Şimdi Ara

Kendi Kitabım - Kızıl Toprak Maceraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar canım sıkıldığı için böyle birşeye başladım. 5-6 sayfalık bir şey yazdım. Ama hoşunuza giderse devam edicem. buyrun link

Tıkla

NOT: Link indirme linki değildir. Sizi doğrudan kitaba gönderir ...

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: burutuss

up
    Biraz göz gezdirdim Bence devam etmelisin Tabi iyi düşün sadece can sıkıntısını gidermek için bir kitap yazmak kolay iş değil Devamını getiririm diyorsan yaz Belki ileride seriyede bağlarsın Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Biraz göz gezdirdim Bence devam etmelisin Tabi iyi düşün sadece can sıkıntısını gidermek için bir kitap yazmak kolay iş değil Devamını getiririm diyorsan yaz Belki ileride seriyede bağlarsın Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    saolun :)
  • quote:

saolun :)

Alıntıları Göster
    Yeni başlayan birisi için gayet iyi bence ilerde kendini geliştirebilirsin diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraysonmez

Yeni başlayan birisi için gayet iyi bence ilerde kendini geliştirebilirsin diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim. Birde kitabın ismi, oyuncuların ve yaratıkların isminde beğenmediğiniz varmı ? ona göre değiştireyim.

Birde bana logo v.s. lazım acaba bu işlerle ilgilenipte ücretiz olarak yababilecek birisi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burutuss -- 20 Şubat 2012; 21:08:30 >

• Tebrik ederim. Zamanın varsa devam etmelisin. Mesela kendine kota koy. Günde 1 sayfa yazacağım gibi. Bir ara ben de yazmıştım. Yirmi word sayfası kadar sürdürmüştüm. Sonra vakit bulamadığımdan ötürü bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Tebrik ederim. Zamanın varsa devam etmelisin. Mesela kendine kota koy. Günde 1 sayfa yazacağım gibi. Bir ara ben de yazmıştım. Yirmi word sayfası kadar sürdürmüştüm. Sonra vakit bulamadığımdan ötürü bıraktım.
    teşekkürler. bırakmayı düşünmüyorum.
  • quote:

teşekkürler. bırakmayı düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    up
  • up
  • arkadaslar birde bana birkac tane at ismi lazım yardim edermisiniz
  • quote:

arkadaslar birde bana birkac tane at ismi lazım yardim edermisiniz

Ne tür bir at ismi .

Örnek: Yarış atı mı ? Savaş atı mı ?

Yarış atı için Rüzgarın Kızı ya da Mermi iyidir. Savaş atı için Demir ya da Kıvrak güzel isimlerdir.
  • savas ati. bu isimler guzel ama ben icinde at gecsin istiyorum orn: demirat yada siyahat. uysun istiyorum.atin rengi siyah..
  • quote:

savas ati. bu isimler guzel ama ben icinde at gecsin istiyorum orn: demirat yada siyahat. uysun istiyorum.atin rengi siyah..
    Dundela kasabasında güneş, henüz yüzünü yeni göstermişti. Bu kasaba Martigrayn'ınn en güzel kasabasıydı. Etrafı çitlerle kaplı (çevrili), içinde yaklaşık 20 kulübe bulunan ve insanlar çok cana yakın bir kasaba. Bu kasabanın nüfusu 53 kişilikken bu gece doğan bir bebek bu nüfusu 54'e yükseltmişti (Bu gece doğan bir bebek kasabanın nüfusunu 53'ten 54'e yükseltmişti). Burada (Kasabada insanlar) genellikle hayvancılık yapar, geçimlerini bu şekilde sağlamaya çalışırlardı..

Parantez içerisine aldığım kelimeler kullanılsa daha güzel olabilirdi sanırım. Bu benim görüşümdür ilk paragrafı okudum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Dundela kasabasında güneş, henüz yüzünü yeni göstermişti. Bu kasaba Martigrayn'ınn en güzel kasabasıydı. Etrafı çitlerle kaplı (çevrili), içinde yaklaşık 20 kulübe bulunan ve insanlar çok cana yakın bir kasaba. Bu kasabanın nüfusu 53 kişilikken bu gece doğan bir bebek bu nüfusu 54'e yükseltmişti (Bu gece doğan bir bebek kasabanın nüfusunu 53'ten 54'e yükseltmişti). Burada (Kasabada insanlar) genellikle hayvancılık yapar, geçimlerini bu şekilde sağlamaya çalışırlardı..

Parantez içerisine aldığım kelimeler kullanılsa daha güzel olabilirdi sanırım. Bu benim görüşümdür ilk paragrafı okudum sadece.

Alıntıları Göster
    güzel...

• Devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markhov

Devam...
    kitabı okudum ve güzel gidiyor.. devam et ;)
  • tesekkur ederim .
  • quote:

tesekkur ederim .
    Bulunsun eve geçince bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Bulunsun eve geçince bakarım

Alıntıları Göster
    Kolay gelsin güzel bir hikaye
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.