Şimdi Ara

Kendi sayfamı bozdum ve şimdi ulaşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben lise 4 webtasarım öğrencisiyim ve bu, bu forumdaki ilk konum. Umarım doğru yere açmışımdır konuyu , nereye açacağımdan emin değildim çünkü konu biraz değişik. Arkadaşlar şimdi ben bedava hosting alıp bir site açmıştım ve şimdide o sitenin kapatılması, içeriklerinin silinmesi lazım. Bende sayfayı silmeye çalıştım ve aptal gibi gittim cms'den tüm sayfaları sildim (yazılar - yorumlar - sayfalar ) daha sonra cms ayarlarından url yi değiştirdim, filezilla'dan dosyaları sildim, mysql'den sitenin db ini sildim ancak sitenin ismini google a yazınca sitedeki resimler ve yazılar çıkıyor hala ama siteye girdiğimde sitenin domain adresi yada ona benzer garip bir sayfa açılıyor(Linkde değişen birşey yok ama. Yani yönlendirme değil). Bunları yaptıktan daha sonra öğrendim ki google search console'dan sayfayı mülküme ekleyip indexi kaldırabiliyormuşum... Ama şimdi de sorun bu, sayfa artık bozuldu. Filezilla'dan attığım dosyaları da tanımıyor(Atıyorum ama site hala aynı). Lütfen yardım edin, durum vahim...

• Birisi yardım etsin lütfen acil :/
  • Belli bir süre sonra belki kendileri kaldırırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu doğru yerde de kalsın öle noluyoki
  • yada mesaj at kapatmlarını söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.