Şimdi Ara

Kendi yazdığım uygulamayı sistem virüs algılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kendim bir python uygulaması yazdım pyinstaller aracılığuyla dosyayı exe haline çecirdiğimde windows defender exe dosyasında trojan algıkayıp dısyayı siliyordu ben kaspersky yükledim ve tekrar dosyayı exe haline getirdim bu sefer kaspersky ile dosyayı taradım tehdit bulunmadı dedi dosyayı gmaile veya google drive a yüklemeye çalıştığımda yine virüs bulundu diyor ben bu dosyada virüs olmadığını biliyorum sisteme tan taramada yaptım yine tehdit bulunmadı dedi ben bu dısyayı nasıl paylaşıcam virüs olmadığına google driveı nasıl inandırıcam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sorunu araştıra araştıra çözdüm eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa muhtemelen onlarınkide çözüme kavuşacaktır

Sistem yazdığım uygulamaları virüs olarak algılayınca detaylı bir araştırmaya koyuldum ve pyinstallerdan vazgeçip başka kütüphaneler aradım auto-py-to-exe isminde bir kütüphane keşfettim ve kurdum bu kütüphanede içinde pyinstaller kütüphanesini barındırıyor ve onun üzerinden çalışıyordu ancak denemek istedim ve deneyince bana bir uyarı verdi pyinstaller Pythonun bu sürümünü desteklememektedir bir önceki sürümü kurun yazıyordu ben python 3.8.5 32 bit kullanıyordum eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa python 3.7.9 64 bit kursunlar sorun çözülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail KAYGISIZ -- 27 Eylül 2020; 19:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.