Şimdi Ara

Kendi Yazdığım Bir Şiir!Yorum Pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben şiir yazan bir insanım fakat son günlerde güvenimi kaybetmiş gibiyim yorumlarınıza ihityacım war .Bu birkaç gün önce yazdığım bir şiir...

Beklediğim aldığım zamandan aldığım yetkiye dayanarak,
    Kendimi bitmiş,tükenmiş ilan ediyorum!
    Kalemimi mürekkebe basarak,
    Ölüm fermanımı yazıyorum.

Şimdilik susuyorum!Zamanında çok konuştum.
    Kırılan birşeyler vardı sol yanımda unuttuğum.
    Hani sesler gelir ya ruhundan boğum boğum,
    İşte sen o sesler içinde boğuldun!

Şimdi kalbim sevmeye teşebbüs suçundan müebbet.
    Kalmadı sevgiye dair ne sebep,ne niyet,
    Ey gönlüm!Kendini sevgiye mühürlet.
    Gitti artık o,bunu kabul et!!!

Yorumlarınız bnm için gerçekten çok önemli arkadaşlar.Şimdiden çok tşk ederim.

Emeğe Saygı!!!!!!

• Fena değiL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

Fena değiL
    gusel olmuş bnce
  • tam super olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurgencer

tam super olmus
    Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellcat876

Güzel olmuş

Alıntıları Göster
    cümlerin basit ezbere binlerce kez aynı şeyler anlatılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargaşa

cümlerin basit ezbere binlerce kez aynı şeyler anlatılmıştır.

Alıntıları Göster
    Şu basit kafiye işlerini bırakmak lazım.
    Ayrıca her şey sevgi-aşk üzerine değil.Ya aşk acısı anlatılır ya da aşktan mutluluk.
    Başka şeylere yönelsen????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Ayrıca her şey sevgi-aşk üzerine değil.Ya aşk acısı anlatılır ya da aşktan mutluluk.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

insanların duygularını anlatabilme yoludur şiir
    ne hissediyosa içinde ne varsa onu yazar.
    isteyen vatan millet şiiri isteyen de asktan bahseder..
    bir elmadan bile bahseden cok büyük yazarımız var unutmayalım

güzel omus arkadasım

• quote:

Orijinalden alıntı: Saralondé

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

insanların duygularını anlatabilme yoludur şiir
    ne hissediyosa içinde ne varsa onu yazar.
    isteyen vatan millet şiiri isteyen de asktan bahseder..
    bir elmadan bile bahseden cok büyük yazarımız var unutmayalım

güzel omus arkadasım

Alıntıları Göster
    Bana kısa geldi.Uzatsan tam süper olacak
    Şaka şaka ne çok kötü,ne de çok güzel...
    İdare eder.
    Kusura bakma dost acı söyler canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkei_Lee

Bana kısa geldi.Uzatsan tam süper olacak
    Şaka şaka ne çok kötü,ne de çok güzel...
    İdare eder.
    Kusura bakma dost acı söyler canım.

Alıntıları Göster
    Bence güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Bence güzel

Alıntıları Göster
    İyi bi müzikle mor ve ötesi bunu hit yapar bence.(Çokmu abarttım be)
  • quote:

İyi bi müzikle mor ve ötesi bunu hit yapar bence.(Çokmu abarttım be)

Alıntıları Göster
    bence de kafiye işinden vazgeçmek gerekiyor...tekerlemeye çeviriyor şiiri...sakın yanlış anlama ama dost acı söyler...

