Şimdi Ara

Kendi Kendine AKK Bitiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi daha 4 gün geçmeden 20gb kotam doluyor zaten 75 gb kotam var bunun sebebi nedir? Oyunda indirmiyorum videoda izlemiyorum, oyun oynayıp bir iki bölüm dizi izliyorum böyle bir saçmalık olabilirmi? Bi önerisi çözümü olan varmı.

• Windows 10 kullanıyor isen arka tarafta kendi kendine güncelleme yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Windows 10 kullanıyor isen arka tarafta kendi kendine güncelleme yapıyor.

4 günde 20gb güncelleme yapabilirmi ? yoksa başka bişeyler mi var deliricem.
  • O kadar yapacağını sanmıyorum.Modem wifi ise ve şifrenizi öğrenip biri sizden habersiz kullanıyorda olabilir.
  • quote:

O kadar yapacağını sanmıyorum.Modem wifi ise ve şifrenizi öğrenip biri sizden habersiz kullanıyorda olabilir.

Modemin üstünde wifi kapatma tuşu sürekli kapalı tutuyorum.
  • Hocam pc'nize netmeter isimli programı kurun.Bundan sonra pc' ne kadar indirmiş ne kadar upload etmiş takip edebilirsiniz.Öncesi içinde müşteri hizmetlerini bir arayın sorun.Eğer gerçekten kullanmadığınız halde 20 gb oluştu ise btk'ya şikayet yazın mecburen düzeltmek zorundalar.Ama şikayeti yeterli delillerle yazın yeterki.
  • quote:

Hocam pc'nize netmeter isimli programı kurun.Bundan sonra pc' ne kadar indirmiş ne kadar upload etmiş takip edebilirsiniz.Öncesi içinde müşteri hizmetlerini bir arayın sorun.Eğer gerçekten kullanmadığınız halde 20 gb oluştu ise btk'ya şikayet yazın mecburen düzeltmek zorundalar.Ama şikayeti yeterli delillerle yazın yeterki.

Hocam yardımın için teşekkürler ay başı gelsin bi bakayım şu duruma. Bu arada müşteri hizmetlerine mesaj attım yazdım buraya yazdıklarımı paketinizi değiştirmek için arayın gibi mesaj attılar :) klasik ttnet zaten :)
  • sinan.d0144 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ,

Ne alakaymış yav paket değişikliği Hayret bir şey adamların sorunu çözmeyi bırak sorunu anlama kıtlığı var. Neyse hocam dediğim gibi netmeter programını kurun çalıştığı sürece sizin pc'nizde ne kadar download ne kadar upload yapılmış takip eder o zaten kolay gelsin.
  • quote:

Rica ederim ,

Ne alakaymış yav paket değişikliği Hayret bir şey adamların sorunu çözmeyi bırak sorunu anlama kıtlığı var. Neyse hocam dediğim gibi netmeter programını kurun çalıştığı sürece sizin pc'nizde ne kadar download ne kadar upload yapılmış takip eder o zaten kolay gelsin.

Tekrar merhaba hocam bir şey gözlemledim belki bilginiz vardır diye paylaşmak istedim :) . Şimdi proglamla kullanımı izlerken svchost.exe diye birşey yoktu fakat steamden 24 gb oyun indirdim ve svchost.exe denilen program kendi kendine 7gb bişeyler indirmiş upload yapmış. Fakat ben bişey indirmeden önce yoktu bu nasıl birşey ? bilginiz varmı ?

Svchost windows'un kendi dosyasıda tam olarak neyde çalıştığını bilmiyorum.Hocam işletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz windows 10 mu?Win 10 denen olmaz olasıca işletim sistemi size sormadan güncelleme yapıyor sürekli, kökten kapatmasıda ayrı bir dert zaten.

Ama çözümlenen kesin bir şey var pc'den upload veya download yapılıyor.Pc dışındaki başka bir cihazdan değil.Torrent kullanıyormusunuz?

