Arkadaş noluyor bizim insanlarımıza ya dun aksam Bayrampasadan Bakırkoye gıdene kadar yaklasık olarak 10 15 dakıkalık bir mesafe 4 tane arac gelıp etrafımda sacma sapan hareketler yaptı ya yok onume gecıyor frene basıo yanıma gelıyor arkama gecıyor akıllarınca oynuyorlar sonrada gıdıp kendı aptal ortamlarında ben trafıkte bırını boyle tokatladım arkamda kaldı falan artıstlık yapıcaklar. Allahım ne gunlere kaldık ya harbiden insanlar çıldırmış olmalı bu kadar hayatları ucuzmu bu insanların ya!!
Aracınız ne? Lüks veya spor bir şey mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
djoz
kullanıcısına yanıt
2010 megane coupe aracım
EndherosE
kullanıcısına yanıt
Hocam iyice kafayı yemişler sizin ki 1.5dci değil mi 1.5dci tokatlasa ne olur tokatlamasa ne olur hem akıl yoksunular hemde cahil. Bu arada normal burası Türkiye
Yaa sorma arabadan gram anlamayan adamlar işte biraz arabayı şekilli görünce hemen saçma sapan işler yapıyorlar.Adam bilmiyorki araçta ne motor var nası gıdıyo vs sırf biraz görüntü görunce hemen yapısmaya calısıyor. Zaten bu tipler cevreyoluna sırf boyle gerekısz saçma işler yapmak için çıkıyor. Paraları cok ama Akılları yok malesef..
quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
Hocam iyice kafayı yemişler sizin ki 1.5dci değil mi 1.5dci tokatlasa ne olur tokatlamasa ne olur hem akıl yoksunular hemde cahil. Bu arada normal burası Türkiye
ya geçen izmire gidiyorum arkada hanım ile çocuk var eleman altında jetta ile resmen gel yarışalım diyor bi hızlanıyo bi yavaşlıyo hafif gaz verdim oda yarıştığımı sandı uçtu giti hayır araçta tek olsam neysede bebek var lan olmasa zaten plakayı okutacağım neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım gaz ver uçsunlar ben öyle yapıyorum.
cagan82C
kullanıcısına yanıt
zaten bende oyle yaptım 3 tanesını oyle attım basımdan yanıma geldıgı an hafıf gaz verdım yarışıyorum zannedıp salaklar ucup gıttı ama 1 tanesı cok sınır ettı benı yanımdada nısanlım var kızda korktu noluyor neden bunlar bole yapıyor dıe. En son bı tanesıne okuttum plakayı sofor koltuguna oturan kendını bi b.k sanıyor cıdden bana bırsey olmaz ben cok iyi surucuyum dıye takılıyolar sonra haberlerde olum haberını gorunce yınede içimiz acıyo yanı ya.
zaten bende oyle yaptım 3 tanesını oyle attım basımdan yanıma geldıgı an hafıf gaz verdım yarışıyorum zannedıp salaklar ucup gıttı ama 1 tanesı cok sınır ettı benı yanımdada nısanlım var kızda korktu noluyor neden bunlar bole yapıyor dıe. En son bı tanesıne okuttum plakayı sofor koltuguna oturan kendını bi b.k sanıyor cıdden bana bırsey olmaz ben cok iyi surucuyum dıye takılıyolar sonra haberlerde olum haberını gorunce yınede içimiz acıyo yanı ya.
Sırf bu yüzden Clio RS istiyorum ya. Böyle manyaklara bi ders vermek için.
goodorevil
kullanıcısına yanıt
Deliyle Deli olmaya hiç gerek yok hocam hayalinde RS almak gıbı bırsey varsa inş. Nasip olur alırsın ama böyleleriyle ugraşmamak lazım hayat sanıldıgı kadar uzun değil ya böyle şapşallar yuzunden allah korusun tabiki ama kaza yapmaya hiç gerek yok..
quote:
Orijinalden alıntı: Endheros
Deliyle Deli olmaya hiç gerek yok hocam hayalinde RS almak gıbı bırsey varsa inş. Nasip olur alırsın ama böyleleriyle ugraşmamak lazım hayat sanıldıgı kadar uzun değil ya böyle şapşallar yuzunden allah korusun tabiki ama kaza yapmaya hiç gerek yok..
Amacım hocam selektör manyaklarıyla falan uğraşmak. Şu anki aracım 75 Bg ve mesela otobanda 110 ile giden bir otobüsü sollamak için en sol şeride geçiyorum. Daha otobüsün yarısındayken arkama bir BMW yapışıp selektör atıyor. Solumda bariyer sağımda otobüs. Nereye kaçacağım? Gaza yüklensem bile araç ha deyince hızlanamıyor ki. En azından selektör manyaklarına had bildirmek için diyelim, yoksa altımda Clio RS olsa sakin kullanacak adamım. Arada sırada ancak zevk için kalkış yaparım o kadar. Şu anki Polo'mda da onu yapıyorum. Arada sırada devir çevirtip kalkış yapıyorum. Mesela hız sınırı 70 ise, dipgazla en kısa sürede 70'e ulaşıp vitesi 4'e atıyorum mesela.
quote:
Coupe veya spor araçlarla yollarda gezince illa ki birileri taciz edecek. Yontulmamış insan çok yollarda.