• quote:

Orijinalden alıntı: maximuzzy

bence de kafiye işinden vazgeçmek gerekiyor...tekerlemeye çeviriyor şiiri...sakın yanlış anlama ama dost acı söyler...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maximuzzy

Ya abi daha ne söyliyecen yaw.Zaten arkadaşın özgüveni eksi megabayt sen kalkmışsın dost acı söyler diyosun.Yarım saattir morali düzelsin diye uğraşıyoruz burda.Allah allah.Bizde biliyoruz kötü olduğunu ama senin gibi çaktırmıyoruz ama.Lütfen!Kırıcı değil yapıcı olalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 6 Mart 2007; 11:58:32 >

• quote:

quote:

Ya abi daha ne söyliyecen yaw.Zaten arkadaşın özgüveni eksi megabayt sen kalkmışsın dost acı söyler diyosun.Yarım saattir morali düzelsin diye uğraşıyoruz burda.Allah allah.Bizde biliyoruz kötü olduğunu ama senin gibi çaktırmıyoruz ama.Lütfen!Kırıcı değil yapıcı olalım!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Berkei_Lee

quote:

arkadaşım haklısın özgüven vermeye çalışıyorsun ama ileride kalkıp ben 3-5 veya 10 yıllık şairim deyip de karşılarına böyle şiirlerle çıkarsa milletin ona vereceği tepkinin ardından arkadaşın maruz kalacağı durumu düşünebiliyor musun?
    işte bu yüzden ben de şimdiden yapıcı olmaya çalışıyorum...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

muhaha
    böylemi yapıcı oluyorsun.resmen şirinin kötü olduğunu söyledin

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

quote:

muhaha
    böylemi yapıcı oluyorsun.resmen şirinin kötü olduğunu söyledin

Alıntıları Göster
    Çok güzel eleştiriler yapılmış. Ben şunu söylemek istiyorum; daha iyisini başarmak için olumsuz eleştirileri daima değerlendir. Şiir yazmak yetenek işidir. Gençliğinde aşık olup da ŞAİR olmayan yok gibidir. Aşk, adamı duyguları en zarif yol olan şiir ile ifade etmeye zorlar. Okuması, dinlemesi çok keyifli olan şiiri yazması maalesef çok zordur. Güzel bir şiir müziğini içinde taşır, iyi okuyan birinden dinlendiğinde çok güzel bir müzik dinlemiş gibi olunur.
    Şunu söyleyip sonra da bir hikaye anlatmak istiyorum; hiçbir (biten) aşk kişiyi bitirip tüketmemeli. Senin bitip tükenecek kadar sevdiğin de seni böyle sevseydi buna değerdi amaaaaaaaa o zaman da zaten aşk bitmeyeceği için senin tükenmen gerekmezdi. Yani bu senin aşkın (sakın yanlış anlama hepimiz için saygıdeğerdir) senin bitip tükenmene değmez.

Gelelim hikayeye

Çırakomi ile Ustaşumi

Çırakomi ustası Ustaşumiden bağımsız ressam olarak çalışmak için izin ister. Ustaşumi der ki " Evlat yaptığın resimleri şehrin meydanında bir hafta sergile ve bir masanın üstüne kağıt kalem koy, seyredenler eleştirilerini yazsınlar ". Çırakomi ustasının dediği gibi resimlerini meydanda sergiler ve seyredenler bol miktarda eleştiri yazarlar. Bir hafta sonra eleştiriler öyle çok olmuştur ki okumakla bitecek gibi değildir. Her yazan bir hata bulmuştur. Morali bozulan Çırakomi eleştiri yazılarını alıp doğru Ustaşumi'ye gider. " Ustam ben bu mesleği yapamayacağım " der. Ustaşumi eleştirileri okur ve " Çırak şimdi aynı resimleri aynı yerde yine sergile. Bu kez masaya fırça, palet ve boya koy. Bir tane kartona - resimlerde beğenmediğiniz yerleri düzeltin - diye yaz ve kartonu as " der.
    Çırakomi ustasının dediğini aynen yapar. Bir hafta geçer ama bu kez hiçbir tepki almamış ve kimse resimlere ellememiştir. Doğru ustasına gider ve durumu anlatır. Ustaşumi Onu dinler ve " Bak evlat, birinin yaptığını eleştirmek, kötülemek - buradaki eleştirilerde böyle bişey yok haaaaaaaa - çok kolaydır. Ama insanlara hadi daha iyisini yapın dediğinizde aynı tepkileri alamazsın " der.