Svchost'un ne işe yaradığını bilmiyorum ama forumda bilen arkadaşlar varsa onlara bir sorun derim.
  • quote:

Svchost windows'un kendi dosyasıda tam olarak neyde çalıştığını bilmiyorum.Hocam işletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz windows 10 mu?Win 10 denen olmaz olasıca işletim sistemi size sormadan güncelleme yapıyor sürekli, kökten kapatmasıda ayrı bir dert zaten.

Ama çözümlenen kesin bir şey var pc'den upload veya download yapılıyor.Pc dışındaki başka bir cihazdan değil.Torrent kullanıyormusunuz?

Svchost'un ne işe yaradığını bilmiyorum ama forumda bilen arkadaşlar varsa onlara bir sorun derim.

Hocam acil yardım lazım ćok saćma bişey oldu .. Net limiter adlı programdan malum dosyaya internet sınırı koydum ki bundan kaynaklandını sanmıyorum bilgisayarı acıyorum şifreyi giriyorum masaüstü yükleniyor klavye fare oynamıyor 10sn sonra reset atıyor yine aynı şey ne olabilir bu sistem win 10 pro bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam onu nasıl yaptınız?Ben sadece upload ve downloadları kontrol edin diye yüklemenizi söyledim.Ben bile hiç ayarlarını kurcalamadım ki bugüne kadar

Şuan zaten klavye fare çalışmıyor ise bilgisayarı hiç bir şekilde kurtaramayız belkide.Öncelikle ethernet kablosunu çıkarın pc'den kapatın tekrar açın.Girebiliyorsanız güvenli kipe girip netmeter'i kaldırın.
  • quote:

Hocam onu nasıl yaptınız?Ben sadece upload ve downloadları kontrol edin diye yüklemenizi söyledim.Ben bile hiç ayarlarını kurcalamadım ki bugüne kadar

Şuan zaten klavye fare çalışmıyor ise bilgisayarı hiç bir şekilde kurtaramayız belkide.Öncelikle ethernet kablosunu çıkarın pc'den kapatın tekrar açın.Girebiliyorsanız güvenli kipe girip netmeter'i kaldırın.

Yok hocam netlimiterle alakası yok gibi kernel 41 hatası veriyor neyse güvenli moddan başlangıç uygulamalarından nvidia lı bişey kapalıymış açtık açılıyor şuan pc saol hemen cevap verdiğin için :)
    Rica ederim düzeldiğine sevindim
  • Kota kendi kendine bitmez arkadaşlar bizzat kendi arkadaşımın internetinden biliyorum. İki ay boyunca hiçbir şekilde internetini kullanmadı ve ay sonunda baktığımızda kota kullanımına baktığımızda 0 Byte görünüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gambit2 -- 27 Şubat 2016; 12:23:44 >
  • Her 8 saatte bir o ana kadar kapatmadiysaniz kotaniz 2 ile carpiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambit2

Kota kendi kendine bitmez arkadaşlar bizzat kendi arkadaşımın internetinden biliyorum. İki ay boyunca hiçbir şekilde internetini kullanmadı ve ay sonunda baktığımızda kota kullanımına baktığımızda 0 Byte görünüyordu.

Teşekkür ederim cevabınız için kotanın kendi kendine gitmediğini net limiter sayesinde öğrendim fakat internetimi scvhost.exe denilen program kulanıyor ay başı gelsin netlik kazanır iş. Çünkü akk doluyken scvhost.exe internet kullanmıyor fakat geçen gün bi hata sonucu akk devre dışı kalmıştı bilginiz vardır o bi kaç saatte 7gb veri indirmiş mesela nasıl bir sistem anlamadım doğrusu. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

Her 8 saatte bir o ana kadar kapatmadiysaniz kotaniz 2 ile carpiliyor

Anlamadım nasıl yani? Diyelim 5gb oyun indirdim 8 saat içinde interneti kapatıp açmassam 10gb olarakmı gözükecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan.d0144

quote:

Anlamadım nasıl yani? Diyelim 5gb oyun indirdim 8 saat içinde interneti kapatıp açmassam 10gb olarakmı gözükecek ?

Evet öyle biliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan.d0144

quote:

Evet öyle biliyorum

Şu ana kadar duymadım böyle bişey ama eğer öyleyse hard saçma :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.