Şimdi Ara

Kendi Kendine AKK Bitiyor!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinan.d0144

quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

quote:

quote:

Her 8 saatte bir o ana kadar kapatmadiysaniz kotaniz 2 ile carpiliyor

Anlamadım nasıl yani? Diyelim 5gb oyun indirdim 8 saat içinde interneti kapatıp açmassam 10gb olarakmı gözükecek ?

Evet öyle biliyorum

Şu ana kadar duymadım böyle bişey ama eğer öyleyse hard saçma :)

Oyle biliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Her 8 saatte bir o ana kadar kapatmadiysaniz kotaniz 2 ile carpiliyor

Anlamadım nasıl yani? Diyelim 5gb oyun indirdim 8 saat içinde interneti kapatıp açmassam 10gb olarakmı gözükecek ?

Hahahaha duyduğum en saçma şey

Kota 2 ile çarpılıyor ne

O olay şöyle modemi kapatmazsaniz indirdikleriniz kotaya 12 saat sonra yansır.
    Kapatıp acarsaniz hemen yansır

Ayrıca sistemde viruslu birşeyler olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 28 Şubat 2016; 4:05:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin için en mantıklı olan şey şu olabilir. ay başı gelmeden 1 gün önce veya 10 dk önce falan modemi kapatın biraz bekleyin açın. belki geçen ay yaptığınız downloadlar birdahaki aya giriyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

sizin için en mantıklı olan şey şu olabilir. ay başı gelmeden 1 gün önce veya 10 dk önce falan modemi kapatın biraz bekleyin açın. belki geçen ay yaptığınız downloadlar birdahaki aya giriyordur

Deniyeceğim teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Rica ederim düzeldiğine sevindim

Hocam şuan birşey farkettim ben hiçbirşey indirmeyince sorun yok fakat bişey indirdiğim anda onun 8/1 i kadar scvhost.exe bişey indiriyor. Geçen gün akk sistemi bozulunca 50gb oyun indirmiştim scvhost.exe 7gb bişey indirmiş sonra 2 gün birşey indirmedim scvhost.exe ortalıkta yoktu az önce 8 gb bişey indirdim scvhost.exe 1gb veri indirmiş. Benimle dalga geçiyo sanırım.
  • sinan.d0144 S kullanıcısına yanıt
    Hocam virüs falan girmiştir belki diyeceğim ama , format atma imkanınız var ise pc'yi bir formatlayın sonra tekrar netmeter'i kurun aynı gözlemleri yine yapın.

Dediğim gibi windows 10 güncelleme yapan bir işletim sistemi hemde sürekli.belki o bile indiriyor olabilir arka planda.
  • quote:

Hocam virüs falan girmiştir belki diyeceğim ama , format atma imkanınız var ise pc'yi bir formatlayın sonra tekrar netmeter'i kurun aynı gözlemleri yine yapın.

Dediğim gibi windows 10 güncelleme yapan bir işletim sistemi hemde sürekli.belki o bile indiriyor olabilir arka planda.

Ama ben bişey indirdikten sonra onun gözükmesi garip değilmi ?
    Dediğim gibi hocam bir format atın tekrar gözlemleyin şuan ben durumdan hiç bir şey anlamadım gerçekten
  • quote:

Dediğim gibi hocam bir format atın tekrar gözlemleyin şuan ben durumdan hiç bir şey anlamadım gerçekten

Hocam formatlamak isterdim fakat 800 gb oyun var diskte nasıl formatlayayım :)
    Hey maşallah , Depoyla aynı yerdemi kurulu windows?
  • quote:

Hey maşallah , Depoyla aynı yerdemi kurulu windows?

Windows C de oyunlar E de C de sadece lol var oda sıkıntı deil zatende formatlarsam oyunların c deki şeyleri gitcek açılmaz diye biliyorum.
    Aynen sadece c:'yi formatlayacaksın.
  • quote:

Aynen sadece c:'yi formatlayacaksın.

