Şimdi Ara

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
94.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaptımm bişilerrr
  • CaneRcim En Kısa Zamanda ResimLeRini ÇekeRim Şimdi 1 Kaç Tane VaR Ama AyRıntıLı DeğiL OnLaRı KoyuyoRum.
    Bende Şu SıRaLaR Çok Sıkışığım Bende FeeL ALacaktım Ama Benim İçin 10 LiRanın BiLe DeğeRLi OLduğu Zamana Denk GeLdi. PC'nin TaksitLeRi Bittiğinde DeğiştiRiRim ARtık Kasayı. Comsisi ARadım Değişimi Hepsiburada Yapsın Biz Son KuLLanıcı İLe İş Yapmıyoz DediLeR. Hepsiburada Zaten PenceReLi YeRine Bunu GöndeRmiş. Fiyat FaRkınıda İADE EttiLeR O Yüzden Bişey Diyemedim ARtık. HeR Neyse. Kesmeye Kıyamam. Zaten FanLaRı FaLan Işıksız ALdım. Ama Üst Kısma 12 CM Fan İçin BiR DeLik Açıcam NasıL AçaRım Tam YuvaRlak ŞekLinde BiLmiyoRum. Bu Arada Japon StickeR PahaLı Yafs BiR De KaRgo PaRası VeRecem. ALmak İstiyoRum Ama BiLmiyoRum Şimdi.
    Ya Benim Kasada Sendeki Gibi Ön ARka 12 Cm FanLaR VaR Tek FaRkı PenceResiz Olduğu İçin İşLemci Fanının Üstüne Denk GeLen AiRduct VaR ALt Kısmında İse 12 CM FanLık BiR YeR Daha VaR BuRada Fan Yok OpsiyoneL. Ben BiR Tane Taktım BuRaya BiRde Üst Kısma Dediğim Gibi DeLik AçabiLiRsem Egzost Fanı TaRzında 1 Tane 12 CM Fan Daha Koyacam.Hem Daha Benim Kasada En Ufak Mod YOk. Zate Sistem Yok İçinde :D AnakaRt Ve EkRan KaRtı ALacam 2 Aya KadaR İşLemci Ram HDD FaLan FiLan Tamam. Bu Aradada Eski PCyi UpgRade EdiyoRum. HeR Neyse ;

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 6 Mayıs 2007; 20:28:01 >

• Kasa gayet güzel ne de olsa benim kasam Üst tarafa fan yeri açmayı ben de düşünüyorum ama şimdi japonlar bir süre götürür bizi Ya ben bir de sesten nefret ediyorum o yüzden fan koymak da istemiom başka, iki tanesine bile zor katlanıom Fan kontrolüm d eyok yani olsa sorun olmucak Yan kapağı kesmeye kıyamıyorsun ama kestiğinde ne kadar harika olacak bilmiosun Sticker konusuna gelince fiyatı normal ama kargo girince araya canını sıkabilir fakat zaten piysada onları 10dan aşağı bulamazsın Ayrıca iki tane var birini sat Monitörün de harikaymış güle güle kullan

• ewtt arkadaşlarr kendim bi stikerr yaptımm

önceliklee bi nos yazsısı buldukk ve cıktıı aldımmmm daha sonraa boyanacak yerlerini kestimm vee boyamaya başaladım

işte resimlerrr

ve sonundaa bittiiii işte böle olduuu hoşumaaa gittii

• Çok Şık olmuş çelebi
  • Abi sen coştun eline sağlık çok güzel
  • yaaff hocamm biraasss sık oldu amaaa oldu

kenarlara kaçtıı azcıkk onlarıda bezz le sildim hemen
  • ÇeLebi KıRmızı OLmamış Bence Siyah Yapsan Daha Hoş OluRdu.
    Bu Arada CeneR SaoL
    Yaf Kessem seninki KadaR GüzeL Olmaz Nede Olsa ORjinaLi Başka ŞimdiLik DüşünmüyoRum Ama Fan İçin DeLecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 7 Mayıs 2007; 17:26:19 >
  • yaaff hocam elimde yoktuu siyahhh üşendim almaya bendee turuncu yaptım
  • Arkadaşlar çok güzel işler başarmışsınız yav
  • teşekkürler
  • Bende samsung scx-4100 var o yapabilirmi sticker ?
  • Bendede Lexmark 2300 var inkjet değil Caner senin yazıcıya baktım 69 ytl inkjet yazıyor senin ile benim yaptığım stickerlar arasında çözünürlük farkı olurmu

