Şimdi Ara

kendim kalici dövme yapabilirmiyim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
35.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bak annem ve anne annem tarafı mardinli.
    annemin ve teyzemin elinde ve teyzemin kolunda bi takım şekiller var (teyzemde ve annemde ayyıldız)
    anneme sordum nasıl yaptınız fln die.küçük bi iğneyle kanatıp kazan karası sürüolarmış(eskiden)
    bunu kazan karası yerine mürekkeple denesen olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 28 Nisan 2008; 15:51:23 >
  • öyle dövme falan yapamazsın kendi kendine kaldıki ı yukardaki aleti alsan bile yapamazsın kimse öyle zart diye bi günde dövme sanarçısı olmuyo o aleti alsan bile en fazla cin ali dövmesi yaparsın kaldıki böyle bir işe hiç girişme saçma sapan bi şekil yaparsın geride çıkmıyor anca lazerle falan çıkartıyolar aman diyim.

Eğer böyle bir niyetin varsa git adam gibi profesyonel bir yerde yaptır ucuz yerlere falanda gitme.
  • Kendine dövme yapan Arkadasim var. Bana yapar herhalde bi sorayim.
  •  kendim kalici dövme yapabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 28 Nisan 2008; 16:16:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

öyle dövme falan yapamazsın kendi kendine kaldıki ı yukardaki aleti alsan bile yapamazsın kimse öyle zart diye bi günde dövme sanarçısı olmuyo o aleti alsan bile en fazla cin ali dövmesi yaparsın kaldıki böyle bir işe hiç girişme saçma sapan bi şekil yaparsın geride çıkmıyor anca lazerle falan çıkartıyolar aman diyim.

Eğer böyle bir niyetin varsa git adam gibi profesyonel bir yerde yaptır ucuz yerlere falanda gitme.

cin ali dövmesi

• yaparsın yaparsın herşeyi yaptın bi dövme yapmadıgın kaldı onuda yaparsın
  • Yapabiilrsin.
  • Yapabilirsin ama önce pek gözükmeyen bi yerinde dene, bikaç ay bekle, eğer çıkarsa daha derine yapman gerekiyor demektir. Sadece mürekkep kullanma; iğneye iplik sarıp, mürekkebede sigara külü ile çok az bulaşık deterjanı karıştır. Kanser falan diyenler olucak şimdi bişey olmaz merak etme En iyisi oturduğun yerde yapan varsa onlara danışman. Fazla derine batırmaman lazım iğneyi, fazla yüzeysel olursada çıkar. Birde bi bölgeyi aynı günde yapman lazım, ertesi gün kabuk olur yapamazsın, yapsanda çok acır. Bu arada iğneyi 10 kere aynı bölgeye batırdıktan sonra o bölge uyuşur acı hissetmezsin.
  • kardeşim tükenmez kalemle yapmıyosun kalıcı bu şakaya gelmez, ama senin yaptıgın ne kadar kalıcı olur onu bilemem.

özellikle kullanılan boya çok önemli kaliteli olması lazım, eli yatkın birinin yapması lazım ben çok araştırmıştım yaptırmadan önce kulaktan dolma bilgilerle dagıtma kolunu.

ayrıca işin günah kısmına kafan takılırsa, günah değil diye biliyorum, bunu şuna dayanarak söylüyorum

1. dövme yapılan alan açık kalmıyor boya kapatıyor açık alanı bu yüzden derinin altına su girmiyor ve abdestin bozulmuyor.

2. yukarda bi arkadaşın yazdıgı gibi kuran da böyle bi hadis yok.

prof. birine yaptır temiz olsun iğneye bak yaparken, dalgınlıkla başkasının iğneyle yapmasın.

yaptırdıkan sonra bi krem vericek onu sür hem mikrop kapmaz hemde sivilce yapmaz

• evet hacı yukarda Szopen arkadaşın dediği gibi yaparsın bu tükenmez kalemin ucuna iğne tak sonra iple iğneyi sar ucunda az bi yere bırak sonra sok çıkar ama çok dandik bişey olur
  • Benim sağ bacağımda büyük bir tribal var 4 seansta yapıldı toplam gerçekten çok zor sakın kendin denemeye felan kalkma berbat edersin cildini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Benim sağ bacağımda büyük bir tribal var 4 seansta yapıldı toplam gerçekten çok zor sakın kendin denemeye felan kalkma berbat edersin cildini.

benimde var tribal'im göbeğimin solunda kartalım var, sağ kolumda bir katana var Ruhsel Donbalak yaptı.
  • dövmeyle boy abdesti alamazsın. o bildiğin kelimeyle gezmektense yapma derim. (kelime bildiğin 1 puanım eksik söylersem uzaklaştırılırım heralde).
    bu arada, günah değil alınabilir diyenler olmuş. doğru olabilir iddia etmiyorum ama madem bu kadar tartışılan bir konudur, ufak bir süs değil mi yapma gitsin o riske gireceğine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 28 Nisan 2008; 20:07:55 >
  • şu katana desenini merak ettim ss varmı ss
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unidad Popular

http://www.metacafe.com/watch/372595/tattoo_gun_homemade_in_5_minutes/

Bunla olabilir

Adam Bu şekilde yapmış.İzleyin önce.Nasıl yapılacağı anlatılıyor.Ama neden kendin yapmak istiyorsun?
  • yapabilirsn ama yaptırmanı tercih ederim
  • Profesyonel birisine yaptırsan daha iyi derim..

Dövme günah falan değildir..

Ayrıca günah denilen hangi şeyi yapmıyoruz ki?
  • benim bildiğim katana böle bişey

kendim kalici dövme yapabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

şu katana desenini merak ettim ss varmı ss

katana'nın sembolü altında kılıcın deseni var onun ssyi koymıyım o bende kalsın

ama sembol şu

kendim kalici dövme yapabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeForStyle -- 28 Nisan 2008; 20:44:53 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.