C yi formatlarsam oyunları oynayabilecekmiyim ? Bide yeni bir işletim sistemi kurmak istiyorum win 10 bıktırdı. Win8,1 Öğrenci sürümünü kurmak istiyorum aynı şekilde c yi biçimlendirerek kurduğum zaman oyunlara girebilecekmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan.d0144 -- 28 Şubat 2016; 16:40:56 >
    Aslında daha önce yapmadıysan uzak dur format işinden.Yanlışlıkla 800 gb hdd'nin göçme riski var hdd bölüm ayarlama kısmında yapılacak bir hata götürür hdd'leri.

8.1 iyidir ama yinede deneyimli değilsen uğraşma derim.Önceden kurduğunu varsayarak kur demiştim .C:'de sadece lol varsa lol'u yeniden indirmek zorunda kalırsın o kadar.
  • quote:

Aslında daha önce yapmadıysan uzak dur format işinden.Yanlışlıkla 800 gb hdd'nin göçme riski var hdd bölüm ayarlama kısmında yapılacak bir hata götürür hdd'leri.

8.1 iyidir ama yinede deneyimli değilsen uğraşma derim.Önceden kurduğunu varsayarak kur demiştim .C:'de sadece lol varsa lol'u yeniden indirmek zorunda kalırsın o kadar.

Göçer derken oyunların gitmesini kastediyorsunuz sanırım ? Onun dışında technopatın videolarını izleyerek yapabileceğimi düşünüyorum zaten zor bir işlem değil gibi.
  • Komple harddisk gider .Yani içindekiler hep silinebilir.

Kuruluma başlamadan önce hangi hdd'yi seçip kurulumu yapacağımız son bir adım var.Orada "biçimlendir" "birimi sil" gibi seçenekler bulunuyor.Mesela yanlışlıkla 800 gb olan hdd'ni seçipte biçimlendir dersen veya birimi sil dersen içindeki her şey gider.

Ama kolay yolu var.Pc kapalı iken Kasanın kapağını aç o oyunların olduğu harddiskin elektrik kablolarını hdd'lerden çek.Yani c: dışındaki tüm harddisklerin kablosunu çıkar sadece c: sürücüsü kalsın kurulumu yaptıktan sonra tekrar tak

0 risk.Direk kur hazır olsun.Zaten aslında çok kolay iş windows kurmak'da.Birden fazla harddisk takılacağı zaman ön bellek ayırma olayı falan derken işler karışıyor.Mesela ön yüklemede windows 10 tutuyor bazen depo'dan kendine önbellek hazırlıyor oda windows'un yavaş çalışmasına sebep oluyor

Neyse lafı fazla uzatmadan dediğim gibi sadece c: takılı olsun , kurduktan sonra kabloları tekrar takarsın.

• quote:

Komple harddisk gider .Yani içindekiler hep silinebilir.

Kuruluma başlamadan önce hangi hdd'yi seçip kurulumu yapacağımız son bir adım var.Orada "biçimlendir" "birimi sil" gibi seçenekler bulunuyor.Mesela yanlışlıkla 800 gb olan hdd'ni seçipte biçimlendir dersen veya birimi sil dersen içindeki her şey gider.

Ama kolay yolu var.Pc kapalı iken Kasanın kapağını aç o oyunların olduğu harddiskin elektrik kablolarını hdd'lerden çek.Yani c: dışındaki tüm harddisklerin kablosunu çıkar sadece c: sürücüsü kalsın kurulumu yaptıktan sonra tekrar tak

0 risk.Direk kur hazır olsun.Zaten aslında çok kolay iş windows kurmak'da.Birden fazla harddisk takılacağı zaman ön bellek ayırma olayı falan derken işler karışıyor.Mesela ön yüklemede windows 10 tutuyor bazen depo'dan kendine önbellek hazırlıyor oda windows'un yavaş çalışmasına sebep oluyor

Neyse lafı fazla uzatmadan dediğim gibi sadece c: takılı olsun , kurduktan sonra kabloları tekrar takarsın.

Vallaha oyunlarım gitmeyecekse neden yapmıyım derdim zaten oyunlardı :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.