Şimdi Ara

Kendi kitabınızı oluşturun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. Not defteri (basit html bilenler için)
    2. Front page (bişi bilmenize gerek yok)
    3. Kitap içeriği ( mesela sürekli kullandığınız programların seri nolarına baktığınız bir kitap ya da siz hayal edin)
    4. kitap resimli olacaksa eğer malzeme (manzara resim vs)
    5. winscp yada iphone browser.

Yapılışı
    1.FronPage (FP) açın ve kitabını yapacağınız dosyayı copy/paste edin.. mesela windows ofice keylerinizin bulunduğu bir txt dosyanız mutlaka vardır.

2.kaydedin ve adını kitabın adı ne olacaksa onu verin mesela Serial.html uzantısını html yapmayı unutmayın.

3.hazırladığınız web sayfasına resim eklemesi yapacaksanız eklediğiniz resimle html dosyasının aynı kök dizinde olmasına dikkat ediniz.

4.winscp yi çalıştırınız ve root/var/root/media/Ebook/ yoluna gidiniz.

5. bir klasör oluşturunuz mesela benimkiler gibi (tr karakter kullanmayınız)

6. benimkiler dizininin içine html ve resim dosyalarınızı atınız.

7. makinayı restart ediniz . (makina = iphone) :))

8. booksa gidiniz daha önce bir kitap yüklemisseniz mesela niffobdab orhan veli gibi hemen altında benimkiler diye bir dizin göreceksiniz bnimkileri actığınızda serial kitabını göreceksiniz

güle güle kullanın güncelleyin silin değiştirin kitap sizin copyrigt ı da sizin....

kolay gelsin..

• Emeğine sağlık arkadaşım..
  • kardeş frontpage çok uçmuşsun insanlar 200mmb programmı indiricek, html kod yapan daha küçük programlar var ama iyi anlatmışsın eline sağlık
  • not defteri ni boşa mı yazdık kod biliyosan
    <html> der başlarsın güzel insan......!

ha bi de unuttum...!

elindeki pc de office kurulu olmayan varmıdır acaba bilmiyom cok nadirdir bence..
    e office varsa ve fp kurulu değilse office yi modify yapın ve fp i derleyiverin dime ama yeterki amac üzüm yemek ossun...

iddialı bi konu başlığı değğl basit gelebilir ama orijinal bence. ve insan kendi çalışmasını phene de görünce başka bi gururlanıyo ahanda bunu ben yaptım falan gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan -- 14 Nisan 2008; 19:14:26 >
  • kardeş yalnış anladın kızma hemen html bilmek başka bilmeyip frontpage kullanmak yerine daha küçük aynı işi gören bi program kullanmak başka
  • Ya bana suç ve cezanın ebooku lazım elinde olan varmı?
  • çok güzel bir paylaşım, teşekrüler süper..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suç ve cezanın e book u olmaz. Olmamalı yani yakışmaz böle şeyler yapmayın... arkadaş şaka olsun diye söyledi sanırım sevgili modaratörler. yanlış anlamayınız lütfen.......!
  • zaten kitap yaklaşık 700 sayfa onu e book olarak okursan soluğu göz doktorunda alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.