goodorevil
kullanıcısına yanıt
Hocam onlara verilicek en guzel cevap suratını korumak bence hatta o anki süratınden daha yavaslarsan o zaman o tarz ınsanlara en guzel cevabı verebılırsın. Benımde aracım 1.5 dizel 160 beygır cıvarında chipli araç allah ıcın kalkıslarda veya ara hızlanmalarda iyi ama boyle gormemıs ınsanlıktan gram nasıbını almamıs ınsanlar için ne kendımın nede yanımdakı ınsanın hayatını rıske atamam.. Bu arada inş bir RS Sahıbı olabılırsın Ciddi güzel bi araç
mumenu
kullanıcısına yanıt
Hayır birşeyler yapsam ınsanları gaza getırsem eyv dıcem orta serıtten 80 90 civarında gııdıyorum yani benımle zorun ne bas gıt arkadasım kıme sekıl yapmaya calısıyorsan kıme artıstlık pesındeyse gıt ona yap bana sana veya bir arkadasımıza artıstlık yapsan nolucak ılerde saga çektırıp bukemedıgım elı operım arkadas diyip adamın elınımı opces yanı bunun ıcınmı yapıyorlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
quote:
Amacım hocam selektör manyaklarıyla falan uğraşmak. Şu anki aracım 75 Bg ve mesela otobanda 110 ile giden bir otobüsü sollamak için en sol şeride geçiyorum. Daha otobüsün yarısındayken arkama bir BMW yapışıp selektör atıyor. Solumda bariyer sağımda otobüs. Nereye kaçacağım? Gaza yüklensem bile araç ha deyince hızlanamıyor ki. En azından selektör manyaklarına had bildirmek için diyelim, yoksa altımda Clio RS olsa sakin kullanacak adamım. Arada sırada ancak zevk için kalkış yaparım o kadar. Şu anki Polo'mda da onu yapıyorum. Arada sırada devir çevirtip kalkış yapıyorum. Mesela hız sınırı 70 ise, dipgazla en kısa sürede 70'e ulaşıp vitesi 4'e atıyorum mesela.
bi benzeri benim başıma otobanda geldi. sol şerite sollama için çıktım. bi tane range rover çılgınlar gibi selektörle dibime yanaştı. korna selektör yapıyor. asıldım frenlere. arkada kıyamet koptu. fren sesleri falan. adama ayarı verdik. kaçtı sağ şeride sonra tekrar önüme kırdı. fren yapıyor. aklınca beni korkutacak. ilk gördüğüm polis ekibine yanaşıp araçtan şikayetçi oldum.
İşte cıdden yapılması gereken bu yani insan hayatını hiçe sayıyorlar ya gerçekten gıdıcegın yere 3 5 dakka geç gıt ama canlı gıt ya evine cenazen gıtmesın arkadas ıclerınde ölüm korkusumu yok veya özguven patlamasımı yasıyorlar anlamıs degılım gerçekten.
quote:
Hayır birşeyler yapsam ınsanları gaza getırsem eyv dıcem orta serıtten 80 90 civarında gııdıyorum yani benımle zorun ne bas gıt arkadasım kıme sekıl yapmaya calısıyorsan kıme artıstlık pesındeyse gıt ona yap bana sana veya bir arkadasımıza artıstlık yapsan nolucak ılerde saga çektırıp bukemedıgım elı operım arkadas diyip adamın elınımı opces yanı bunun ıcınmı yapıyorlar :)
Memleketimizin özü bu, kızmaya gerek yok. Mal bu, malzeme bu...
quote:
Bu durumda en iyi yöntem teybin sesini sonuna kadar açıp,dikiz aynasının altındaki mandalı indirin ve keyifle yolunuza devam edin
Bazıları var özellikle Audi sahipleri saygı duyduğum tipler.Adamın altında 3000 motoru quattro audi bilmem ne var,sol şeritte sollama yapıyorum.Araç 1.2 motor olduğundan nazlana nazlana hızlanıyor.Adam arkamda ne selektör ne korna sakince,edeplice bekliyor.İlk bulduğum boşlukta yol veriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
quote:
Bu durumda en iyi yöntem teybin sesini sonuna kadar açıp,dikiz aynasının altındaki mandalı indirin ve keyifle yolunuza devam edin
Bazıları var özellikle Audi sahipleri saygı duyduğum tipler.Adamın altında 3000 motoru quattro audi bilmem ne var,sol şeritte sollama yapıyorum.Araç 1.2 motor olduğundan nazlana nazlana hızlanıyor.Adam arkamda ne selektör ne korna sakince,edeplice bekliyor.İlk bulduğum boşlukta yol veriyorum.
Alıntıları Göster
Bu taciz edenler benide taciz etse keşke .
quote:
Orijinalden alıntı: HarryBlade
Bu taciz edenler benide taciz etse keşke .
Alıntıları Göster
bir keresinde ankaraya gidiyorum. subaruları az çok bilirsiniz baya dikkat çeker. neyse aracın biri durmadan beni taciz ediyor. ben de hem yeni şoförüm hem de uğraşmak istemiyorum böyleleriyle. hep arkama geldiğinde hep yol verdim. en sonunda yanıma geldi camı açtırdı ve bana şunları dedi: o kadar taciz ettim hiç yarışa girmedin :))) zihniyet bu millette. bi tane de scirocco sahibi o da aynı şekilde yanıma kadar geliyor geri duruyor vs bulaşmadım. en sonunda bi tane benzinlikte yanıma gelip resim çekebilir miyim dedi :D sanki premium araç anasını satayım. ankaraya geldiğimde de manyağın biri önüme kırdı adamın biri bağrıyor bas arabanın hakkını ver. ulan diyorum nasıl bir zihniyet var bunlarda!
quote:
Orijinalden alıntı: cagan82
ya geçen izmire gidiyorum arkada hanım ile çocuk var eleman altında jetta ile resmen gel yarışalım diyor bi hızlanıyo bi yavaşlıyo hafif gaz verdim oda yarıştığımı sandı uçtu giti hayır araçta tek olsam neysede bebek var lan olmasa zaten plakayı okutacağım neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım gaz ver uçsunlar ben öyle yapıyorum.