Şimdi Ara

Kendi TV-OUT kablonu kendin yap, resimli anlatım (5800 da denenmiştir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
12.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uyarı kablo uçları elinizi kesebilir

Buna çok güldüm ya
  • "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer." atasözüne uygun bir uyarı sanırım o.
  • kardeş 3,5 mm ses giriş jakını nasıl soydun bir de onu söylersen çok makbule geçer. Benim aklıma ısıtıp plastiğinden kurtulmak geliyor ama öyle değildir herhalde?
  • konuyu görünce üzüldüm arkadaş bende en az üç telefona yetecek eski ceplerin musik ve tv kabloları vardı hepsini bir gün çöp e yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

uyarı kablo uçları elinizi kesebilir

Buna çok güldüm ya

Parçalayıp birleştirme gibi huylarım var ve bu kablo tellerinin batması olayı çok başıma geldi hani kesse okadar acımaz ama batınca günlerce acısı oluyor.

quote:

kardeş 3,5 mm ses giriş jakını nasıl soydun bir de onu söylersen çok makbule geçer. Benim aklıma ısıtıp plastiğinden kurtulmak geliyor ama öyle değildir herhalde?

Kerpetenle :D

• Yarın 4 bölmeli bir jak buldummu benimde TV-Out kablom hazır..
  • ise yarar teşekkürler
  • tebrk ederm :)
  • Hatta benim gibi laptoptan bağlanan varsa soğutucu yapmak istiyorsa evde varsa eski bir bulaşıklık (şu plastik olanlardan) altını çıkarıp ters çevirsin süper pratik

Konuyla alakasız ama hatta fan bile taktım. Gerçi resimdeki plastik bendekinden farklı
    Maksat eldeki malzemeleri kullanalım
    http://img183.imageshack.us/img183/979/adszsp.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertTUTER -- 29 Ekim 2010; 0:26:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyAngelic

Hatta benim gibi laptoptan bağlanan varsa soğutucu yapmak istiyorsa evde varsa eski bir bulaşıklık (şu plastik olanlardan) altını çıkarıp ters çevirsin süper pratik

Konuyla alakasız ama hatta fan bile taktım. Gerçi resimdeki plastik bendekinden farklı
    Maksat eldeki malzemeleri kullanalım
    http://img183.imageshack.us/img183/979/adszsp.jpg

(bkz. Zihni Sinir Projeleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 29 Ekim 2010; 0:33:08 >

• Aynen zihni sinir. Daha çok var da telefonla ilgili olanları zamanla paylaşırım. Bir de tv-out yapacaksanız mümkünse fişi benim gibi kesmeyin kabloları varsa kabloları deneme yanılma yaparak deneyin ekranda en azından bantlarsınız olur biter fiş kısmı sağlam kalır ben göstermek maksadı ile soydum.
  • allah razı olsun senden arkadaşım arayıpta bulamadıgım bir konu açmışsın çünki ben bu kabloyu çok telefoncuya sordum hiçbirinin böyle bir kablo oldugundan ve bu telefonların bu özelligi oldugundan bile haberi :)
    internetten almaya kalksan k.kartım yok :(
    ben bu elektronik işlerinden iyi anlarım ve resimlerin çok açıklayıcı oldu hatta görünce şaşırdım çünki kablonun ortasında devre kalıbı var sanıyordum :)
    neyse emegine yüregine saglık teşekkürler
  • Hahaha laptop sogutucusu he :)))
  • Arkadaşlar TV-OUT kablosu yerine Scart ile deneyen oldu mu? Bir akrabam verdi tavsiyeyi ve ben öyle yapacağım. Çünkü o her televizyonda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Arkadaşlar TV-OUT kablosu yerine Scart ile deneyen oldu mu? Bir akrabam verdi tavsiyeyi ve ben öyle yapacağım. Çünkü o her televizyonda var

Dediğin üçlü scartsa olur

Kendi TV-OUT kablonu kendin yap, resimli anlatım (5800 da denenmiştir)

• Scart girişi eski televizyonlarda olmaz. Scratla, bu tarz girişin arasında görüntü ve ses aktarma kalitesinde fark vardır. Bu da hem teknolojisiyle hem de içerisindeki kablo kalitesiyle sağlanır. Sen yarısını başka kablo yarısını bambaşka bir kablo kullandığında normal scart kalitesi alamazsın söyleyeyim. Ama şık bir şey olur. Yaparsan da SS isterük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Dediğin üçlü scartsa olur

Kendi TV-OUT kablonu kendin yap, resimli anlatım (5800 da denenmiştir)

Evet bundan bahsediyorum zaten. Elimde aynısından var bir tane Birde elektronikçiden 4lü 3.5luk jak aldımmı tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Scart girişi eski televizyonlarda olmaz. Scratla, bu tarz girişin arasında görüntü ve ses aktarma kalitesinde fark vardır. Bu da hem teknolojisiyle hem de içerisindeki kablo kalitesiyle sağlanır. Sen yarısını başka kablo yarısını bambaşka bir kablo kullandığında normal scart kalitesi alamazsın söyleyeyim. Ama şık bir şey olur. Yaparsan da SS isterük.

Zaten öbür türlü 2 ucundada ince demirler olanından yaparsa olmaz bi ucunda jaklar bi ucundada scart başı olan kablo satılıyor onları diyor Aang67
  • Çoğu kişinin işine yarayacağına eminim. Zaten sistem 2 ses (sağ - sol) ve 1 görüntü olarak çalışıyor kırmızı ile beyaz ses, sarı ise görüntü . Normal kulaklıklarda ise sadece ses var bu sebeple 4 pinli fiş oluyor. Hatta dikkat ederseniz 5800 orjinal kumandasında bile 4 pin var malum kumandayı kontrol tuşu için data girişi sağlıyor.
  • Koskoca mecidiyeköyde bi 4 bölmeli Jak bulamadım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.