Şimdi Ara

Kendiliginden reset atıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Programı kurduktan sonra güncellemiş olmama rağmen tek bir virüs bile bulmadı. Avastı kaldırdım şimdi mecbur yeniden başlattı. Yeniden tarama yapıcam. Çünkü yeniden başlattıktan sonra fare imlecinin yükleniyor durumundaki hali devam ediyor.

Şimdi de alttaki çubuk donuyor. Başlata falan tıklanmıyor. C klasörüne girip başlatıyım dedim programı ona girerken de donuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finsternis -- 14 Ağustos 2010; 3:01:34 >
  • Avast bulduğunu sildiği için clamwin'e birşey kalmamıştır. Avira ile filan tara. Birde düşük bir ihtimal. Ama denetim masasından fare özelliklerine gir. Ordan imleç biçimleri ayarlanıyor ya. Oraya bi bak. İmlecin boştaki durumu nasıl ayarlanmış?
    Görev yöneticisinden sistemi kullanan işlemide söylermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 14 Ağustos 2010; 3:04:16 >
  • Maalesef görev yöneticisi de açılmıyor. Denetim masasına da ulaşamadım. Donup kalıyor öyle. Güç bela firefoxa girdim avira iniyor şu an :S Format gibi geliyo bana sonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finsternis

Maalesef görev yöneticisi de açılmıyor. Denetim masasına da ulaşamadım. Donup kalıyor öyle. Güç bela firefoxa girdim avira iniyor şu an :S Format gibi geliyo bana sonu.

İlk başta firefox hata veriyor demiştin. Firefoxu sil bir daha yükle. Sanırım ilk başta sistemi firefox kasıyor.
  • Başlat çubuğu olmadan program ekle kaldıra ulaşabileceğim bir yol var mı?
  • quote:

Başlat çubuğu olmadan program ekle kaldıra ulaşabileceğim bir yol var mı?

Güvenli modta kaldır.
  • Peki bu taramaları da güvenli modda yapsam bir faydası olur mu?
  • quote:

Peki bu taramaları da güvenli modda yapsam bir faydası olur mu?

Olur. Hem güvenli modta daha az windws bileşeni olacağı için daha hızlı taramalar olur. Güvenli modtta açarken ağ destekli güvenli mod ile aç. Yoksa internete giremezsin.
  • Taramalar hiçbir işe yaramadı maalesef. Ilk açılış ekranında birşeyler yükleniyor gibi gözüküp feci şekilde kasıyordu. Artık o ekrana hiç geçemiyor. Windows açılışta siyah ekranda kalıyor. Güvenli kip ise ekranın yarısına kadar dolup (sistem dosyalarıyla ilgili birşeyler çıkıyor ) bekliyor. Keşke son kez acabilip bazı önemli dosyalarımı kurtarabilseydim. Sonrası format tabi.
  • quote:

Taramalar hiçbir işe yaramadı maalesef. Ilk açılış ekranında birşeyler yükleniyor gibi gözüküp feci şekilde kasıyordu. Artık o ekrana hiç geçemiyor. Windows açılışta siyah ekranda kalıyor. Güvenli kip ise ekranın yarısına kadar dolup (sistem dosyalarıyla ilgili birşeyler çıkıyor ) bekliyor. Keşke son kez acabilip bazı önemli dosyalarımı kurtarabilseydim. Sonrası format tabi.

Eğer elinde Live ubuntu cdsi filan varsa, bilgisayarı onunla aç. HDDye ulaşıp verileri alabilirsin. Yoksa bir daha onarım yapmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 14 Ağustos 2010; 13:41:58 >
  • hiren boot cd indirip mini windows xp ile verilerini alabilirsin bi de bilgisayarın orta derecede iyi bilgisayar ise windows 7 kullanmanı ve de nod32 ya da avira gibi antivirüs programları kurmanı şiddetle öneririm avast çok iyi bir program deil
  • Verileri kurtardım formata başladım teşekkürler. Anakartım win 7 desteklemiyor o yüzden mecbur xp.
  • Güvenlik olarak yukraıda deiklerimi yap. Nod32de olabilir. Ancak paralıydı o. Cracklara ise güvenliyorum. Hadi kolay gele format işi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.