. Heralde öyle olursa vinç çağırırım:P neyseki hiç gitmez bilgisayarcıya.Ben hallediyorum genelde:)
  • Benzetmeler oldukça ilginç Fakat haksızda sayılmazlar arkadaşlar
  • parçaları kendin topladıktan sonra neden götüresin ki teknik servise demii sen onu hiç kaldırma yerinden hatta üzerine minder koy sandalya olarakta kullan derim
  • çok hoş değişik ben olsam kollu şalterlerden koyardım

Kendi Kasamı Yaptım.Yorumlarınızı Bekliyorum:)
  • Enfes bir çalışma.

Alman ve Rus mühendislerinin karışımı bir ürün olmuş görüntüsü...
    Tank gibi sağlam görünüyor.

Kaç kg?
  • İyi
  • vallahi ben beğenmedim çok kaba duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

çok hoş değişik ben olsam kollu şalterlerden koyardım

Ekteki dosya (1)

semih37 mukemmel yorum ınan yarım saaat güldüm saat gecenın 12 sı canım sıkılıyodu ıyı neselendırdın benı tesekkurler :)
  • kasa güzel olmus ama uzay gemısı gıbı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliiiiii

Arkadaşlar kendi kasamı yaptım.4 Fan var üstünde.Fanlar 12cm lik kalın fan.100 CFM'yi geçkin hava veriyor tam devirde.Devirlerini ayarlamak için potansiyometre kullanıyorum.Genellikle tam devir dönmüyorlar.Ayrıca download'a bırakacağım zaman, kırmızı şalterle 2 fanı durduruyorum ve ışığını kapıyorum kasanın.Download için bütün gece açık kalıyor:) Power ise havayı Yukarıdan alıyor, arkadan atıyor. Harddisc cdrom kart okuyucular falan bord'dan bağımsız ve ön tarafta.Hava onları dolaşmıyor.Bir sonraki projemse su soğutması.Bundan dolayı kasanın altında baştan sona bir karış boşluk bıraktım.Yorumlarınızı Yazarsaız sevinirim.

EMEK ÜRÜNÜ OLMUŞ ELİNE SAĞLIK İYİ GÜNLERDE KULLAN.

• Kollu şartelleri bende anlıyamadım
  • Çok güzel olmuş.
  • hocam vidaları akıllı vidakullanmışsın onn yerine deliklere m4 veya m5 klavu çeksen imbus civata atsan güzel gözükür bu arada iskeleti 10x20 profildenmi yaptın
  • açıkcası iskelet tek profil değil. profilin yetmediği yere başka parçalar kaynattık gitti:) ama profili hatırlamıyorum ne yazıkki:( Beraber yaptığım adam o kadar ucuz bir fiyata yaptı ki bende kılavuz açalım güzelce iyi olur falan diyemedim. yoksa dediğin gibi daha iyi gözükür ayrıca daha iyide tutardı:)

• ilginç bir çalışma

• Emeğine değmiş bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.