Merhaba arkadaşlar, eskiden sporla oldukça fazla ilgilenirdim, bir süreliğine fitnessada gitmiştim. Şuanda evde 1 aydır falan şu şekilde bi program uyguluyorum; Stretching > Zıplama > şınav > mekik > El açma-kapama(aletin adını unuttum)> dumbellar ile biceps ve triceps > Tekrardan şınav ve mekik > Stretching. Bitirdikten sonrada 100 gr protein tozunu 250 ml süt ile içiyorum. Bunu 1 er gün aralıklarla uyguluyorum (örn. Pazartesi çalışma, salı dinlenme, çarşamba çalışma). Aynı hareketleri herseferinde sayısını biraz arttırarak yapıyorum. Acaba bu şekilde çalışmamın herhangi bir zararı olur mu veya daha yararlı nasl yapabilirim. + larıyla - leriyle değerlendirebilirseniz memnun kalırım.
Şınavın bırsuru varyasyonu var.Tek sınav cesıdıne odaklanma.her hafta farklı versıyonlarını ekle programa.barfıks cekerken de bır hafta dar tutus yap dıger hafta omuz gensılıgınde yap.Ellerın sana baksın bı el duz bı el ders cek vs....Kısacası programı sureklı guncelle her hafta farklı bır bolgeyı vursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme