Şimdi Ara

kendiliginden kapaniyor iphoneum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 8GB 1.1.4 iphone kullanicisiyim, 10 gun once iphone'a tam 8GB sarki ve video yukledim.
    iphone yuklemenin ertesi gununden itibaren kendiliginden Slide to power off ekrana geliyor.
    Ve ustteki power tusuna basib ekrani siyahlatmak istediyimizde bazen 4-5 kez basmam gerekiyor.
    Ayrica kullanmadigim zaman kendiliginden kapaniyor ve elma isareti ekranda gidip geliyor. Sarj bitene kadar bu durum devam ediyor. Ama sarja takili iken bunlarin hic birisi olmuyor.
    Bugun iphoneu refubrish yaptim yeniden restore eledim problem giderilmedi. Ben yazilim problemi zann etmisdim.
    Sence bu neden olur? Herhangi bir onerin varmi?

• Üstteki power tuşu basılı kalmış sanırım.
  • Power tusunuda baya kurcaladim, nasil anlayacagiz bunun basili kaldigini? Durum aynen devam ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: divaresse

Power tusunuda baya kurcaladim, nasil anlayacagiz bunun basili kaldigini? Durum aynen devam ediyor

cihazı söküp denemek lazım, başka bir arka kapak takıp kontrol edilebilir, yani servis yolu gözüküyo gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.tolga

quote:

Orjinalden alıntı: divaresse

Power tusunuda baya kurcaladim, nasil anlayacagiz bunun basili kaldigini? Durum aynen devam ediyor

cihazı söküp denemek lazım, başka bir arka kapak takıp kontrol edilebilir, yani servis yolu gözüküyo gibi

Arka kapak ile ilgili problem olduğunu sanmıyorum ama restore'dan sonra devam ettiğine göre sorun kesin donanımsal. Yani telefonun içinin açılması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.