Şimdi Ara

Kendi TV-OUT kablonu kendin yap, resimli anlatım (5800 da denenmiştir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
12.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

__-------------------------------------/----Kırmızı----- (0) ----Sarı-------/--------------------------------__
    (__Telefona takılan kablo kablosu /-----------Sarı------- (0) ----Beyaz-----/Televizyona Takılan Kablo __)
    -------------------------------------/------Beyaz------ (0) ----Kırmızı----/--------------------------------

Böyle dimi??
    Yanlış anlamadım?
    Bir sorun çıkmaz değil mi?

En fazla görüntü çıkmaz Ben Tv üzerinde uygulamıştım deneme yanılma

• Telefona ve tv ye zarar vermeyelimde

Bu 4 bölümlü jackı nereden bulacağım ya kulaklıktan yada elektronikçilerde var mıdır?
  • quote:

Telefona ve tv ye zarar vermeyelimde

Bu 4 bölümlü jackı nereden bulacağım ya kulaklıktan yada elektronikçilerde var mıdır?

Eski nokia kulaklıklarda bulunabilir tabi hepsinde değil. Elektronikçilerde de bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyAngelic

quote:

Eski nokia kulaklıklarda bulunabilir tabi hepsinde değil. Elektronikçilerde de bulabilirsin.

Bayağı zaman geçmiş ama..
    Elektronikçiye ne diye isteyeceğim bu jackı?
    Adama 4 bölmeli jackı anlatana kadar canım çıkar.
    Yada yazıcıdan resmini götürmem gerek

• quote:

quote:

quote:

bozuk kulaklıktan sökebilirsin ama

• quote:

quote:

quote:

gerek yokmuş normalle yaptım tek taraftan ses geliyo ama yeterli birazdan sesi çoklamayı deniyeceğim

• Hade Güle Güle Kullan Bende İki Taraflı Ses Geliyo Ama Jack İle Oyna Biraz . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia
    Hade Güle Güle Kullan Bende İki Taraflı Ses Geliyo Ama Jack İle Oyna Biraz . . .

yok kardeşim tek taraftan geliyo sonuçta sesi tek olarak veriyoruz ses ve görüntü de arada bir gidiyo malum sabit değil
  • tv bagladıkdan sonra tam ekran nasıl yapılır
  • c5-03 te çalışmadı sade ses var.
  • ben şunun gibi bi kablo satın aldım denedim ve c5-03 te görüntü alamadım yardımcı olurmusunuz ?

http://www.uzumcuelektronik.com.tr/tayosis%5Cimages%5Cur%5Cb%5C03012008104833.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin99 -- 2 Şubat 2012; 14:31:55 >
  • HArika bir yol!
  • ne gerek var bunlara bu kadar ugrasmaya.fotograf makinalarını tv ye baglamaya yarayan kablolar var 3 tl ye aldm bn yanlız baglantıyı yaparken sarı kablo ile kırmızı kablonun yerini degistirn
  • bende wh-205 nokia kulaklık var telefona takınca seçim ekranı gelmiyor ve kulaklık seçiliyor burdaki işlemleri uygularsam tv çıkışı olarak mı görür yoksa yine kulaklık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin99

ben şunun gibi bi kablo satın aldım denedim ve c5-03 te görüntü alamadım yardımcı olurmusunuz ?

http://www.uzumcuelektronik.com.tr/tayosis%5Cimages%5Cur%5Cb%5C03012008104833.jpg

Buradaki kablolar Nokia kablolarıyla aynı konumda değil kabloları kesip yapmalısın hangi renk nereye yazıyor illa fişi kesmek zorunda değilsin ama kablonun ortasından kesip tekrar farklı konumlarda bağlamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertTUTER -- 3 Şubat 2012; 23:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak185

bende wh-205 nokia kulaklık var telefona takınca seçim ekranı gelmiyor ve kulaklık seçiliyor burdaki işlemleri uygularsam tv çıkışı olarak mı görür yoksa yine kulaklık mı?

Kulaklık görür yine. Ama o kulaklığı tv çıkışlı kablolara bağlamaktan bahsediyorsan evet tv çıkışı olarak görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertTUTER -- 3 Şubat 2012; 23:03:08 >
  • güzel olmuş malzemeler vardı bende. hemen deneyeyim
  • 3 pinli jak takarsanız video pini kısa devre olacağı için yalnız ses alabilirsiniz.
  • quote:

__-------------------------------------/----Kırmızı----- (0) ----Sarı-------/--------------------------------__
    (__Telefona takılan kablo kablosu /-----------Sarı------- (0) ----Beyaz-----/Televizyona Takılan Kablo __)
    -------------------------------------/------Beyaz------ (0) ----Kırmızı----/--------------------------------

Böyle dimi??
    Yanlış anlamadım?
    Bir sorun çıkmaz değil mi?

ben de orijinal tv out kablosu alacaktım ki, evde eski discman (nasıl yazılıyorsa artık) tvout kablosu aklıma geldi

geçen gün denediğimde yerlerini değiştirmeme rağmen görüntü alamamıştım, bugün sizin verdiğiniz şemadaki gibi denediğimde tüplü tvde görüntü aldım, gayette güzel oldu, teşekkürler. (30 TL cepte kaldı, şimdi sıra flash bellek okutmakta onu deniyorum)

• hayırlı olsun ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.