Şimdi Ara

Kendı yolumda gıderken bile rahat yok ya !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rambetiko

bir keresinde ankaraya gidiyorum. subaruları az çok bilirsiniz baya dikkat çeker. neyse aracın biri durmadan beni taciz ediyor. ben de hem yeni şoförüm hem de uğraşmak istemiyorum böyleleriyle. hep arkama geldiğinde hep yol verdim. en sonunda yanıma geldi camı açtırdı ve bana şunları dedi: o kadar taciz ettim hiç yarışa girmedin :))) zihniyet bu millette. bi tane de scirocco sahibi o da aynı şekilde yanıma kadar geliyor geri duruyor vs bulaşmadım. en sonunda bi tane benzinlikte yanıma gelip resim çekebilir miyim dedi :D sanki premium araç anasını satayım. ankaraya geldiğimde de manyağın biri önüme kırdı adamın biri bağrıyor bas arabanın hakkını ver. ulan diyorum nasıl bir zihniyet var bunlarda!

• Böyle insan çok hangi birisiyle s*dik yarışına gireceksiniz ki? Biriyle yapanız diğeri çıkar karşınıza. Böylelerin sonlarını haberlerde görüyoruz bol bol.
  • quote:

bir keresinde ankaraya gidiyorum. subaruları az çok bilirsiniz baya dikkat çeker. neyse aracın biri durmadan beni taciz ediyor. ben de hem yeni şoförüm hem de uğraşmak istemiyorum böyleleriyle. hep arkama geldiğinde hep yol verdim. en sonunda yanıma geldi camı açtırdı ve bana şunları dedi: o kadar taciz ettim hiç yarışa girmedin :))) zihniyet bu millette. bi tane de scirocco sahibi o da aynı şekilde yanıma kadar geliyor geri duruyor vs bulaşmadım. en sonunda bi tane benzinlikte yanıma gelip resim çekebilir miyim dedi :D sanki premium araç anasını satayım. ankaraya geldiğimde de manyağın biri önüme kırdı adamın biri bağrıyor bas arabanın hakkını ver. ulan diyorum nasıl bir zihniyet var bunlarda!

İşte olayın genel özeti, forumdaşımızın yaşadığı olaylar nasıl insanlarla yaşadığımızı bir kez daha hatırlatıyor.
    Hele o sondaki insan müsveddesi olayı özetliyor.

• selektör yakınca şeridi boşaltmayanları gece uzunlarla kör etmek güzel oluyor.
    hatırlıyorum bornova buca yolunca aracı çekmiyor rampada geçmiş en sol şeritte hızı düşmüş 70e 80e.
    sağa da geçmiyor, yaktım uzunu kör ettim.
    düzlüğe çıkınca basmış gelmiş yanıma arkama geçti uzunları yaktı :D
    geçtim orta şeride yol verdim. öğrenmiştir belki uzunları yakınca ne yapılacağını :D
    tacizci herif :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endheros

2010 megane coupe aracım

Bende megane3 coupe kullanıyorum. Araç stock değilse ufak oynamalara dahi deli gibi bakıyorlar. Aracın görüntüsü gaza dokunduğunda kaybolacak gibi ama maalesef öyle değil. Aracın içinde birde genç görürlerse hemen abart egzozlar yanına yaklasıp bağırtıyorlar. Keyfim olursa egzoz seslerini sadece kendi duyacakları sekilde basar kaçarım. Ara sıra sehirler arası 80 e traplayıp gidiyorum, Allah Allah nasıl 80 le gider diye öküz gibi arac içine bakıyorlar. Düşünceleri genç kullanıyorsa sporsa basacak gibilerinden. Herkesin içi kaynıyor.
    Bende hep yavas giden bir insan değilimdir ama insanları taciz etmiyorum en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jdoruk kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya Bende aracın goruntusune aldanıp hemen yanımızda sureklı bı egzoz sesı benımde yasım 24 gelıyor yanıma aracın ıcını zorla gormeye calısıyor fılmlerden goremıyorda sonra kendı kendıne hadı yarısalım dıye sorup yıne kendı kendıne cevap verıyor tamam diye baslıyor tacız etmeye bende oyle yavas gıden bı tıp degılım araba surus sıtılımde serttır ama tek basıma olunca yanımda nısanlım varken sakin suruyorum hıcte tekken denk gelmıyokı 1,5 dci motorla alıcam aklını :)
  • Benzinlidr o kesın rampada debeleniyodur :):)
  • quote:

Arac ney hocam merak ettim dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Endheros

quote:

Arac ney hocam merak ettim dogrusu

imzada yazıyor Subaru Impreza 2.0 Gt Turbo. yaklaşık 300 hp değerinde. hani yarışa girsem alırlar payını da acemi şoförüm hala, güvenemiyorum kendime. hoş güvensemde böyle şeylere bulaşmam. aracı sevdiğim için aldım :)

• Hocam altindada canavar varmis yani seninde heee tam plaka okutturulcak arac yani kafa tutana okut plakayi

Saka bi yana boswer en iyisi sewdigin begendigin icin almisin iyi gunlerde kazasiz belasiz sur ins bi kac dingilin gazina gelip kendini aileni sewdiklerini uzmeye hakkin yok en iyisini yapiyorsun hocam cogu insan senin altinda olan makinayi surse acemi falan dinlemez yapistirir ( ama nereye yapistiri orasi allah kerim)

• Malesef ülkemizde mevcut böyle saçma insanlar ve hiç bitmeyecekler galiba..
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    kazaların büyük bölümü inatlaşmalar yüzünden oluyordur sanırım bunlara ders vermek için bir şey yapmaya değmez
  • dırek vıdeo cekıp bı haber kanalına vermenızı tavsıye ederım bu ara rövanşta bu olay :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.