Şimdi Ara

Kendi Kitabım - Kızıl Toprak Maceraları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam etmelisin dostum
  • saolun.. diğer parçalarınıda yayınlayayımmı yoksa kalsınmı ?? :). ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burutuss -- 29 Şubat 2012; 13:58:47 >
  • Eğer kitabın girişi direk linkteki gibi ise yazmanı sürdürmeni tavsiye etmem çünkü tamamen "düzensiz" olmuş.Öncelikle şunu söyleyeyim, kitap yazmak keyfe göre, hadi bi kitap yazayım demekle olmaz.Öncelikle çok okumuş olmak gerekir, araştırmak gerekir, yazacaklarınız önce aklınıza gelir ve sonra yazarsanız.Sıkıldım gideym kitaba devam edeyimle olmaz.Niyetim hevesinizi kırmak değil ama gerçek bu.İlla yazmak istiyorsanız öncelikle bol bol okuyun bence.
  • mesajım bulunsun okuyacağım :)
  • up
  • dostum hikayeni çok beğendim.ilgimi çekti,kanatimce devam etmelisin.
  • devam kardeş. . .
  • güzel bence. devam etmelisin.
  • up
  • güzel bir şeye benziyor bence devam etmelisin.
  • Hocam anlatımı çok azıcık daha süslersen daha hoş durabilir,ayrıca bunu bir eksik olarak söylemiyorum sadece tavsiye.

Gayet güzel gitmekte,devam etmeni tavsiye ederim

Eklemek istediğim bir şey daha,ne kadar çok okursan anlatımın o kadar gelişir.Daha çok bu tarz romanlar okursan anlatımına katkıda bulunur eminim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter C. Dornez -- 25 Mayıs 2012; 23:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burutuss

Merhaba arkadaşlar canım sıkıldığı için böyle birşeye başladım. 5-6 sayfalık bir şey yazdım. Ama hoşunuza giderse devam edicem. buyrun link

Tıkla

NOT: Link indirme linki değildir. Sizi doğrudan kitaba gönderir ...

Anlatımı biraz daha iyileştirerek devam etmelisin
  • Çok güzel yazmışsınız; ama güzel bir roman çıkarabilmek için anlatımınızı kuvvetlendirmelisiniz diye düşünüyorum. Betimlemelere yoğunluk vermenizi tavsiye ederim. Bunun dışında gözüme çarpan pekçok imla hatası oldu. Bunları düzeltirseniz ortaya çok güzel bir yazı çıkacağını söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancetta -- 26 Mayıs 2012; 17:14:25 >
  • Mesajım dursun şurda
  • Güzel bir hikayesi var gibi. İmgeleme sanatını kullanırsan daha çok kavrayabiliriz kitabı (ör: Harry Potter) Devam etmeni tavsiye ederim bende. Hevesini kırmaya çalışanlar illaki olacaktır 2 satır yazmayıp da onu yap bunu yap diyenlerde çıkacaktır elbet ama bunlara aldırma sakın neticede büyük yazarların çoğunun kitabı ilk denemelerinde ortaya çıkmamıştır. Başarılar dilerim.
  • çok teşekkürler
  • up
  • Dili çok zayıf.Cümleleri ayırmak yerine akıcılığı sağlamak için bağlaçlar kullanmalısın.Karakterlerin konuşmaları için önemli bir uyarı yapmam gerekiyor "³Sonra ne oldu?´ diye söze başladı Katherina?" "diye söze başladı","dedi" gibi kalıpları kullanmak artık çok ötede kaldı,ben bunlarla dolu bir kitap gördüğüm zaman kusasım geliyor,akıcılığı çok bozuyor tıpkı eski tozlu romanlardaki gibi.Şimdi zaten " " bu imleci kullandığında birşey denmiş oluyor ki bunu okuyucu anlar.
    Bir kitabın güzel olabilmesi için hikayenin güzellikğinden önce,anlatımın güzelliği gelir.Karakterlerin,mekanların,cisimlerin isimlerini okuyucu kitlesinin yaşadığı yere göre seçmelisin ki yabancı bir isim olsa bile dile,akla takılmadan ya da burda ne yazıyor diye duraksamadan okusunlar.Paragrafların doğru şekilde ayrılması lazım çünkü her boşa paragraf ayrımı akıcılığı bozar.Umarım dikkate alırsın dediklerimi.Teşekkürler.

Edit : Ben bile aşırı şekilde kitaplarla ilgilenmeme rağmen üstteki gibi kısa birşey yazarken bile çok fazla hata yapıyorum.Biliyorumki yazar olmak kendiliğinden öğrenilmiyor bolca kitap açıp okumak yerine anlatımı incelemelisin ve örnekler almalısın ve yeni romanları,kısa hikayeleri okumalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTCHA! -- 3 Haziran 2012; 23:32:15 >

• Çok teşekkürler

Sen bile aşırı şekilde kitaplarla ilgilenmene rağmen üstteki gibi kısa birşey yazarken bile çok fazla hata yapıyorsan artık diyecek lafım yok..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.