İNKJET BASKI:
    İnkjet baskı püskürtme yöntemi ile yazılan (yüksek çözünürlüklü yazıcılar ile) bir teknik.Özel fotoğraf kâğıtları olan ve üzerinde ışığa duyarlı (emilsiyon) yüzey olmayan bir tabakaya sahip. Kimyasal banyolardan geçmeyerek üzerine boya püskürtülerek yazılan baskı tekniği diyebiliriz. Diğer teknik ise kimyasal banyodan geçen üzerinde emilsiyon bulunan kâğıtlardır.Agrandizörle basılabilen şimdilerde ise yine dijital basılabilen ama kimyasal süreçten geçebilen teknikte ki baskılardır.Yarışmada bu kabul görmüştür.İnkjet baskının da avrupa da ve dünyada şu an moda olduğunuda belirtmek gerek çünkü inanılmaz kaliteli sonuçlar buna gerekçedir.

Alıntıdır

• bende yazıcının kartuju doldurayım kafama yattı bende bu işe girişecem...

bendeki kasa casper orjinal kasası biraz değişiklik yapsam üzerinde bu sorun teşkil etmez heralde...?

sağolun arkadaşlar güzel fikir...
  • ayrıca bendeki yazıcı da lexmark x1250 modelinden müthiş derecede fotoğraf çıkarma özelliğine sahip...:)
  • KASALARINIZIN ÜZERLERİNE NEDEN OTOMOBİL MODİFİYESİYLE İLGİLİ YAZILAR YAPIŞTIRIYOSUNUZ ANLAMIYORUM TAMAM HADİ KASANIN ŞEKLİNİ Bİ OTOMOBİL PARÇASINA BENZETİRSİNİZ ONA BİŞİ DEMEM MESALA BİR MOTORUNA YADA NOS TÜPLERİNE VEYA OTOMOBİLİN KENDİSİNE GİBİ..
    SİZ HİÇ Bİ OTOMOBİL MODİFİYECİSİN OTOMOBİLİ ÜZERİNDE PC ALAKALI YAZILAR GÖRDÜNÜZMÜ BU DA ONA BENZİYOR İŞTE

BİR İKİ KİŞİDE Kİ BU KİŞİLERİN RUHLARINDA BİRAZDA OLSA YARATICILIK VAR SÜPERMEN VEYA ÖRÜMCEK ADAM GİBİ KARAKTERLER KOYMUŞLAR VE BU HOŞ DURMUŞ

SİZLERDE BİRAZ YARATICI OLUN DİĞERLERİNİN YAPTIKLARI ŞEYİ GÖRÜP BİRKAÇ YERİNİ DEĞİŞTİREREK AL BUNUDA BEN YAPTIM DEMEYİN
  • http://www.keenas.com/decal_kits.htm

işinize yarayacak desenler olabilir
  • hepinizin çok şık olmuş

beyaz kasaya uygun bi resim bulduğumda bende denicem bakalım
  • tüm arkadasların kasası çok güzel olmus ellerinize saglık.Benim bir sorum olacaktı bizim burdaki kırtasiyede A4 boyutunda fotograf kagıdı yoktu bende evde bulunan 10-15 yazıcıdan cıkan fotogrof kagıtlarına basmayı düsündüm.fakat begendigim desenlerı cıkarırken tüm desen kagıda yetmiyo yani desenin bir kısmı cıkmıyo.acaba bu desenleri basmadan önce deseni kagıt boyutuna göre fln sıgdırma gibi bir islemi nasıl yapabilirim.şimdiden tesekkürler ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: I3lack DewiL

tüm arkadasların kasası çok güzel olmus ellerinize saglık.Benim bir sorum olacaktı bizim burdaki kırtasiyede A4 boyutunda fotograf kagıdı yoktu bende evde bulunan 10-15 yazıcıdan cıkan fotogrof kagıtlarına basmayı düsündüm.fakat begendigim desenlerı cıkarırken tüm desen kagıda yetmiyo yani desenin bir kısmı cıkmıyo.acaba bu desenleri basmadan önce deseni kagıt boyutuna göre fln sıgdırma gibi bir islemi nasıl yapabilirim.şimdiden tesekkürler ;)

en basitiyle Word'ü aç resmi ona göre boyutlandır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.