Bağlayalım daha fazla uzatmadan; asla bitip, tükenme gibi şark tipi pasifist duygulara esir olma! Sinan; Mimar Sinan olmadan önce mutlaka amelelik yapmıştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: vegoo

Çok güzel eleştiriler yapılmış. Ben şunu söylemek istiyorum; daha iyisini başarmak için olumsuz eleştirileri daima değerlendir. Şiir yazmak yetenek işidir. Gençliğinde aşık olup da ŞAİR olmayan yok gibidir. Aşk, adamı duyguları en zarif yol olan şiir ile ifade etmeye zorlar. Okuması, dinlemesi çok keyifli olan şiiri yazması maalesef çok zordur. Güzel bir şiir müziğini içinde taşır, iyi okuyan birinden dinlendiğinde çok güzel bir müzik dinlemiş gibi olunur.
    Şunu söyleyip sonra da bir hikaye anlatmak istiyorum; hiçbir (biten) aşk kişiyi bitirip tüketmemeli. Senin bitip tükenecek kadar sevdiğin de seni böyle sevseydi buna değerdi amaaaaaaaa o zaman da zaten aşk bitmeyeceği için senin tükenmen gerekmezdi. Yani bu senin aşkın (sakın yanlış anlama hepimiz için saygıdeğerdir) senin bitip tükenmene değmez.

Gelelim hikayeye

Çırakomi ile Ustaşumi

Çırakomi ustası Ustaşumiden bağımsız ressam olarak çalışmak için izin ister. Ustaşumi der ki " Evlat yaptığın resimleri şehrin meydanında bir hafta sergile ve bir masanın üstüne kağıt kalem koy, seyredenler eleştirilerini yazsınlar ". Çırakomi ustasının dediği gibi resimlerini meydanda sergiler ve seyredenler bol miktarda eleştiri yazarlar. Bir hafta sonra eleştiriler öyle çok olmuştur ki okumakla bitecek gibi değildir. Her yazan bir hata bulmuştur. Morali bozulan Çırakomi eleştiri yazılarını alıp doğru Ustaşumi'ye gider. " Ustam ben bu mesleği yapamayacağım " der. Ustaşumi eleştirileri okur ve " Çırak şimdi aynı resimleri aynı yerde yine sergile. Bu kez masaya fırça, palet ve boya koy. Bir tane kartona - resimlerde beğenmediğiniz yerleri düzeltin - diye yaz ve kartonu as " der.
    Çırakomi ustasının dediğini aynen yapar. Bir hafta geçer ama bu kez hiçbir tepki almamış ve kimse resimlere ellememiştir. Doğru ustasına gider ve durumu anlatır. Ustaşumi Onu dinler ve " Bak evlat, birinin yaptığını eleştirmek, kötülemek - buradaki eleştirilerde böyle bişey yok haaaaaaaa - çok kolaydır. Ama insanlara hadi daha iyisini yapın dediğinizde aynı tepkileri alamazsın " der.

Bağlayalım daha fazla uzatmadan; asla bitip, tükenme gibi şark tipi pasifist duygulara esir olma! Sinan; Mimar Sinan olmadan önce mutlaka amelelik yapmıştır...

Alıntıları Göster
    Müzisyen bir abimizin sevdiğim bir lafı vardır''MARİFET İLTİFATA TABİDİR''....

• idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

idare eder
    güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi

güzel

Alıntıları Göster
    Güzel sayılır ama kafiyeli şiirler pek sevilmiyor artık mani gibi olmuş ama güzel kelimeler bulmuşsun o konuda hakkını yememek lazım.. Mani gibi değil de konuşur gibi yazsan daha hoş olur bence..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.