Şimdi Ara

Kendi Yaptığım M4A1-S Skini

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skinle uğraşmaya yeni başladım. Atölyemde bir kaç skin daha var ama en beğendiğim bu. Size zahmet yorumunuzu steamden de belirtir misiniz ?
    Link :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=337794726

• bunun gibi onlarca skin gördüm dostum, daha yaratıcı fikirler bulmalısın. Yine de emeğe saygı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık bence gayet guzel olmuş destek olabiliriz forumdan bu şekilde skin yapan arkadaslarimiz için herkes oylasin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

bunun gibi onlarca skin gördüm dostum, daha yaratıcı fikirler bulmalısın. Yine de emeğe saygı.

quote:

Orijinalden alıntı: Justsaymyname

Emeğine sağlık bence gayet guzel olmuş destek olabiliriz forumdan bu şekilde skin yapan arkadaslarimiz için herkes oylasin lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

bunun gibi onlarca skin gördüm dostum, daha yaratıcı fikirler bulmalısın. Yine de emeğe saygı.

haklısınız hocam farkındayım ama şuan öğrenme aşamasındayım gelişeceğim yakında inanıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Justsaymyname

Emeğine sağlık bence gayet guzel olmuş destek olabiliriz forumdan bu şekilde skin yapan arkadaslarimiz için herkes oylasin lütfen

teşekkürler hocam yorum için. aynen destek oluruz

• açıkçası amatör tek jpg ile rast gele kaplanmış dandik bir şey bekliyordum güzelmiş.

ben siyah ağırlıklı kahverengi krem karışımı bir skin yapmanızı öneririm böyle tarz duran bir şey adı Royal falan olabilir.

öte yandan renk seçimleri yaparken kullanılmamışları seçin. m4a1s için mor olabilir koyu yeşil olabilir beyaz olabilir.

• bence fena değil, renk seçimi güzel sadece birazcık piksel sorunu var gibi geldi.. daha net olan tasarımlar güzel olur
  • Royali yaparım hocam iyi fikir. Steamden yorum bırakırsanız süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millet biraz çizgili seviyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.