Şimdi Ara

Kendi kendine reset sorunu :S??? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkdaşlar şuan bilgisayarrımda bi problem var problem şu internetten her hangi bişey indirmeye çalıştığm zman bilgisayar kendine direk rest atıyor bunu nasıl düzeltebilirim reset atma sorunuyla karşılaşan varmı

Çokk önemli arkdaşlar yardımcı olursanız sevinirm

• dostum sadece internet kullanırken böyle bir problem oluyorsa eğer aklıma ilk gelen modem usb 'den bağlıysa usb slotlarda yok eğer ethernet porttan bağlıysa ethernet kartından olabilir.
  • Modem wireless bağlı desem
  • aklıma geldi sonradan aslında ama üşendim değiştirmedim mesajı

internetten download ederken reset atması ilginç geldi, önce bunu bir kesinleştirmek gerekiyor. tesadüf eseri mi böyle oluyor? yoksa bilimum parçadan olabilir. cpu veya ekran kartı ısınıyor olabilir. eğer notebook kullanıyorsan ortam sıcak olabilir. daha ayrıntılı bilgiler verirsen yardımcı olmaya çalışayım
  • ASlında son dönmelerde ekran kartı ile ilgili sorun yaşadım ama şuan kii sorunum örneğin inndiir.com dan bi program indiricem dosya yükleme sorusuna kaydet dediğim anda bilgisayar kapanmaya başlıo banada çok ilginç geldi benzeri sitelerde de aynı sorun oluyo rapidshre da bi sorun çıkmıoo ne biçim sorun bu dickeksin ama bende anlamdm
  • sisteminde antivirüs programı kullanıyor musun? kullanıyorsan güncellemeleri yapılmış durumda mı? ayrıca işletim sisteminin son güncelleştirmeleri yüklü mü? bu soruların cevapları evet ise sistemini komple virüs taramasından geçir derim.
    eğer sisteminde trojan var ise port açıp internetten saldırıyor olabilirler buda buffer overflow dediğimiz sistemin aşırı yüklenmesine yol açıyor olabilir ve kaynaklar %100 kullanılınca sistem kendini resetliyordur.
  • Olabilir virüs progrfamalrına uyuz olduğmdan kullanmıyorum Format atcam galba son çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reset Problemi Acil
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet dorusu formatla daha viruslerin olacağı sitelere girme kolay gelsin
  • Yüklediğin bir download programı bozulmuş olabilir ,benimde başıma gelmişti Reget diye bir program explorerden atıyordu bazende resetliyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.